Лікування ерозії шийки матки в Києві (метро Видубичі)

Можливо, вас цікавлять лікарі гінекологи біля зуп. метро Видубичи
Лікування ерозії шийки матки «Медейра (Medeira), медицинский центр» 2400 грн
Лікування ерозії шийки матки «GAKAL MEDICAL (Гакал Медикал), медицинский центр» 7000 грн
Знайдена 1 клініка

Сб Нед
В восторге от этой клиники и врачей! Очень классная клиника с приятным персоналом и комфортным сервисом.
Олександра
Нещодавно відвідав клініку "Мадейра Нивки" і залишився дуже задоволеним. Персонал був ввічливим та уважним, а лікар детально пояснив діагноз і запропонував ефективне лікування. Сучасне обладнання і затишна атмосфера клініки допомогли знизити тривогу. Особливо зручною була можливість попереднього запису, що зекономило мій час. Загалом, я отримав якісну медичну допомогу та рекомендую клініку "Мадейра Нивки" усім.
Віталій
Дуже задоволений обслуговуванням у клініці Медейра Нивки. Лікарі уважні та професійні, завжди готові допомогти. Рекомендую всім!
Божена
Ця лікарня перевершила мої очікування .мій похід до лікаря був дуже класним . Персонал був привітний і завжди готовий допомогти . Раджу усім !
Київ вул. Єнісейська, 8
м.Выдубичи 40 16 м.Голосеевская 34 10
Медичний центр Медейра (Medeira) - багатопрофільна клініка Європейського формату, що надає широкий спектр послуг для всієї сім'ї. У медустанові приймають кращі лікарі з України та Ізраїлю. Операційні установи оснащені за європейськими стандартами GMP. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє проводити хірургічні втручання будь-якої складності.

Лікування ерозії шийки матки в лікарнях в інших районах Києва

Київ пр-т Бажана, 16 (офіс 1)
м.Осокорки 14 1 м.Позняки 8 4
Медичний центр «Вемар» - це спеціалізована клініка, яка займається проблемами в гінекологічній і урологічній сфері медицини. Заклад заснований влітку 1998 року серед перших в приватній медицині. У медичному центрі працюють лікарі таких напрямків: акушери-гінекологи, урологи, андрологи та сексологи.
  • Лікування ерозії шийки матки у жінок
6,2
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5
м.Театральная 12 15 м.Крещатик 11 4
Поліклініка широкого профілю "Здорова сім'я" працює більше 15 років. Лікарі вищої категорії і весь персонал клініки налічує 24 фахівця, всі мають за плечима багаторічний досвід у лікуванні різних захворювань.
  • Діатермокоагуляція шийки матки 2 200
Київ вул. Кловський узвіз, 18
м.Кловская 7 3 м.Арсенальная 20 6
Медична клініка «МедЦентрСервіс» - це багатопрофільний центр, який надає діагностичні та лікувальні послуги широкого профілю. У клініці працюють фахівці десятьох медичних галузей: спеціалісти з ультразвукової діагностики, дерматологи, косметологи, трихологи, гінекологи, урологи, венерологи, сексопатологи, проктологи і андрологи.
  • Кріодеструкція патологічних процесів шийки матки 1 700
Київ вул. Ковпака, 3
м.Дворец Украина 9 3 м.Лыбедская 8 2 м.Зверинецкая 24 7
Київський медичний центр "Ганімед" є багатопрофільним. Фахівці центру надають послуги в областях мамології, андрології, венерології і т.д. Центр забезпечений сучасною апаратною базою для точної діагностики. До кожного пацієнта застосовується індивідуальних підхід, гарантується повна анонімність.
  • Кріодеструкція патологічних процесів шийки матки 1 000
  • Консервативне лікування ерозії шийки матки 2 400