Клініки в Києві (Шевченківський район)

Лазерна абляція хронічного парапроктиту 19745 грн
Професійна гігієна ротової порожнини після зняття брекет-системи з ізоляцією оптрагейт (1щелепа) 2000 грн
Консультація гінеколога-репродуктолога 1000 грн
Рефлексотерапія за методикою нідлінгу 1350 грн
Сеанс класичної остеопатії 600 грн
Консультація психіатра (Царінюк) 3000 грн
Індивідуальне заняття з лікарем (реабілітація, лікувальна фізкультура, кінезотерапія) 2050 грн
Консультація лікаря-педіатра вдома за межами м. Київ (30 км зона)+т.з 1400 грн
Заняття з логопедом (1урок) 600 грн
Консультація акушера-гінеколога англійською мовою 1700 грн
Дивитися всі ціни »
Фильтр: (Знайдено 226 клінік)
Знайдено 226 клінік

Сб Нед
Сортировка
Нижник Олена Олександрівна
Пісклов Віктор Віталійович
В июле 2021 года делала блефаропластику в клинике Олега Колибабы. Операцию проводила Численко Наталья Петровна. Операция прошла успешно, без осложнений. В настоящий момент я уже могу оценить результат и он, как говорится, на лицо. Я очень благодарна профессиональному подходу и МАСТЕРСТВУ пластического хирурга, которая помогла мне решить проблему на очень высоком уровне. Также хочу поблагодарить анестезиолога и медсестру, которая ухаживала за мной после операции. ОЧЕНЬ внимательное отношение к пациентам. В клинике я на начальном этапе получила исчерпывающую консультацию, что позволило мне сделать правильный выбор, и также после операции врач продолжает меня наблюдать. Огромное спасибо Вам, Наталья Петровна. Я очень довольна результатом. И если будет необходимость, однозначно обращусь в эту клинику.
Яна
Выбирала врача для увеличения груди, остановилась на Наталье Петровне, так как на консультации получила много детальной информации, советов и ответы на все мои вопросы. Наталья Петровна порекомендовала мне форму, размер и фирму имплантатов в зависимости от моих физиологических пропорций и моих пожеланий. Я доверилась врачу и получила именно тот результат, который так сильно хотела. Прошло 2 месяца, я себя чувствую прекрасно, швы аккуратные, форма великолепная, спасибо
Допомога Плюс
в клініці 13 лікарів
Київ вул. Данила Щербаківського, 52
м.Нивки 18 11 м.Сырец 30 12
Філія клініки «Допомога Плюс» на Нивках надає повний комплекс медичних послуг, починаючи від консультації і завершуючи хірургічним втручанням, за такими напрямками, як урологія, проктологія, гінекологія, ортопедія, маммология, пластична хірургія.
  • Взяття сечі катетером 290
  • Біопсія передміхурової залози під контролем УЗД 7 200
  • Внутрішньовенна ін'єкція 270
  • Біопсія простати, к.м.н. 9 800
  • Внутрішньовенна крапельна інфузія 655
в клініці 10 лікарів
Клініка Олега Колібаби — це сучасна хірургічна допомога, представлена висококваліфікованою командою лікарів. Основні напрямки — пластична хірургія, гінекологія, урологія, косметологія і дерматологія. Спеціалісти на вищому рівні проводять ринопластику, збільшення грудей, блефаропластику, септопластику, пересадку волосся і ін. пластичні операції.
  • РЛДВ цервікального каналу та порожнини матки 6 000
  • Зменшення молочних залоз у д.м.н. 98 000
  • Радіохвильове фракційне лазерне омолодження обличчя 3 500
  • Звуження піхви (кольпорафія) 30 000
  • Абдомінопластика 70 000
10,0
в клініці 9 лікарів
Офтальмологічна клініка Центр Ока пропонує пацієнтам унікальні методики з лікування патологій очей. Клініка оснащена сучасним діагностичним та лікувальним обладнанням.
  • Діагностика зору та консультація 1 350 1 250
9,7
в клініці 1 лікар
Київ вул. Коцюбинського, 8А
м.Университет 10 3 м.Золотые ворота 16 8
Багатопрофільний комплекс наркології і психіатрії «Ренесанс-Київ» надає екстрену допомогу в Києві залежним від алкоголю та наркотиків, допомагає людям, які потрапили в складну життєву ситуацію, позбутися від вузького спектра залежностей, супутніх психічних розладів, посттравматичного стресу, депресивного стану, панічних атак
  • Виведення із запою (у стаціонарі, 3-х місна палата) 3 500
  • Виведення із запою (у стаціонарі, 2-х місна палата) 4 500
  • Виведення із запою (у стаціонарі, VIP одномісна) 6 500
  • Виведення із запою вдома (у Києві)
  • Виведення із запою вдома з кодуванням від алкоголізму (у Києві) 8 500
9,1
в клініці 14 лікарів
Клініка багатопрофільної лазерної медицини для дітей і дорослих "МЕД СІТІ" має вищу категорію акредитації МОЗ України, спеціалізується на діагностиці та лікуванні повного спектру захворювань з гінекології, урології, проктології, хірургії (дорослої та дитячої), дерматології (дорослої та дитячої) та ін.
  • Седація (без урахування вартості препаратів) 950
  • Ультразвуковий пілінг + маска 1 300
  • Тимчасове перебування в 1-місній палаті (1 година) 650
  • Ультразвукова чистка обличчя 990
  • Тимчасове перебування в 2-місній палаті (1 година) 580
в клініці 21 лікар
Київ вул. Володимира Винниченка, 4
м.Золотые ворота 19 9 м.Университет 24 10 м.Площадь Независимости 31 15
Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!
  • Експрес-тест комбінований на грип + ковід-19 (антиген) 450
  • Консультація педіатра другої (і більше) дитини з сім`ї (за одну дитину) 880
  • Консультація педіатра другої (і більше) дитини з сім`ї (за одну дитину) англійською мовою 1 400
  • Експрес-тест на грип (типи А та В) 450
  • Експрес-тест на грип (типи А та В) 450
в клініці 3 лікарі
Київ вул. Михайлівська 20 Б
м.Почтовая площадь 14 14
У багатопрофільному комплексі психіатрії та наркології «Ренесанс-Київ» на Михайлівській, лікарі надають екстрену допомогу людям, з такими видами розладів, як депресії та неврози, втрата сенсу та цінностей життя, фобії та шизофренія, панічні атаки, посттравматичний стресовий розлад і т. д. Лікарі допоможуть позбавитися вузького спектра залежностей, та супутніх психічних розладів. Консультації проводять висококваліфіковані психотерапевти/психіатри, а також, ви можете пройти індивідуальні психотерапевтичні практики з професійними експертами. Так як ми працюємо за стандартами, прийнятими в розвинених країнах і не займаємося нетрадиційними чи науково не доведеними методами діагностики та лікування проблем зі здоров'ям.
  • Виведення із запою (у стаціонарі, 3-х місна палата) 3 500
  • Виведення із запою (у стаціонарі, 2-х місна палата) 4 500
  • Виведення із запою (у стаціонарі, VIP одномісна) 6 500
  • Виведення із запою вдома (у Києві)
  • Виведення із запою вдома з кодуванням від алкоголізму (у Києві) 8 500
  • Консультація психолога 1 500
в клініці 5 лікарів
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 5-В
м.Вокзальная
Медичний центр Dr. Care Clinic – це інноваційна клініка, що використовує передові цифрові технології для діагностики та лікування. Наше обладнання відповідає найвищим стандартам, а спектр послуг включає терапію, ендодонтію, хірургію, ортопедію, ортодонтію та пародонтологію. Ми пропонуємо безболісне лікування, включаючи лікування уві сні. У Dr. Care Clinic ми прагнемо забезпечити найвищу якість, комфорт і безболісність кожного візиту, роблячи нашу клініку тим місцем, куди ви захочете повернутися знову.
  • Видалення молочного зуба, фіз. зміна 1 000
  • Ретракція 400