Сторінка 4. Лікарі в Києві (метро Лук'янівська)

Лариса Побережная
В клініці Центр Ока я двічі оперувалася з-приводу катаракти і почуваюся дуже добре! Все просто прекрасно за що щиро дякую лікарю Карімлі Юнісу, хірургу Мартиненко Анатолію Борисовичу та всьому колективу клініки! Бажаю успіхів, благополуччя вам та вашим сім'ям!
19 квітня '23 г.
Роман Дзюба
"Відвідав сьогодні центр у звʼязку з погіршенням зору . Був на прийомі у Карімлі Юніса . Дуже сподобалось все від рецепції до каси (включно))) Рекомендую всім!"
04 жовтня '23 г.
Циганенко Ольга Вікторівна
Пришла с жалобами на жжение глаз и ощущением песка в глазах. Каплями для расширения зрачка капать отказалась, так как есть противопоказания. В итоге из всевозможных тестов на узкий зрачок мне сделали только измерение остроты зрения и давления. На этом всё!!! Диагноз установлен нарушение мейбомиевых желез и синдром сухого глаза ( и то по предварительному диагнозу офтальмолога из поликлиники). Ну наверное при постановке такого диагноза нужно было сделать тест ширмера хотя бы. Ну наверное ваш доктор так не считает. Назначил курс аппаратного лечения, капли увлажняющие и антибиотик доксициклин. И забыл меня предупредить, что во время приёма этого антибиотика нельзя находиться на солнце. Я об этом узнала когда получила ожог на руке, ну спасибо хоть не на лице ( пришлось бы доктору оплачивать моё лечение). Очень надеюсь, что это единичные случаи в вашей клинике и другие врачи более компетентны.
10 вересня '23 г.
Євтєєва Єва Юріївна
Хочу щиро подякувати клініці «Центр-ока». Я звернулася з сильним болем в оці і мене одразу ж прийняли у святковий день. Персонал оглянув моє око якісним та сучасним обладнанням. А лікар Карімлі Юніс дуже швидко діагностував проблему (стороннє тіло в зіниці) і так само швидко вилучив причину болю. Далі чітко проконсультував мене. Я дуже рада, що відвідала клініку, адже там мені дійсно допомогли фахівці своєї справи!
29 серпня '23 г.
Офтальмолог, Офтальмохірург
Керівник хірургічного відділення Центру Ока, рефракційний хірург, провідний фахівець із діагностики та лікування короткозорості, далекозорості та астигматизму. Виконує усі різновиди лазерної зору, (Lasik, Lasek, Streamlight, PRK); проводить лазерне лікування патології сітківки та глаукоми, YAG – лазерні втручання
Консультація 800/1050 грн.
Пульмонолог
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань бронхолегеневої системи. Приймає пацієнтів з хронічним бронхітом, пневмонією, бронхіальною астмою, професійними захворюваннями органів дихання, а також з пост COVIDними станами. Для уточнення діагнозу призначає рентгенографію або КТ легенів.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог, ортокератолог
Лікар офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії, дитячий лікар офтальмолог другої кваліфікаційної категорії. Фахівець із кастомізованої контактної корекції
Офтальмолог, вітреоретинальний хірург
18 років спеціалізується на мініінвазивній вітреоретинальній хірургії, хірургії переднього та заднього відрізків ока.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-31
Кардіолог, Ревматолог
Лікар веде консультативний прийом, проводить діагностичні заходи, спрямовує на лабораторні дослідження. Спеціалізується на пороках серця вродженого та набутого характеру. Лікує ішемічну хворобу серця, тромбоз, тромбофлебіт, інфаркт.
Хірург-флеболог
Лікар-хірург, флеболог, має вищу категорію. Проводить всі види хірургічних операцій, ендоскопічні операції в урології, хірургії та гінекології, так само займається оперативним лікуванням варикозної хвороби. Проводить комплексну діагностику з УЗД, підбирає метод лікування варикозу на всіх стадіях хвороби. Володіє сучасними методами склерозування судин.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Лікар проводить діагностику та лікування всіх гострих та хронічних запальних станів очей, травм та пошкоджень органа зору, порушень рефракції у дорослих та дітей.
Ендоскопіст, Хірург
Практикуючий лікар хірург-ендоскопіст вищої категорії, в сферу діяльності якого входить діагностична та лікувальна ендоскопія травного тракту у дітей і дорослих. Професійні компетенції лікаря: гастроскопія, колоноскопія, ендоскопічна біопсія тканин, діагностика хелікобактерної інфекції шлунка, ендоскопічна поліпектомія. Медичні послуги, що надаються доктором, виконуються на основі міжнародних стандартів і протоколів медицини, що виступає гарантією їх ефективності та якості. Бере участь в медичних наукових конференціях, з'їздах
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-31
Консультація 1000/600 грн.
Ортопед-травматолог, вертебролог
Спеціаліст проводить консультативний прийом, застосовує методи мануальної терапії, ортопедичної корекції методом «короткого важеля». Проводить лікарські та знеболюючі блокади, внутрішньосуглобові ін'єкції, зональні ін'єкції, ударно-хвильова терапія. Займається лікуванням миофасциального синдрому, протрузий і екструзії міжхребцевих дисків, люмбаго, люмбалгії, люмбоишиалгии, торакалгии, цервикалгии, радикулопатії, артрозу.