Колоноскопія в Києві

Колоноскопія 2200 грн.
Знайдено 107 клінік

Сб Нед Цілодобово
Аня
Лучшая клиника в Киеве, лучший персонал, настолько качественный подход к клиенту! Все приветливые, подскажут, скажут, проведут, кто за качество и комфорт, обязательно обращайтесь сюда
Наталия
Смело рекомендую клинику. Все чисто, современно, персонал вежливый и приветливый. Особенно хочу отметить врача Краснопольскую Оксану Сергеевну. Проводили 2 операции (удаление фиброаденом в груди и позже удаление родинок) и все было на высшем уровне! Сразу видно, что профессионал своего дела. Очень компетентная, внимательная и заботливая. Операции прошли удачно, рубцы все красивые, никаких осложнений
Ніна
Вона уважно ставиться до пацієнтів, ретельно розповідає, що і як потрібно робити. Я дуже їй вдячна, що вона порекомендувала мені що потрібно змінити та на що звернути увагу. Я із задоволенням буду ходити до такого лікаря, якщо щось трапиться.
Галина
Уважний лікар, мені все сподобалося, була тільки перший раз. Лікар призначила додаткові аналізи, прийду на повторний прийом. Від першого прийому враження позитивне, все чітко та зрозуміло. Безперечно рекомендую лікаря! Дякую Вам!
Антон
Имея хроническое заболевание в области урологии, наблюдаюсь в Виталия Григорьевича. Лечимся давно, результат очень заметный. Думаю еще несколько недель и болезнь совсем удастся преодолеть. Рекомендую этого специалиста.
Виктория
Спасибо, доктору Остапчуку Р.Н.за профессионализм...очень хороший и профессиональный персонал. Рекомендую
Допомога Плюс
Київ наб. Дніпровська, 26 І , Осокорки
м.Осокорки2 1 м.Славутич12 3
Допомога Плюс на Осокорках — медичний заклад, що спеціалізується на наданні повного спектру послуг в області гінекології, мамології, урології, проктології, ортопедії та пластичної хірургії.
  • Колоноскопія 1 кат. складності 3 000
  • Колоноскопія 2 кат. складності 5 600
Київ вул. Івана Микитенка, 4 А
м.Лівобережна м.Лісова м.Чернігівська
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
  • Колоноскопія 1 900
Київ, вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський
м.Нивки м.Почайна м.Оболонь
8,9
Київ вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Деміївська30 8 м.Васильківська26 10 м.Либідська50 7
Дієво (DIEVO) - це багатопрофільний центр хірургічний рішень. Клініка спеціалізується на проведенні хірургічних операцій за різними напрямками. Всі маніпуляції здійснюються кваліфікованими фахівцями з багаторічним досвідом роботи.
  • Відеоколоноскопія діагностична (без вартості ПГД) 2 400
  • Колоноскопія (діагностична), зі збільшенням та хромоскопією ((без вартості ПГД) 3 000
8,6
Київ просп. Петра Григоренка, 22/20
м.Позняки м.Осокорки м.Харківська
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я
  • Колоноскопія експертного рівня 2 200
  • (Дітям) Колоноскопія експертного рівня 2 500
  • Колоноскопія експертного рівня з наркозом 4 100
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Л , Микільська Борщагівка
р.Святошинський
Медичний центр "Клініка вихідного дня" — це сучасний лікувальний заклад, що спеціалізується на наданні багатопрофільних послуг. У клініці працюють кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи. Усі надані послуги надаються високопрофесійно і за доступною вартості.
  • Відеоколоноскопія (ВКС) 2 370
9,3
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19
м.Мінська2 1 м.Оболонь17 6 м.Героїв Дніпра14 10
Smart Medical Center — це медичний центр, в якому проводиться точна діагностика і ефективне лікування із застосуванням сучасного обладнання.
  • (Дітям) Колоноскопія експертного рівня 2 500
м.Мінська 2 1 м.Оболонь 20 5 м.Героїв Дніпра 15 10
Сеть клиник "Медиленд"
Київ вул. Ростиславська (Маршала Рибалка), 11 Б
м.Лук'янівська13 4 м.Політехнічний інститут20 4
Багатопрофільний медичний центр "Mediland" у м.Київі – це оперативне консультування, професійне лікування. Лікарі у "Mediland" проводять хірургічне втручання будь якої складності. У нас працює сучасний та комфортабельний стаціонар для дітей та дорослих. Завдяки сучасному обладнанню "Mediland" лабораторні дослідження та діагностика є на найвищому рівні. ...
  • Відеоколоноскопія 2 300
Мережа клінік Viva
Київ вул. Оноре де Бальзака, 85 А , Троєщина
р.Деснянський
Хірургічний центр Віва (Viva) на вул. Оноре де Бальзака, 85 А — найбільший медичний центр в мережі клінік Viva відкрився у 2019 році. У сучасному триповерховому будинку прекрасно обладнані два операційних зали, палата інтенсивної терапії, що оснащені інноваційним обладнанням за останнім словом техніки. Головною перевагою клініки є наявність комфортабельно...
  • Відеоколоноскопія 1 990
  • Відеоколоноскопія (функція "ранньої діагностики раку") включаючи хромоендоскопію, вузькоспектральну і збільшувальну ендоскопію (без вартості анестезії) 2 490
  • Відеоколоноскопія уві сні (без вартості анестезії) 1 990
Сеть клиник VIVA
Київ вул. Лаврухіна, 6
р.Деснянський
У клініці Viva (Віва) на Троєщині на Лаврухіна працюють кращі лікарі всіх спеціальностей. Здійснюються консультативні та діагностичні прийоми пацієнтів в усіх напрямках медицини: Діяльність клініки спрямована на лікування амбулаторних пацієнтів під прямим контролем лікарів. Сучасне оснащення клініки і широкопрофільні фахівці відкриваю величезні можливості...
  • Відеоколоноскопія 1 990
  • Відеоколоноскопія уві сні (без вартості анестезії) 1 990
8,3
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5
р.Голосіївський
Нова маштабна клініка з повним спектром медичних послуг. Унікальна концепція All in Onе. Ви можете отримати всі медичні послуги за один візит на одній локації : Консультації лікарів всіх спеціальностей, МРТ,КТ, Рентген, УЗД, Гастроскопія, Колоноскопія, будь-які аналізи. Аналіз крові менш ніж за годину. 4 операційних блоки, 10 палат реанімації, 60 одномісних...
  • Відеоколоноскопія (ВКС) 2 991