Сторінка 2. Лікарі у Львові (Залізничний район)
2 відгука
Якуб
Приємна жінка, та чудовий спеціаліст. Ось що я можу сказати про Галину Іванівну. Нещодавно буди у неї на огляді, все пройшло дуже добре. Лікар оглянула ротову порожнину, розповіла на що потрібно звернути увагу, та дала поради. Дуже задоволена.
Міла
Галина Іванівна консультувала нас з питання гігієни ротової порожнини. Все дуже детально ротовіла, якими зубними пастами краще користуватися, як правильно підібрати зубну щітку і тд. Дуже ввічлива та кваліфікована. Все сподобалося.
Стоматолог-гігієніст
Лікар спеціалізується на профілактиці стоматологічних патологій. Виконує фторування зубів, герметизацію фісур. Усуває наліт за допомогою сучасних методик. Лікує пародонтит. Коригує навик чистки зубів та виявляє проблемні місця, де скупчується наліт. Приймає дорослих та дітей.
Дитячий алерголог
Бергтравм Вікторія
Дитячий гінеколог
Березан Світлана Василівна
Світлана Василівна — це уважний і чуйний лікар, який допомагає маленьким дівчаткам і підліткам зберігати здоров'я та розуміти зміни, що відбуваються в їхньому тілі. Вона не лише професіонал, який володіє глибокими знаннями в області дитячої гінекології, але й справжній друг і порадник для молодих пацієнток. Її підхід ґрунтується на довірі та емпатії, адже вона розуміє, наскільки важливо, щоб дівчинка почувалася комфортно та безпечно під час візиту.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологічних станів, які пов'язані з порушенням роботи центральної та периферичної нервової системи. Лікує вегетосудинну дистонію, хронічну нейропатичну біль, остеохондроз, наслідки інсультів, закриті неускладнені черепно-мозкові травми. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Дитячий невролог
Божик Олеся Орестівна
Лікар надає рекомендації батькам щодо розвитку дитини, коли дитина повинна сидіти, тримати голівку, перевертатися, стояти, говорити перші слова, проводить електроенцефалографію, нейросонографію, консультативний прийом з комплексним фізикальним оглядом і тестуванням.
Лікар УЗ-діагностики
Бокотей Іванна Андріївна