Лікарі акушери-гінекологи в Києві (Оболонський район)
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Veronika
Хочу висловити щиру подяку лікарю-акушеру гінекологу Олені Ковальчук за її професіоналізм і підтримку в моїй складній ситуації. Вона виявила високу компетентність і надала необхідну допомогу. Лікар завжди була на зв'язку, відповідала на всі запитання та надавала поради, що особливо важливо у моменти хвилювання. Пологи пройшли під її професійним керівництвом, впевнено і спокійно, завдяки її досвіду та відповідальному підходу. Без сумніву, рекомендую цього лікаря всім, хто шукає надійного фахівця!
Марія
Дякую Ковальчук Олені Володимирівні за мого синочка. Професіонал з великої літери.
Народжувала в київському обласному перинатальному центрі. Кесарів розтин пройшов настільки легко, що я сама носила дитину через 6 годин після операції. Відновлення теж пройшло швидко й легко. А лікар була постійно на зв'язку, навіть коли ми вже буди вдома. Якщо в майбутньому на мене чекає вагітність, то народжувати лише з нею.
Знаю Олену Володимирівну давно.Чудовий лікар,професіонал своєї справи,лікування ефективне,обгрунтоване,відповідає та доступно пояснює всі хвилюючі питання.
Олена Володимирівна професіонал своєї справи, завжди уважна, чуйна. Має індивідуальний підхід до пацієнтів.
У нас не виходило завагітніти поки не потрапила на прийом до Олени Володимирівни. За допомогою її вдалих рекомендацій за кілька циклів я завагітніла. Я вдячна Олені Володимирівні за її турботу та поради. Раджу звертатися до неї за допомогою!
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Сушко Анастасия Николаевна
Корж Виктория Петровна
Юрковская Марина Васильевна
Ютовец Елена Витальевна
Семенова Алина Олеговна
Аліна Олегівна у своїй практиці використовує сучасні методи діагностики та лікування гінекологічних захворювань. Основні напрямки у роботі: діагностика та лікування захворювань шийки матки (ерозія, дисплазія): кольпоскопія, лазерна вапоризація, радіохвильова терапія, конізація шийки матки; діагностика та лікування запальних захворювань та захворювань, що передаються статевим шляхом; обстеження та лікування пацієнтів з порушенням менструального циклу та дисфункціональними матковими кровотечами; введення та видалення внутрішньоматкових контрацептивів; УЗД органів малого тазу, у тому числі в циклах ЕКЗ.