Сторінка 5. Лікарі в Києві (метро Лук'янівська)

Вікторія
Делала ринопластику у Руткаса О.А.! Результати превзошли мои ожидвния! Долго искала врача истаграмм вообще обман! Рекомендую, ето самый правильный выбор, врач узкой специализации!
Евгения Г.
Дуже приємна людина, яка вміє уважно слухати пацієнта. Все було добре, встигли поговорити про моє життя і зрозуміти чи потрібна мені терапія. Правда складно щось зробити за один прийом, це зрозуміло. Але лікар мені сподобався. тому я прийду на повторний.
Русалана
Лікар уважна, допомогла мені з моєю проблемою. Відповіла на ті питання, на які мені потрібні були відповіді. Порадила дуже багато слушних речей. Які допомагають мені знову повернутися до нормального соціального життя. Рекомендую!
Психотерапевт
Лікар надає психологічну підтримку та допомогу дорослим і дітям з патологіями психіки без великих органічних ушкоджень головного мозку. Лікує тривожність, нервозність, фобії, панічні атаки. Проводить групові або індивідуальні сеанси психотерапії. Бере активну участь в семінарах та тренінгах з психотерапії.
Оториноларинголог
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій ЛОР-органів. Проводить ендоскопічний огляд ЛОР-органів та ендоскопічні втручання. Виконує септопластику, етмоїдотомію, фронтотомію, гайморотомію. Видаляє кісти, сторонні тіла, грибкові тіла, пломбувальні маси з гайморових пазух.
Хірург-проктолог
Кардіолог, Ревматолог
Лікар веде консультативний прийом, проводить діагностичні заходи, спрямовує на лабораторні дослідження. Спеціалізується на пороках серця вродженого та набутого характеру. Лікує ішемічну хворобу серця, тромбоз, тромбофлебіт, інфаркт.
Доктор Гордійчук Наталія Сергіївна є фахівцем в галузі стоматології, веде прийом дітей і дорослих. Проводить діагностику ротової порожнини, професійну гігієну, лікування захворювань зубів і ясен. Володіє різними методами відбілювання зубів. Проводить відновлення цілісності зубного ряду, естетичну реставрацію. Підвищує свою кваліфікацію на профільних курсах.
Лікар-стоматолог, фахівець в області дитячої стоматології, займається лікуванням карієсу і його ускладнень. Володіє методами професійної гігієни порожнини рота за допомогою ультразвукового устаткування, відбілювання зубної емалі. Здійснює діагностику і лікування захворювань слизової оболонки ротової порожнини, захворювань тканин пародонта. Встановлює пломби, штифти.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-терапевт, ортопед, хірург
Лікар займається різними терапевтичними процедурами, в тому числі лікуванням кореневих каналів за допомогою гарячої гутаперчі. Проводить реставрацію і відбілювання зубного ряду. Ярослав Петрович займається протезуванням та імплантацією будь-якої складності.
Офтальмолог, Рефракційний хірург
Лікар спеціалізується на лазерній корекції зору (ReLEx SMILE, FemtoLASIK, LASIK, PRK, LASEK, PresbyMax). Лікує астигматизм, гіперметропію, кератит, кератоконус, короткозорість та далекозорість. Виконує хірургічні втручання на органах зору. Приймає пацієнтів з катарактою та глаукомою.
Стоматолог-хірург
Лікар займається діагностикою та лікуванням хірургічних захворювань порожнини рота,спеціалізується на типовом атиповом видаленні зубів мудрості,дентальної імплантації відстроченої та одномоментної,операції синус-ліфтинга,направленої кісткової та тканинної регенерації
Консультація Безкоштовно
Асистент косметолога
Лікар спеціалізується на проведенні відновлювальних процедур. Робить омолоджуючі маски, обгортання, чистку шкіри. Спеціалізується на масках для обличчя і шкіри. Робить обгортання. Приймає в плановому порядку.