Іванчишина Мирослава Анатоліївна
                                                лікар другої категорії

або звертайтеся за телефоном:
                                Лікар працює в клініках:

Немає відгуків

- Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, спеціальність «Лікувальна справа», 2008 р.
 - Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, спеціальність «Терапія», 2010 р.

Курси підвищення кваліфікації
- «Загальна практика — сімейна медицина» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, факультету післядипломної освіти, 2013 р.
 - Тематичне вдосконалення «Функціональна діагностика в практиці лікаря-інтерніста» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти, 2014 р.
 - Передатестаційний цикл за спеціальністю «Терапія» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти, 2015 р.
 - Курси спеціалізації за спеціальністю «Ендокринологія» на базі Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова, 2017 р.
 - Передатестаційний цикл за спеціальністю «Загальна практика — сімейна медицина» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти, 2018 р.
 - Тематичне вдосконалення «Функціональна діагностика в практиці лікаря-інтерніста» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти, 2020 р.
 - Курси за програмою «Косметик-естетист (мануальна, апаратна та інноваційна косметологія обличчя і тіла). Експерт-рівень», 2023 р.
 - Спеціаліст ін'єкційних методик «Мезотерапія та біоревіталізація», «Ботулінотерапія», «Full face. Контурна пластика» на базі Академії професійної освіти спеціалістів індустрії краси «Партнер плюс», 2023 р.

Лікар-терапевт, ендокринолог, гастроентеролог надає послуги
- Терапія
 - Гастроентерологія
 - Ендокринологія

Лікар-терапевт, ендокринолог, гастроентеролог займається лікуванням захворювань
- Хвороби терапевтичного профілю
 - Ендокринопатії