Попков Олександр Васильович
Акушер-гинеколог, Главный врач медицинского центра
Лікар вищої категорії
Кандидат медичних наук
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, акушер-гінеколог. Має ступінь кандидата медичних наук. Проводить консультаційні прийоми. Досконало володіє технікою проведення малоінвазивних гінекологічних процедур, зокрема діагностичної та терапевтичної гистероскопии, а також лапароскопічних операцій.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
11 серпня '17р.
Врач очень аккуратный и внимательный. Благодаря ему я спокойно выносила ребенка и родила здорового малыша.
Евгения
11 серпня '17р.
Дважды оперировалась у Попкова А.В. (полип и киста). На вторую операцию специально приехала именно к нему из другой страны! Без осложнений, без рецидивов. Золотые руки, настоящий профессионал и очень приятный человек. Порекомендовала его лучшей подруге. На операцию шла без волнения. Доверие к своему доктору - самое главное для пациента.
Виктория
11 серпня '17р.
В январе столкнулась с проблемами в гинекологии, необходимо было проведение гистероскопии для удаления полипов. После общения с несколькими врачами, остановила свой выбор на Попкове Александре Васильевиче. Внимание, высокий профессионализм + отличные рекомендации от знакомой, которая тоже делала у него гистероскопию), приятный персонал клиники (verum) помогли сделать мне выбор. Процедура прошла легко, лечение позади:) Продолжаю консультироваться у Александра Васильевича, наконец-то нашла "своего" гинеколога. Уверенно рекомендую!
Нонна
08 січня '22р.
Прекрасный врач, профессионал своего дела. После консультаций у нескольких специалистов выбрала Александра Васильевича. Рекомендую
29 грудня '21р.
Чудесный доктор!
Была очень неприятная ситуация у мамы, которая требовала операционного вмешательства. Долго выбирали доктора, в итоге остановили выбор на Александре Васильевиче и не прогадали. Мама быстро отходит, доктор внимательный, аккуратный.
Теперь наблюдаемся у него и мама и я.
Рекомендую!
- 2000 р. — Донецький національний медичний університет ім. М. Горького, спеціальність «Лікувальна справа»;
- 2002 p. — інтернатура на базі ДонНМУ за фахом акушерство і гінекологія;
- 2010 р. — аспірантура на кафедрі акушерства, гінекології та перинатології ФПО ДонНМУ;
- Науковий ступінь — кандидат медичних наук.
Курси підвищення кваліфікації
- 2012 p. — ESGE Congress;
- 2013 p. — Спеціалізація по онкогінекології;
- 2014 p. — Курси по репродуктології;
- 2014 p. — ESGE Congress;
- 2015 p. — Спеціалізація з ультразвукової діагностики.
Лікар надає послуги
- Малоінвазивна оперативна гінекологiя: гістероскопічні видалення підслизових міом (фіброматозних вузлів) і поліпів ендометрія;
- резекція маткових перегородок, реконструктивні внутрішньоматкові втручання;
- підготовка до програм ЕКО, втручання на шийці матки;
- Оперативна лапароскопія:операції на придатках, консервативна міомектомія;
- Пластичні операції на промежині.
- Амбулаторна гінекологія.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная