Лікарі наркологи у Львові (Личаківський район)

Тетяна
Ситуація була серйозна, проблема не була вирішена, лікар абсолютно не включився в процесс йому було не цікаво,заключення було написано на "відмахнись".Я непобачила і непочула справжнього фахівця своєї справи.Саме головне щоб гроші були заплачені а все решта це Ваші проблеми.Не рекомендую!!!
Психіатр, психотерапевт
Лікар-психотерапевт, що спеціалізується на лікуванні тривожних та фобічних розладів, депресивних епізодів, рекурентного депресивного розладу, соматоформних розладів, розладів особистості та розладів харчової поведінки. Застосовує сучасні методи психотерапії: когнітивно-поведінкову терапію (КПТ), раціональну психотерапію, гіпносугестивну психотерапію, аутогенне тренування та психоосвіту.
Тетяна
19 січня '26р.