Сторінка 9. Лікарі в Києві (метро Політехнічний інститут)

Владислав
Супер лікар
Амина
Довго відкладала візит до цього лікаря, але дарма, мабуть боялася визнати свої проблеми. Лікар дійсно кваліфікований професіонал. Я йому дуже вдячна, він зміг розібратися в моїй проблемі. Тепер в жодному разі не буду відкладати візити.
Леша
Була на прийомі у лікаря. Яка як завжди, професійно та толерантно проконсультував мене, щодо моїх проблем. Після спілкування з цим фахівцем, мені одразу стає набагато краще, бажання жити прокидається з новою силою. Рекомендую!
Алена
Екатерину Сергеевну мне посоветовали знакомые. По состоянию здоровья нужно было проходить магнитно-резонансную терапию. Очень я боялась этой процедуры (не могу находиться в замкнутом пространстве). Подход врача мне помог, я свободно перенесла процедуру.
Рентгенолог
Лікар-рентгенолог вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на проведенні магнітно-резонансної та комп'ютерної томографії. Катерина Сергіївна розбирається в функціональному будову органів і систем, працює на сучасному обладнанні, на підставі отриманих даних видає висновок про наявність чи відсутність захворювання.
Психіатр, нарколог
Доктор психіатр - нарколог з 20-річним стажем, займається лікуванням залежностей, таких як алкогольна, наркотична, порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з наступним підбором підтримуючої терапії. Консультації дистанційні (відео, аудіо) та очні. Закінчив Вінницький національний медичний університет. Досліджує новий напрям лікування психічних розладів та адаптивних розладів, у тому числі методом кетамінотерапії.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-11-02
Эндокринолог, дієтолог
Доктор Панасенко Ольга Олександрівна спеціалізується на питаннях що стосуються дієтології і правильного харчування. Веде прийом пацієнтів з проблемами шлунково-кишкового тракту, високим рівнем холестерину, високим вмістом цукру. Лікує пацієнтів з ожирінням або недоліком маси, порушений обмін речовин, розробляє індивідуальні графіки прийому їжі, персональні дієти виходячи з медичних показників. Член Асоціації дієтологів України.
Педіатр, кардіоревматолог дитячий
Лікар займається лікуванням дитячих хвороб, у тому числі серцево-судинні.
Фтизіатр
Наталія Анатоліївна спеціалізується в галузі фтизіатрії. Веде консультативно-діагностичний прийом дорослих і дітей. Проводить лікування туберкульозу і саркоїдозу різних форм і ступенів. Розробляє індивідуальні схеми підтримуючої терапії та профілактики.
Кардіолог
Лікар проводить діагностику і лікування патологій серцево-судинної системи. Лікує стенокардію, аритмію, ішемічну хворобу серця, гіпертонічну хворобу. Приймає пацієнтів з болем в області грудей, задишкою і стійко підвищеним артеріальним тиском.
Косметолог
Лікар надає широкий спектр послуг з відновлення й очищення шкірних покривів. У спеціалізацію входить проведення комплексної очистки, з включенням пілінгу. Додатково фахівець надає послуги з усунення дефектів. Займається моделюванням губ.
Консультація от 350 грн
Косметолог, дерматолог, anti age терапевт
Підбір Anti age програм, лазерна косметологія, контурна пластика, ботулінотерапія і інші послуги.
Сімейний лікар, Терапевт
Спеціаліст Крістапсон Віолетта Віталіївна - лікар з 14-річним стажем роботи. Спеціалізується в області терапії і сімейної медицини. Лікар першої категорії, надає допомогу в діагностиці та лікуванні захворювань респіраторного (бронхіт, трахеїт), травного тракту (гастрит, дуоденіт, панкреатит), серцево-судинної системи (ішемічна хвороба серця, стенокардія). Також до фахівця можна звернутися для лікування інфекційних захворювань (ГРВІ, грип) і порушень в ендокринній системі. Крістапсон В.В. веде консультативну роботу з питань профілактики сезонних хвороб і хронічної патології.
Гастроентеролог, УЗД-фахівець
Лікар гастроентеролог, УЗД-фахівець. Надає послуги з діагностики та лікування захворювань травного тракту, володіє методом УЗ-діагностики органів і систем.