Сторінка 3. Колоноскопія в Києві

Монаєнко Валентина Миколаївна
Олександр Аркадійович Голованов, лікар-кардіолог клініки Медіко - надзвичайно високого професіоналізму і з багаторічним досвідом фахівець, а окрім того - людяний та порядний, уважний до конкретного пацієнта, ретельно пояснює всі нюанси. Я дуже задоволена, що мені вдалося знайти такого спеціаліста, вперше за багато років я отримала розгорнуту, зрозумілу та висококласну консультацію. Якщо Ви потребуєте дійсно ефективного лікування - Вам до нього!
Романенко Юлія Володимирівна
Все супер
Федчун Андрій Вікторович
Задоволена. Отримала відповіді на свої питання
Москаленко Ігор Вікторович
Цілком задоволений
Капелюшний Анатолій Олександрович
Дякуємо,прийом пройшов вчасно,лікарі дали чіткі роз'яснення,тому візитом задовелені
Чоловіку потрібно було зробити МРТ, почали шукати клініку, і натрапили на мирум, де стоїть один із останніх апаратів мрт і де немає обмеження за вагою пацієнта. Далі вже я зверталася до невролога, уролога, робила УЗД, МРТ. Одна з кращих клінік Києва, впевненістю можу сказати що краще ніж Добробут, де я обслуговувалась за останні 6 років. Лікарі Мирум за напрямами або не поступаються або навіть краще ниж инших клініках.
8,2
Київ вул.Олександра Кониського, 38
м.Лук'янівська22 6 м.Золоті ворота26 12 м.Хрещатик37 13
Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про...
  • Відеоколоноскопія (ВКС) (тільки с анестезією) без вартості анестезії 2 000
8,2
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
р.Подільський
MIRUM clinic — це сучасна клініка доказової медицини, розташована у м. Києві по вул. Віктора Некрасова, 1-3. Основні напрямки роботи: поліклініка для дорослих, діагностичний центр (КТ, МРТ, УЗД, рентген), репродуктологія (лікування безпліддя у жінок та чоловіків, проведення програм ЕКЗ, ембріологія), лабораторна діагностика (в тому числі генетичні...
  • Відеоколоноскопія (ВКС) з цифровою хромоскопією 3 061
  • Відеоколоноскопія (ВКС) з цифровою хромоскопією та консультацією лікаря-ендоскопіста 4 400
  • Скринінгова колоноскопія 2 576
Мережа клінік Viva
Акції
Київ вул. Антоновича, 155
м.Палац Україна8 2 м.Либідська5 2
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
  • Відеоколоноскопія 1 990
  • Відеоколоноскопія (функція "ранньої діагностики раку") включаючи хромоендоскопію, вузькоспектральну і збільшувальну ендоскопію (без вартості анестезії) 2 490
  • Відеоколоноскопія уві сні (без вартості анестезії) 1 990
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Київ вул. Деміївська, 13
м.Деміївська11 9 м.Голосіївська13 5
"Verum expert clinic — спеціалізований центр здоров'я експертного рівня і узгодженого медичного обслуговування. особливості клініки "
  • Відеоколоноскопія з консультацією анестезіолога та наркозом 4 500
Мережа клінік Viva
Акції
Київ ш. Харківське, 49 А , Дарниця
м.Харківська36 8 м.Позняки46 9 м.Вирліца41 10
Клініка Viva на Харківському шосе — це багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей, який надає всі види медичних послуг, включаючи амбулаторні обстеження, планові прийоми пацієнтів з різних напрямків з проведенням фізіотерапевтичних методів лікування.
  • Відеоколоноскопія уві сні (без вартості анестезії) 1 990
ХЕЛСІ ЕНД ХЕПІ (Healthy&Happy) на Саксаганського — vедичний центр повного спектру поліклінічних послуг для дорослих і дітей. У центрі надаються консультації для дорослих та дітей, проводиться інструментальная діагностика, амбулаторная допомого, надається послуга хірургії одного дня, естетична медицина.
  • Колоноскопія 2 760
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героїв Дніпра4 м.Мінська6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова...
  • Колоноскопія діагностична 2 300
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Лівобережна
"МЦ "Медична Допомога" м. Лівобережна - клініка, що спеціалізується на хірургічних втручаннях, гінекологічних, ЛОР операціях , ультразвуковій діагностиці та лабораторних аналізах. Ми маємо повноцінну операційну з сучасним обладнанням та стаціонаром, палати оснащені усім необхідним для комфортного перебування наших пацієнтів, цілодобовий медичний нагляд...
  • Колоноскопія 2 200
  • Внутрішньовенна анестезія для колоноскопії 1 840
Днепролаб
Київ вул. Гетьмана Полуботка, 7 (Попудренко)
м.Лівобережна26 6 м.Чернігівська16 5 м.Дарниця3 1
Сучасний діагностичний центр на м. Дарниця "Дніпролаб" спеціалізується на проведенні високоточних ультразвукових та ендоскопічних досліджень, дуплексному скануванні організму. Спеціалісти даного закладу проводять більш ніж 500 видів діагностичних досліджень.
  • Відеоколоноскопія (ВКС) без медикаментозного сну 1 500
  • Відеоколоноскопія (ВКС) без медикаментозного сну з записом відео дослідження на електронний носій 1 700
  • Наркоз для колоноскопії 1 850