Новицкая Наталья Леонидовна
Врач-офтальмолог. Занимается диагностикой и лечением заболеваний переднего и заднего отрезка глаза. Выполнение лазерной коагуляции сетчатки и консультативный прием.
или звоните по телефонам:
Врач работает в клиниках:
Сілант'єв Микола Володимирович
18 мая '24г.
Очень хорошее отношение к пациентам , большая благодарность врачу Наталье Леонидовне , умеет найти подход к каждому! Все девочки приятные.
Валентина Гламазда
16 мая '24г.
Сьогодні була з дитиною, все сподобалось. Дівчата на рецепшені , дівчата які робили фото, як по мені все робили ідеально, а особливо Велике Дякую лікарю Новіцька Н.Л яка все чітко і ясно пояснила стосовно діагнозу.
Соловйова Любов Геннадіївна
15 мая '24г.
Посетила Центр ока, попала к врачу Новицкая Наталия Леонидовна, очень грамотная, видно, что в своей тарелке. Рада, что попала именно к вам. Буду рекомендувать ваш центр. Обслуживание прекрасное! Спасибо!
Uliya Karp
15 мая '24г.
15 травня 2024 року моя дитина проходили обстеження в Центрі Ока за адресою Миколи Закревського 22. Нам провели повністю обстеження та надали кваліфіковану консультацію. Послугами клініки ми залишилися задоволені.
Людмила Репецкая
28 марта '24г.
Записувалась на прийом разом з дитиною до лікаря Новіцька Н.Л. Хочу відмітити уважне ставлення до дитини, консультація пройшла добре, хоча зазвичай син дуже боїться лікарів.
Елена Прус
23 марта '24г.
Не можу передати словами всі свої позитивні емоції від лікування в цій клініці!! Була діагностика зору і консультація у лікаря Новіцької Н.Л.,яка дуже якісно зробила свою роботу і направила на операцію по заміні кришталиків.За відновлення зору хочу подякувати хірургу Чумак Н.В.-професіонал своєї справи,дуже приємна,уважна і лагідна! Тепер звикаю до того,як можу бачити! Дві операції пройшли на відмінно :швидко,з уважним ставленням,безболісно,під професійним супровідом!За це вдячна всьому персоналу центра ,такі всі уважні та доброзичливі дівчата! Окреме моє спасибі асистенту,яка проводила огляди в післяопераційний період - Зіньківська Вікторія, дуже позитивні емоції від ії консультацій!
Однозначно всім,кому треба відновити зір,раджу звертатися до Центра Ока,рекомендую на 100%,я вже це перевірила і не можу перестати радіти!
Гарник Валентина Петрівна
20 марта '24г.
Вирішила перевірити зір, тому звернулася в Центр Ока і мене швиденько, без затримок прийняли та проконсультували. Дякую Новіцькій Наталії Леонідівні за професійний підхід, а також всьому колективу центра. Задоволена результатом огляду та відношенням
Діана Деркач
19 марта '24г.
Дуже хороший лікар Новіцька Наталя Леонідівна, кваліфікований, поставила діагноз та рекомендації по лікуванню. Також окрема подяка дівчатам адміністраторам.
Ямкова Ірина Степанівна
07 марта '24г.
Щира подяка, Наталія Леонідівна за професійну ,змістовну, з відповідями на всі мої питання консультацію !
nata nata
25 февраля '24г.
Відвідала клініку для діагностики зору.Дуже привітний професійний персонал.Лікар -діагност Новіцька Наталія Леонідівна дуже осідчений лікар.Надала розгорнуту інформацію по моїм проблемам с зором.Дуже привітна і ввічлива людина.Своїм візитом в клініку задоволена. і ще; чистота в приміщенні клініки ідеальна. Молодці!
- НМУ им. А. А. Богомольца (лечебное дело)
- Институт последипломного образования им. Шупика
Курсы повышения квалификации
- Лазерные методы лечения в офтальмологии
- Детская офтальмология
Врач-офтальмолог предоставляет услуги
- Обзор переднего и заднего отрезка глаза (биомикроскопия);
- Нарушение слезопродукции (синдром сухого глаза)
- Диагностика и лечение глаукомы
- Диагностика и лечение аномалий рефракции
- Диагностика и лечение воспалительных заболеваний органа зрения и заболевания сетчатки.
- Обладает навыками проведения лазерного лечения сетчатки.
- Детская офтальмология
Врач-офтальмолог занимается лечением заболеваний
- Глаукома, аномалии рефракции, воспалительные заболевания глаз и сетчатки
Похожие специалисты: