Сторінка 6. Гінекологи в Києві
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-14
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська32м.Святошин247м. Академмістечко236
Врач специализируется в области акушерства и гинекологии. Занимается лечением бартолинита, эрозии шейки матки и других гинекологических заболеваний. Проводит удаление полипов матки, раздельное диагностическое выскабливание и биопсию шейки матки.
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська32м.Святошин247м. Академмістечко236
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань статевої системи. Розробляє комплекс заходів по відновленню циклу. Займається плануванням і підготовкою до вагітності. Працює з гормональним фоном, усуває ендокринні порушення, що супроводжуються порушенням циклу. Лікує генітальний ендометріоз, імунологічні порушення, ускладнення кольпіту, орхіту.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Спеціаліст в області гінекології та репродуктології. Володіє різними методами лікування патології шийки матки. Виконує фракційне діагностичне вишкрібання маткової порожнини і цервікального каналу, біопсію шийки матки, кольпоскопію і ультразвукове дослідження в гінекології. Здійснює ведення вагітності з ризиком з невиношування. В процесі лікування безпліддя використовує сучасні методи репродуктивних технологій.
Лікар Мороховець Ігор Миколайович спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій в області акушерства та гінекології. Займається супроводом вагітності, попередженням переривання вагітності, веденням фізіологічних і патологічних пологів. Проводить малотравматичні оперативні втручання. Має першу кваліфікаційну категорію.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар -репродуктолог, акушер-гінеколог. Спеціаліст в лікуванні безпліддя у жінок, проведенні ЕКО, проведення лапароскопічних хірургічних втручань на жіночих статевих органах та ін.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Допомагає парам, які вже зневірилися стати батьками, знайти своє довгоочікуване маленьке, але таке велике щастя. Як досвідчений психолог, він налаштовує пацієнтів на потрібний лад, щоб вони могли повернути розуміння в сім'ю, знайти віру в успіх, подолати відчай і важкий стрес - неминучих супутників бездітності.
Є автором понад 20-ти наукових статей з питань діагностики та лікування безпліддя, функціональної діагностики в акушерстві та гінекології, лікування синдрому постоваріектоміі. Займається лікуванням. Проходив стажування в клініках Данії, Італії, Іспанії, Брюселю, Нідерландів, США та Німеччини. Стаж роботи — більше 25 років.
Консультація 1900 грн.
Гінеколог
Нелин Алексей Сергеевич
Нелін Олексій Сергійович - лікар гінеколог вищої категорії в клініці "Оксфорд Медікал" (вул. Івана Крамського, 9 та м. Ірпінь, вул. Університетська 2/1 корп.3). Закінчив Донецький державний медичний університет ім. М. Горького 2007 року. М. Горького 2007 року. Працював у різних медичних закладах. Брав участь у численних тематичних курсах і конференціях.
Київ
м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Кладієв В'ячеслав Миколайович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на ультразвуковій діагностиці, надає послуги акушера-гінеколога. Веде пацієнтів на всіх етапах вагітності, займається виявленням захворювань і патологій жіночої статевої системи. За допомогою УЗ-діагностики досліджує стан жіночої репродуктивної системи, також візуалізує стан плода. Такий вид обстеження є абсолютно безпечним методом діагностики вагітних.
Акушер-гінеколог, гінеколог-хірург
Банников Антон Леонидович
Провідний фахівець в галузі оперативної гінекології. Надає всі види гінекологічних хірургічних втручань. Проходив стажування в міжнародному центрі ендоскопічної хірургії Clermont Ferrand, France. 8 років лікарського досвіду в обласній лікарні Онанджокве, Намібія. Intermidiate Hospital Onandjokwe, Namibia.
Консультація від 1190