Сторінка 3. Приватні лікарі в Києві

Рита
Хочу порекомендовать квалифицированного невролога, которая помогла мне в непростой ситуации. Марина Владимировна - хороший врач, прекрасно разбирается в своем деле. Спасибо за помощь.
24 грудня '19 г.
Станіслав
У мене діагностували вузловий зоб, та порекомендували оперативне втручання. Але перед ним потрібно було пролікуватися консервативно. Саме тоді я потрапив до дбайливих рук Наталі Леонідівни. Я просто захоплююся її професіоналізмом та людяністю. Вона доклала левову частку до мого одужання. Щиро вдячний Вам!
14 грудня '19 г.
Ендокринолог
Лікар спеціалізується у лабораторній та інструментальній діагностиці захворювань ендокринної системи. Лікує ожиріння, безпліддя, проводить гормональну терапію. Спеціалізується на усуненні цукрового діабету, гіпотиреозу, гіпертиреоз. Працює з патологічними порушеннями у роботі щитовидної залози.
Помʼятихіна Марина Володимирівна - лікар-невролог першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи. Лікуванні міофасціального больового синдрому, невропатії, радикулопатії, функціональні розлади нервової системи (соматоформні розлади), демієлінізуючі захворювання нервової системи (розсіяний склероз), мігрень, міастенію.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-12-20
Отоларинголог, отоларинголог дитячий, хірург
Лікар проводить консервативне лікування запальної патології ЛОР-органів, лікування хронічних аденоидитов, хронічних синуситів, тонзилітів.
Флеболог, судинний хірург, ангіолог
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями судин. Виконує ультразвукове дослідження поверхневих та глибоких вен. Лікує лімфостаз, тромбофлебіт, варикозне розширення вен та атеросклероз. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах по флебології.
Інфекціоніст
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із інфекційними захворюваннями. Надає рекомендації за результатами лабораторних аналізів, призначає та коригує лікування. Лікує вірусні гепатити, цироз печінки, хворобу Лайма, TORCH-захворювання, аскаридоз, опісторхоз, лямбліоз, кір та інші патології.
Судинний хірург
Лікар-флеболог, судинний хірург першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні варикозної хвороби та інших захворювань периферичних судин. Лікар проводить діагностику судинної системи за допомогою дуплексного сканування, використовує ефективні сучасні методи лікування: склеротерапію, мікросклеротерапію, медикаментозну терапію.
Лікар проводить діагностику та лікування запальних захворювань ЛОР-органів, проведе діагностичні та лікувальні отоларингологічні маніпуляції. Проводить видалення стороннього тіла з гортаноглотки, носоглотки, носа та зовнішнього слухового проходу, промивання порожнини носа по Проєтцю, промивання лакун мигдаликів, видалення сірчаної пробки.
Психіатр, дитячий психіатр
Консультації з дорослими, сімейними парами та підлітками. Я працюю в інтегративному підході, який дозволяє мені вибирати найбільш підходящий інструмент, поєднувати різні методи, орієнтуючись на особистість людини та її запит. Арт, КПТ, гештальт-терапія, гіпносуггестія.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-12-20
Консультація 2500/1500 грн.
Лікар загальної практики-сімейний лікар, акушер-гінеколог
Олена Євгенівна - лікар загальної практики-сімейний лікар, акушер-гінеколог з багаторічним досвідом роботи. Здійснює діагностику вагітності, спостереження за вагітними, раннє виявлення ускладнень вагітності і пологів, лікування та нагляд за породіллями, організовує та проводить диспансеризацію гінекологічних хворих. Застосовує сучасні методи профілактики, лікування та реабілітації, вволодіє всіма методами амбулаторного і стаціонарного лікування. Надає швидку і невідкладну медичну допомогу хворим акушерсько-гінекологічного профілю. Працює з дорослими та дітьми
Лікар-офтальмолог, приймає дорослих і дітей шкільного віку. Займається первинною діагностикою всіх очних захворювань. Безконтактно і абсолютно безболісно проводить всі методи офтальмологічної діагностики на найсучасніших апаратах. Ґрунтуючись на даних обстежень, встановлює заключний діагноз і розписує необхідний курс лікування.