Сторінка 5. Колоноскопія в Києві

6,0
Знайдено 107 клінік

Сб Нед Цілодобово
Борис
Адекватне відношення всього персоналу!!!
Лідія
Хочу висловити щиру подяку всьому колективу клініки онкології. Тут працюють справжні професіонали своєї справи та дуже людяні люди. З першої хвилини відчувається підтримка, уважне ставлення та бажання допомогти. У клініці сучасний підхід до лікування, все організовано чітко і зрозуміло для пацієнтів. Дякую за вашу працю, терпіння і турботу. Бажаю клініці розвитку, процвітання та вдячних пацієнтів
Рекомендую лікарі та лікування на найвищому рівні.
Кайда Алина Адольфовна
Однозначно рекомендую вас! У кінці 2022 року у мене виявили дуже агресивний рак молочної залози ІІІ стадії... І найважче було визначитися, де лікуватися, в якому напрямку рухатися, кому довіритися... І я дуже вдячна людям, які самі пройшли через цю страшну хворобу, які подолали її за допомогою лікарів клініки ІННОВАЦІЯ і мені переконливо порадили туди звернутися... Я зателефонувала головному лікарю Гриневичу Павлу Юрійовичу майже напередодні новорічних свят, а вже другого січня 2023 року я була в клініці, пройшла усі перевірочні дослідження (УЗД, КТ, мамографію, аналізи крові...), і того ж дня був зібраний консиліум і був готовий протокол мого лікування... Третього січня мною була отримана перша хіміотаргетна терапія за протоколом... Це був перший крок у боротьбі за моє здоров'я... На даний час у мене повна ремісія і я щодня дякую Богові за те, що він направив мене до ІННОВАЦІЇ, де я потрапила у руки професіоналів... Велика подяка Гриневичу Павлу Юрійовичу - головному лікарю клініки, усьому персоналу, усім лікарям, медсестрам, адміністраторам, кухарям: за ввічливість, доброзичливість, турботу, якісне виконання професійних обов’язків! Особлива подяка моєму клінічному лікарю онкологу Лацинніковій Оксані Миколаївні та моєму хірургу Федосову Артему Едуардовичу! Це талановиті лікарі дуже високого рівня, професіонали своєї справи! Низький уклін вам, ріднесенькі!!! Від щирого серця бажаю вам міцного здоров'я, щастя, миру, благополуччя та успіхів! Нехай ваша благородна праця приносить лише радість та задоволення! З вдячністю та повагою, Кайда Аліна.
Аня
Лучшая клиника в Киеве, лучший персонал, настолько качественный подход к клиенту! Все приветливые, подскажут, скажут, проведут, кто за качество и комфорт, обязательно обращайтесь сюда
Наталия
Смело рекомендую клинику. Все чисто, современно, персонал вежливый и приветливый. Особенно хочу отметить врача Краснопольскую Оксану Сергеевну. Проводили 2 операции (удаление фиброаденом в груди и позже удаление родинок) и все было на высшем уровне! Сразу видно, что профессионал своего дела. Очень компетентная, внимательная и заботливая. Операции прошли удачно, рубцы все красивые, никаких осложнений
7,1
Київ с. Лютіж, вул. Вітряного, 69 А , Вишгородський район
Клініка "Інновація" спеціалізується на проведенні діагностики та лікування онкологічних захворювань. Установа працює з 2009 року, тісно співпрацюючи з європейськими колегами. Фахівці клініки надають такі медичні послуги: комплексна діагностика онкологічних захворювань; пластична та реконструктивна хірургія; реконструкція грудей; онкогінекологія; лікування...
  • Колоноскопія 3 580
Допомога Плюс
7,0
Київ наб. Дніпровська, 26 І , Осокорки
м.Осокорки2 1 м.Славутич12 3
Допомога Плюс на Осокорках — медичний заклад, що спеціалізується на наданні повного спектру послуг в області гінекології, мамології, урології, проктології, ортопедії та пластичної хірургії.
  • Колоноскопія 1 кат. складності 3 000
  • Колоноскопія 2 кат. складності 5 600
6,2
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5
м.Театральна12 15 м.Хрещатик11 4
Поліклініка широкого профілю "Здорова сім'я" працює більше 15 років. Лікарі вищої категорії і весь персонал клініки налічує 24 фахівця, всі мають за плечима багаторічний досвід у лікуванні різних захворювань.
  • Колоноскопія 1 750
  • Колоноскопія з анестезією 3 800
Київ вул. Квітки Цісик, 5 Б
м.Академмістечко15 40
Багатопрофільний медичний центр "ЛЕЛЕКА" - це сучасний лікувальний заклад, який надає спеціалізовану висококваліфіковану медичну допомогу за напрямками: гінекологія, ведення вагітності, пологи, неонатологія та педіатрія.
  • Колоноскопія (без медикаментозного сна) з консультацією лікаря-ендоскопіста 2 900
  • Колоноскопія з медикаментозним сном та консультацією лікаря-ендоскопіста 5 200
Добробут
Київ пр. Івасюка, 16 В
м.Оболонь19 4 м.Мінська14 6
Поліклініка для дітей і дорослих "Добробут" на Оболоні — установа, що надає широкий спектр медичних послуг. У клініці можна записатися на прийом до судинного хірурга, проктолога, уролога, офтальмолога, педіатра, ЛОР-лікаря, травматолога та інших фахівців.
Київ вул. О. Пчілки, 2
м.Позняки28 4 м.Харківська41 7
Київська клініка "Гармонія здоров'я" спеціалізується на наданні гінекологічної допомоги, хірургічних операціях, косметології та гастроентерології.
  • Колоноскопiя (КС) 2 340
  • Відеоколоноскопія 2 660
  • Відеоколоноскопiя І категорії складності 3 180
  • Відеоколоноскопiя ІІ категорії складності 3 650
  • Відеоколоноскопія с записом на цифровий накопичувач типу USB Flash 3 030
  • Відеоколоноскопiя І категорії складності з записом на цифровий накопичувач типу USB Flash 3 530
  • Відеоколоноскопiя ІІ категорії складності з записом на цифровий накопичувач типу USB Flash 3 990
Київ вул. Велика Житомирская, 14
м.Площа Незалежності12 6 м.Поштова площа17 7
Медичний центр "Якість життя" — це сучасна клініка, що спеціалізується на гастроентерології, дитячої гастроентерології та гельмінтології. Основна перевага установи — оновлене обладнання, точні реактиви та європейські стандарти лікування.
  • Відеоколоноскопія (ВКС) без медикаментозного сну 1 500
  • Відеоколоноскопія (ВКС) без медикаментозного сну з записом відео дослідження на електронний носій 1 700
Київ вул. Дмитра Багалія 4
м.Чернігівська19 3 м.Дарниця18 5
Спеціалісти клініки доктора Чорномиза спеціалізуються на еферентній терапії, проводять виведення з організму токсинів, отрут і хімікатів. Пацієнтам надаються медичні послуги наступних категорій: консультації уролога, дерматолога, гінеколога, хірурга, гастроентеролога, терапевта, сімейного лікаря, нарколога. Також в клініці проводиться комплексне...
  • Колоноскопія (без вартості анестезії) 2 900
  • Колоноскопія (з анестезією) 5 100
  • Скринінгова колоноскопія (з урахуванням хромоендоскопії) 3 400
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерська6 5 м.Звіринецька14 10 м.Палац Україна31 17
Медичний центр "Здравиця" — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і...
5,2
Київ вул. Михайла Ломоносова, 33/43
р.Голосіївський
Клініка Варта — це медичний заклад нового покоління. Основний напрямок діяльності центру — надання кваліфікованої допомоги онкологічним хворим. У клініці діє загальна підтримка пацієнтів з інших захворювань.