Сторінка 5. Приватні лікарі в Києві
4 відгука
Елеонора
Дуже хороший спеціаліст! Компетентно розбирається в проблемах. не призначає зайвих препаратів, що немало важливо в наш час. Я вважаю людина на своєму місці. У лікаря високий професійний рівень, це помітно одразу. Рекомендую!
Євген
Була у лікаря. Все пройшло добре. Мені дуже сподобався цей спеціаліст. Лікар приділила мені дуже багато часу, озвучила мені мій діагноз, розписала що потрібно приймати. Консультація лікаря мені дуже сподобалася, все було зрозуміло.
05.03.2017
Лікар хороший, компетентна. З перших хвилин спілкування, помітно, що справжній знавець своєї справи! Все пояснила простою мовою, детально. Мені сподобалося. Таких фахівців, напевне, вже не знайдеш. Щиро рекомендую цього лікаря!
Валерий
Найтепліші і найщиріші слова подяки - лікарю Ользі Анатолівні. Професіонал з великої літери, чудовий лікар і просто чарівна жінка! Дякую Вам за прийом і рекомендації! Все було так, як повинно бути у професійного спеціаліста. Дякую!
Хірург, проктолог, судинний хірург, флеболог, мамолог
Лікар-хірург здійснює консультативний прийом пацієнтів хірургічного профілю (флебологія, проктологія). Володіє навичками проведення хірургічних процедур і маніпуляцій. Прийом дітей з 5 років!
Гастроентеролог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту. Виконує УЗД органів черевної порожнини, передміхурової залози та щитовидної залози. Проводить біопсію печінки та підшлункової залози. Лікує гастрит, холецистит, ожиріння, виразкову хворобу шлунку, панкреатит та гепатити.
Проктолог, хірург
Лікар вищої категорії, спеціалізується на консервативному і хірургічному лікування проктологічних захворювань: геморою, гострого парапроктиту, екстрасфінктерних параректальних свищів, випадання прямої кишки, анальних тріщин, стенозу анального каналу, сфінктеропластіка, анального свербежу, видалення поліпів товстої кишки . Проводить аноскопію, фіброколоноскопії, ректороманоскопию і бере забір матеріалу для біопсії.
Київ
вул.Олександра Кониського, 38 (кол Тургенєва)
м.Лук'янівська226м.Золоті ворота2612м.Хрещатик3713
Лікар-офтальмолог першої категорії. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних патологій ока: кон'юнктивіти, блефарити, кератити, іридоцикліти, увеїти, макулодистрофії і ін. Хронічні зміни на дні ока. Володіє методикою парабульбарних ін'єкцій. Надає швидку допомогу при чужорідному тілі рогівки і склери. Проводить ін'єкції у холязіон. Займається виміром очкової і контактної корекції будь-якого ступеня складності. Вимірює внутрішньоочний тиск.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, фахівець УЗД-діагностики, спеціалізується на виявленні патологій розвитку репродуктивної системи у дітей та підлітків, здійснює УЗД органів малого таза, усуває запальні процеси, які в подальшому можуть призвести до безпліддя. Звертатися до фахівця потрібно, якщо не настає менструація до 14-15 років або починається раніше 11 років, занадто хвороблива менструація, занадто раннє або запізніле поява первинних статевих ознак, синехії статевих губ і інші патології.
Гастроентеролог, Дієтолог, Терапевт
Ірина Миколаївна, проводить консультацію пацієнтів з проблемами шлунково-кишкового тракту з урахуванням вікових та індивідуальних особливостей. Лікар використовує свій багаторічний досвід для досягнення швидкого результату лікування. Ірина Миколаївна використовує свої знання доказової медицини, нутрицевтиків та додаткові знання антивікової медицини.
Консультація від 1000
Лікар-офтальмолог, проводить комплексну діагностику функції і загального стану структур очі, виявляє порушення рефракції, запальні процеси і дистрофічні зміни. Спеціаліст з оперативного лікування офтальмологічних захворювань: усуває сторонні предмети, що потрапили в око, видаляє кісти, папіломи, халязіон та інші новоутворення повік та ін. Також приймає дітей від 0 рок.
Рефлексотерапевт, Мануальний терапевт, Физиотерапевт, Остеопат
Спеціаліст займається лікуванням хребта, суглобів і внутрішніх органів. За допомогою сучасного обладнання і новітніх методик лікування лікар-фізіотерапевт вищої категорії з 37-річним стажем роботи проводить комплексну терапію остеохондрозу хребта, артрозу суглобів, міофасциального синдрому (спазму глибоких м'язів шийного, грудного, поперекового, крижового відділів хребта), а також лікування внутрішніх органів методом ручного впливу за методикою професора Огулова А.Т. У комплексі може застосовуватися рефлексотерапія (голкотерапія), фізіотерапія (міоритми, вакуумний масаж, електрофорез - наприклад, для лікування протрузій та гриж хребта), магнітотерапія (обертові магнітні поля), автогемотерапія для підвищення і стабілізації імунітету, фітотерапія, гомеопатія, гірудотерапія (лікування різних захворювань п'явками).
Дерматовенеролог, Дерматолог, Венеролог
Анатолій Леонідович впродовж багатьох років займається діагностикою, лікуванням і профілактикою хвороб шкіри, волосся, нігтів, а також інфекцій, що передаються статевим шляхом (хламідіоз, трихомоніаз, мікоплазмоз, гарднерельоз, герпес тощо). Володіє методикою дерматоскопії для діагностики онкозахворювань шкіри, проводить видалення утворень (родимок, папілом тощо) методом радіохвильової хірургії. Підходить до лікування комплексно — на підставі сучасних медичних рекомендацій.
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Артеменко Марта Сергіївна – лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Надає послуги з лікування зубів та кореневих каналів, шинування зубів, апаратного та домашнього відбілювання безпечними методами, відновлення анатомічної форми зубів фотополімерними матеріалами. Проводить комплексну чистку ротової порожнини, а саме ультразвукове зняття зубних відкладень скейлером та поліровку поверхні від нальоту технологією Air Flow. Використовує в своїй роботі дентальний мікроскоп, комп’ютерну анестезію STA та систему ізоляції кофердам.
Консультація безкоштовно