Іванчишина Мирослава Анатоліївна
лікар другої категорії
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:
Немає відгуків
- Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, спеціальність «Лікувальна справа», 2008 р.
- Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, спеціальність «Терапія», 2010 р.
Курси підвищення кваліфікації
- «Загальна практика — сімейна медицина» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, факультету післядипломної освіти, 2013 р.
- Тематичне вдосконалення «Функціональна діагностика в практиці лікаря-інтерніста» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти, 2014 р.
- Передатестаційний цикл за спеціальністю «Терапія» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти, 2015 р.
- Курси спеціалізації за спеціальністю «Ендокринологія» на базі Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова, 2017 р.
- Передатестаційний цикл за спеціальністю «Загальна практика — сімейна медицина» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти, 2018 р.
- Тематичне вдосконалення «Функціональна діагностика в практиці лікаря-інтерніста» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти, 2020 р.
- Курси за програмою «Косметик-естетист (мануальна, апаратна та інноваційна косметологія обличчя і тіла). Експерт-рівень», 2023 р.
- Спеціаліст ін'єкційних методик «Мезотерапія та біоревіталізація», «Ботулінотерапія», «Full face. Контурна пластика» на базі Академії професійної освіти спеціалістів індустрії краси «Партнер плюс», 2023 р.
Лікар-терапевт, ендокринолог, гастроентеролог надає послуги
- Терапія
- Гастроентерологія
- Ендокринологія
Лікар-терапевт, ендокринолог, гастроентеролог займається лікуванням захворювань
- Хвороби терапевтичного профілю
- Ендокринопатії
Схожі спеціалісти:
Терапевт, ревматолог, лікар фізичної та реабілітаційної медицини, фізичний терапевт, ерготерапевт
Терапевт, ендокринолог, сімейний лікар