Ренчковська Наталія Василівна

Ендокринолог, терапевт
лікар першої категорії
Наталія Валентинівна – лікар-ендокринолог з багаторічним досвідом роботи. Займається лікуванням порушень обміну речовин, корекцією надмірної ваги. А також становить індивідуальні програми харчування. Має досвід роботи на апаратах гідроколонотерапії, пресотерапії, кавітації. Веде прийом для дорослих і підлітків.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:
Київ вул. Якуба Коласа, 2 Д м.Житомирська4721
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1в м.Шулявська52м.Політехнічний інститут194
Київ с. Чайки, вул. Печерська, 4

Регина
17 березеня '20р.
Лікар все розповіла, пояснила. До цього я була у 5-ти інших лікарів, тільки вона поставила діагноз і призначила лікування, яке вже допомагає. Дуже задоволена, що потрапила до неї на прийом. Обов'язково прийду ще! Фахівця рекомендую!
Юрій
12 березеня '20р.
Мені сподобалося те, що лікар, підійшла до проблеми комплексно, а не просто, прибрала симптоматику. Вона, задавала багато питань про мої хвороби, які могли спровокувати, поява даного захворювання. Це, мені сподобалося! Зараз краще.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1994 р. – Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, спеціальність «Лікувальна справа».
  • 1996 р. – Інтернатура, спеціалізація «Ендокринологія».

Лікар-ендокринолог, терапевт надає послуги

• Консультація ендокринолога;
  • Консультація терапевта;
  • Діагностика та лікування ендокринних порушень;
  • Діагностика порушень вуглеводного обміну;
  • Підбір інсулінотерапії;
  • Діагностика та призначення лікування при порушеннях гормонального дисбалансу;
  • Підбір індивідуального режиму харчування;
  • Діагностика причин аутоімунних порушень, питання харчової непереносимості;
  • Консультування з питань лікування Covid та ускладнень, що виникли;
  • Діагностика причин поганого самопочуття.

Лікар-ендокринолог, терапевт займається лікуванням захворювань

• Аутоімунний тиреоідит;
  • Підгострий тиреоідит;
  • Діабет 1 та 2 типу;
  • Гіпоталамічний синдром підліткового віку та у дорослих;
  • Порушення обміну речовин, ожиріння;
  • Гормональний дисбаланс у критичні періоди (підлітковий вік, клімактеричний період, гормонально-діенцефальні кризи, що супроводжуються панічними атаками);
  • ГРВІ, грип;
  • Проблеми порушення травлення.