Сторінка 28. Лікарі в Києві (Оболонський район)
3 відгука
Тетяна
Робила повну гігєну ротової порожнини. Якістю послуг поністю довольна.
Антон
Лікар дуже уважна, подивилася мене. У мене підвищений тиск, порадила мені комплекс препаратів. Поки почав приймати, ефект від лікування уже помітний, почуває себе значно краще. Не можу сказати нічого поганого про даного фахівця.
Сподобалися легкість в спілкуванні, компетентність. Лікар відповіла на всі поставлені питання. Ми з донькою залишилися під приємним враженням від спілкування з цим лікарем. Тетяна Володимирівна фахівець екстра класу. Дякуємо за все!
Терапевт, лікар нетрадиційної медицини
Займається діагностикою, лікуванням захворювань внутрішніх органів у дорослих і дітей.
Аліна Миколаївна - стоматолог-терапевт, лікар з досвідом роботи. Займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, а також проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання зубів та реставрацію. У своїй роботі використовує сучасні стоматологічні матеріали та обладнання, прагнучи до максимальної точності та безболісності процедур
Консультація безкоштовно
Хірург, проктолог, судинний хірург
Визняк Игорь Евгеньевич
Лікар проводить різні хірургічні втручання на органах та м'яких тканинах. Виконав понад 10 000 операцій, з яких близько 500 лапароскопічних. Проводить герніопластику (видалення грижі), лапароскопічну холецістостомію, лапароскопічну адреналектомію та видалення щитовидної залози.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Київ
вул. Левка Лук'яненка (Маршала Тимошенка), 21 корпус 14
м.Мінська21м.Оболонь205м.Героїв Дніпра1510
Хірург, проктолог
Титомир Игорь Анатольевич
Ігор Анатолійович - висококваліфікований лікар-хірург, проктолог з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на проведенні планових та екстрених оперативних втручань, спрямованих на лікування широкого спектру захворювань, володіє глибокими знаннями та практикується в різних галузях хірургії. Забезпечує максимальну безпеку та ефективність процедур, підбираючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-07-30
Кардіолог, УЗД-фахівець
Сысуев Александр Игоревич
Чому я працюю лікарем?
Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою
самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Дитячий гастроентеролог, лікар УЗД
Евграфова Наталья Борисовна
Відповідальний, уважний лікар вищої категорії. Може знайти підхід до кожного пацієнта.Гарний діагност та клініцист. Працює в галузі гастроентерології 34 роки.
Постійно вдосконалює свої професійні навички. Має наукові статті та методички.Щіра з пацієнтами то колегами. 20 років працює в клініці наш Доктор
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Гей Елена Георгиевна
Ревматолог
Поливода Лариса Анатольевна
Лікар-ревматолог із понад 25-річним досвідом допомагає пацієнтам із захворюваннями суглобів і сполучної тканини повернути рухливість та якість життя. Проводить діагностику й лікування анкілозуючого спондилоартриту, ревматоїдного артриту, подагри, остеоартрозу, ревматизму та ревматичних вад серця. Поєднує багаторічний клінічний досвід, сучасні підходи й уважне ставлення до кожного пацієнта.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Наталія Миколаївна-акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, лікар вищої кваліфікаційної категорії.
Спеціалізується на виявленні ранніх ознак патологічних процесів плода за допомогою доплерографії судин плода та скринінгових ультразвукових досліджень на різних термінах вагітності, ехокардіографії плоду, на профілактиці, виявленні ранніх ознак патологічних процесів та лікуванні захворювань шийки матки, запалення жіночих статевих органів. Проводить терапію порушень з боку ендокринної системи, здатних негативно вплинути на стан статевої системи (гормональні порушення).
Дерматовенеролог, Дерматолог, Дитячий дерматолог, дерматоонколога
Доктор Алтиннікова Наталія Володимирівна спеціалізується в дитячій дерматології. Має вищу категорію кваліфікації, проводить консультативні прийоми і огляди, виконує діагностику шкірних захворювань за допомогою дерматоскопія. Лікує акне, псоріаз, доброякісні новоутворення на шкірі та дерматити сучасними методами, включаючи не тільки медикаментозну терапію, але і кріодеструкцію і використання радіохвильових технологій.