Ганущак Андрій Васильович
Cексолог, репродуктолог, пластичний хірург, гінеколог
Керівник центру
Лікар першої категорії
Доктор Ганущак Андрій Васильович надає послуги з діагностики та терапії патологій репродуктивної системи людини. Вивчає фактори, що ведуть до безпліддя в сім'ях, займається їх усуненням. Проводить лікувальні процедури з метою корекції порушень шийки матки та інших внутрішніх статевих органів жінки, виконує кольпоскопію і огляд на предмет прохідності маткових труб. Володіє техніками радіохвильової коагуляції і кріодеструкції. У діагностичних цілях проводить біопсію, аналізи на ЗПСШ. Здійснює інтимну пластику.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Алена
06 листопада '17р.
Отличный врач, профессиональный и внимательный. Продолжаю у него наблюдаться Всячески рекомендую! Спасибо!
Диана Ф.
11 грудня '16р.
Консультировалась у этого доктора перед тем, как начать лечение сложного заболевания. Врач ответил на все мои вопросы, я очень довольна результатом. Теперь знаю, чего ожидать в дальнейшем, какие могут быть осложнения. Спасибо за консультацию.
Наталья
04 грудня '16р.
Как по мне, так Ганущак отличный гинеколог и располагающий к себе человек. У меня остались хорошие впечатления от общения и лечения у Андрея Васильевича. Большое спасибо!
02 вересня '16р.
После визита к Андрею Васильевичу мы остались довольны, было назначено минимум анализов, которые подтвердили диагноз. Весьма доступно объяснил, рассказал, почему ухудшилось самочувствие, и оказался прав. Благодарим от всей души!!!
Светлана
17 липня '16р.
Всем подругам советую этого гинеколога. Никто не остался недовольной
30 травня '16р.
На осмотре все прошло хорошо. Работой специалиста удовлетворена
Ханна
11 грудня '19р.
В Ромиталь делала у Андрея Ганущака операцию.
Лабиопластика.
Я настолько довольна результатом, что даже не понимаю, ка до этого я жила))) Мало того, еще после операции доктор мне вколол точку G.!!!
Я понятия раньше не имела, что такое вообще возможно!
В общем, не могу словами описать, что со мной сейчас происходит!!! Это просто восхитительное самочувствие и огромное удовольствие от себя и от новых красок в моей сексуальной жизни!
Хочу сказать доктору огромное человеческое СПАСИБО!!!
Виктория
05 грудня '19р.
Была на консультации у Ганущака Андрея по лабиопластике. На эту операцию не так то просто решиться, но что ещё остаётся!? Начиталась на форумах об осложнения, поэтому за этот месяц я проконсультировалась у 5 хирургов. И только один Ганущак мне рассказал все подводные камни этой процедуры, от чего зависит процесс заживление, показал фото работ и рассказал о результате, чего не сделали другие. И я поняла, что этим должен заниматься гинеколог-хирург. Я рада, что нашла своего врача!
- 2007 р. - Івано-Франківський національний медичний університет, спеціальність "Лікувальна справа";
- 2010 р. - спеціалізація за напрямом "Акушерство і гінекологія" на базі Івано-Франківського національного медичного університету.
Курси підвищення кваліфікації
- Attended the scientific and practice course “PRP-Therapy YcellBio-Kit” by “Private Aesthetic School - KARSE”, Kyiv (2019 р.)
- Attended the scientific-practice course “Happy Intime” by “Academy of Scientific Beauty”, Kyiv (2019 р.)
- Участь в роботі ІІІ Українсько-Німецького Конгресу "Інноваційні технології в гінекології, мамології та естетичної медицини", м. Одеса (2019 р.)
- Наукова програма-симпозіум "Від імені і до точки G“ в рамках IX Міжнародного Навчального Курс - Тренінгу для пластичної та реконструктивної Хірургів і Лікарів косметологів по нехірургічні методи омолоджування – I.E.C.T.C. та I.C.T.P.S”, м. Санкт-Петербург (2019 р.)
- Курси підвищення кваліфікації: "Актуальні питання гінекології в практиці лікаря стаціонару", з тематичним удосконаленням: "Застосування лазерних технологій в гінекології". Центр підвищення кваліфікації та професійного розвитку медичних працівників клінічної лікарні "Феофанія" (2018 р.)
Схожі спеціалісти:
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець