Врачи хирурги в Киеве (метро Васильковская)
Найден 1 врач
Лікар професіонал, швидко і чітко встановив діагноз. Має індивідуальний підхід. Професійно провів обстеження та операцію. Зрозуміло доніс інформацію щодо діагнозу. Рекомендую як гарного спеціаліста.
Дуже компетентний спеціаліст, все чітко та уважно мені пояснив. Залишилася задовільна у вирішенні мого питання
Сабрина
Дуже уважний лікар! Компетентний у всіх питаннях, Все детально, чітко, та з прикладами пояснив. Відповім на поставлені мною питання. Оглянув кваліфіковано та прискіпливо. Залишилася дуже задоволена. Дійсно хороший фахівець!
Лиля
Сподобалася ґрунтовність відповідей та послідовність викладу інформації. Терплячість лікаря, приділив мені в порядку 50 хвилин. На всі мої запитання відповів. У мене було кілька проблем, все дуже уважно розглянув, письмово дав рекомендації. Я дуже задоволений.
Уролог, хирург
Врач специализируется на лечении урологических патологий консервативными и хирургическими методами. Выполняет уретроскопию, цистоскопию, биопсию простаты, массаж предстательной железы. Проводит операции по удалению кисты почки. Лечит мужское бесплодие, цистит, мочекаменную болезнь, пиелонефрит, фимоз, варикоцеле.
Сабрина
ул. Владимира Брожка (бывш. Кировоградская), 112/40