Сторінка 5. Лікарі в Києві (метро Позняки)
Наукова ступінь
Категорія
Невролог, Психотерапевт, Рефлексотерапевт, Гомеопат
Слинько А.О. головний лікар клініки, невролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на нетрадиційних методиках лікування в цих областях медицини, також займається лікуванням головних болів, протрузий і гриж дисків, вертеброгенного больового синдрому, психосоматичних розладів, судинними захворюваннями нервової системи.
Гастроентеролог, Педіатр
Лікар-дитячий гастроентеролог першої категорії, лікар-педіатр. Займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей (дисбактеріоз, гастрит, дуоденіт, панкреатит, коліт, виразкова хвороба та ін.)
Кардіолог, Терапевт
Лікар-кардіолог вищої категорії, терапевт, функціональної діагностики. Займається діагностикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи проводить УЗ-дослідженням серця (ЕХО), ЕКГ (електрокардіограма) з розшифровкою результатів.
Кардіолог, кардіоревматолог
Дитячий кардіоревматолог (кардіолог) вищої категорії, проводить функціональну діагностику серця у дитини, проводить ехокардіографію серця, займається лікуванням вроджених і набутих вад серця, ревматологічних захворювань та інших захворювань серцево-судинної системи.
Лікар — дитячий невролог вищої категорії. Проводить функціональну діагностику і лікування захворювань, пов'язаних з ураженням центральної нервової системи, а також ураженням периферичної нервової системи і лікуванні вроджених захворювань нервової системи у дітей до року і старше.
УЗД-фахівець
Лікар УЗ-діагностики, проводить УЗД дослідження дорослих і дітей: органів черевної порожнини та заочеревинного простору, сечостатевої система у чоловіків (за винятком УЗД яєчок, статевого члена), щитовидної, слинних і молочних залози, м'яких тканин (крім суглобів), ехокардіографію і дуплексне сканування.
УЗД-фахівець
Лікар УЗД діагност має багатий практичний досвід у діагностиці цілого спектра захворювань різних напрямів, дає експертну оцінку результатам УЗД-досліджень.
Мамолог, Онколог
Лікар-мамолог, онкохірург вищої категорії. Виконав понад 5 000 операцій, спеціалізується на хірургії захворювань онкологічного профілю: молочної залози, м'яких тканин, щитовидки і т.д. Автор винаходу «Спосіб радикальної резекції молочної залози при онкологічної патології».
Алерголог
Алерголог вищої категорії, кандидат медичних наук, спеціалізується на дослідження проблем розвитку хронічної втоми, імунодефіциту при вірусних інфекціях, проблем розсіяного склерозу, нейроінфекцій, алергічних захворювань.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-26
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, займається терапією запальних вогнищ в органах малого таза, інфекційних процесів різної складності, патологічних процесів на шийці матки. Є членом Асоціації акушерів-гінекологів України.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-26
У врача абсолютно плевательское отношение к пациентам. Судите сами, прием был назначен мне на 16.00. Я пришла (вместе с врачом) в 15.45. Сидели клиенты, которым было назначено еще на 15.00… Естественно врач приняла сначала их. Я со своей больной спиной стала ждать своего часа. Вот и 16.00… и 16.10. Прием для предыдущих пациентов закончился. Я обрадовалась, что не долго пришлось ждать приема, но, увы… Врач (не извинившись) сказала, что ей надо сделать звонок. Ну, что ж, бывают всякие случаи. И я продолжила ждать за дверью: еще 10 минут, потом еще 15 минут. Врач решала вопросы своего отдыха в Буковели и ей абсолютно было плевать, что у нее прием, что ее кто-то ждет. Так, как решались очень «важные» детали отдыха, мне показалось, что этому не будет конца. А скоро придут уже следующие клиенты, каким же будет мой прием? В наше время, в частной клинике, в которой прием стоит 350 грн, ждать под дверью, пока наболтается врач по телефону более получаса, я считаю, что это не допустимо. Поэтому оделась и ушла, шокирована таким отношением.
— Уважаемая Татьяна. Спасибо Вам за доверие ко мне, что Вы выбрали меня как своего доктора. Проблема спины это глобальная тема, которой я посвятила многие годы обучения и практики. как в традиционной так и не традиционной медицине, она также звучит в моей диссертации, и я горжусь своими результатами лечения. Искренне благодарна Вам за отзыв и внимание ко мне. Нас врачей мнение пациентов и окрыляет, и вдохновляет, и учит, и воспитывает. Сложившиеся неожиданно семейные проблемы нарушили мою работу, мне следовало отменить прием, но я приняла решение не подводить пациентов, которые нуждались в моей помощи и ждали моей консультации почти неделю. Сегодня благодарные звонки пациентов и улучшения их состояния говорят мне о правильности моего решения. Мне обидно, что наша встреча не состоялась и в вашей душе появились эмоции обиды и недовольства, эти эмоции нас разрушают. Хотелось бы все же оказать помочь Вам и увидеть улыбку удовлетворения на Вашем лице. Буду рада нашей встрече!
С ув., Анна Слынько