Сторінка 3. Гінекологи в Києві

Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Гінеколог-хірург
Лікар займається лікуванням гінекологічних захворювань консервативними та хірургічними методами. Виконує вишкрібання порожнини матки, бужування цервікального каналу, міомектомію. Проводить установку пессарія при вагітності, вульвектомію, розсічення синехій, видалення шийки матки та кіст яєчників.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, лікар УЗД (органів малого тазу), провідний фахівець, оперуючий гінеколог. Досвід роботи 37 років. Спектр оперативних втручань по доброякісній гінекологічній патології — патологія шийки матки з оперативним лікуванням, гістероскопія, лапароскопі, лапаротомія, пластичні операції на промежині, піхві, шийці матки.
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Лікар здійснює ведення вагітності, в тому числі багатоплідної. Виконує кесарів розтин, установку пессарія при вагітності. Проводить міомектомію. Консультує з питань грудного вигодовування. Контролює стан пацієнток в післяпологовий період.
Гінеколог
Лікар займається комплексним лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує кольпоскопію, УЗД вагітних малого терміну та гінекологічне УЗД. Здійснює спостереження за вагітністю. Приймає пацієнток із патологіями шийки матки, молочницею, ендометріозом та ендометритом.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог
Лікар-гінеколог вищої категорії. Спеціалізується на веденні ускладненою вагітності, лікуванні захворювань, які передаються статевим шляхом, проводить терапію запальних і фонових захворювань шийки матки та ін. Здійснює ультразвукову діагностику. За досягнення в роботі удостоєний грамоти «За високий професіоналізм».
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики, гінеколог-ендокринолог спеціалізується на лікуванні хвороб шийки матки за допомогою малоінвазивних методик лікування. Використовує кріотерапію, лазерну терапію, аргоноплазменную коагуляцію. Проводить ультразвукову діагностику, обстежує пацієнтів на предмет інфекційних хвороб, в тому числі що передаються статевим шляхом. На основі отриманих даних складає план лікування. Спеціалізується на ендокринній гінекології, займається терапією гіперпролактинемії, ендометріозу, гірсутизму.
Лікар здійснює ведення фізіологічної вагітності, а також вагітності з високим ступенем ризику. Виконує повний обсяг гінекологічних оперативних втручань лапаротомним доступом. Проводить реконструктивно-пластичні операції в гінекології. Надає оперативну допомогу при пологах.
Акушер-гінеколог, Маммолог, УЗД-фахівець, Сімейний лікар
Лікар-акушер-гінеколог, доктор сімейної медицини, спеціалізується на спостереженні вагітності, виконує весь комплекс маніпуляцій в області гінекології. Проводить консультативний прийом і огляд пацієнтів, виконує профілактику захворювань молочних залоз. Проводить хірургічні операції радіохвильовим методом, виконує УЗД маткових труб. Автор науково-популярних статей.
Акушер-гінеколог, лікар з пренатальної діагностики
Доктор Порхун Василь Васильович має другу лікарську категорію в областях акушерства і гінекології. Спеціалізується на інфекційних захворюваннях жіночої сечостатевої системи. Діагностує і лікує такі недуги, як хламідіоз і паппіломовіруса. Крім того, займається лікуванням безпліддя у жінок, ендометріозу і міоми матки. Як терапевтичного методу використовує радіохвильові технології. Проводить профілактику захворювань, що передаються статевим шляхом.
Гінеколог
Лікар спеціалізується на проведенні операцій ендоскопічного профілю – лапароскопії, гістероскопії. Здійснює реконструктивно-пластичні операції піхви і шийки матки. Здійснює лікування запальних захворювань придатків матки, аномальних кровотеч, гормональних порушень.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-24