Гайдар Іван Григорович

Ендоскопіст, Хірург
лікар вищої категорії
Консультація 1000/600 грн.
Практикуючий лікар хірург-ендоскопіст вищої категорії, в сферу діяльності якого входить діагностична та лікувальна ендоскопія травного тракту у дітей і дорослих. Професійні компетенції лікаря: гастроскопія, колоноскопія, ендоскопічна біопсія тканин, діагностика хелікобактерної інфекції шлунка, ендоскопічна поліпектомія. Медичні послуги, що надаються доктором, виконуються на основі міжнародних стандартів і протоколів медицини, що виступає гарантією їх ефективності та якості. Бере участь в медичних наукових конференціях, з'їздах

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Київ вул.Олександра Кониського, 38 (кол Тургенєва) м.Лук'янівська226м.Золоті ворота2612м.Хрещатик3713

13 грудня '16р.
Для точного определения что со мной делаг эндоскопию. Все прошло очень хорошо. Врач внимательный, знающий, видно опытного специалиста. Благодарю за помощь.
Андрей
29 серпня '16р.
Иван Григорьевич помог разобраться во многих вопросах, дал несколько полезных советов. Я доволен квалификацией данного специалиста. Рекомендую всем!
Тамара
22 січня '25р.
Прекрасний лікар! Від Бога ♥️
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1999-2005 Луганський державний медичний університет, спеціальність "Лікувальна справа", лікар
  • 2005-2008 спеціалізація з хірургії
  • 2011 спеціалізація "Організація та управління в охороні здоров'я" ЛДМУ
  • 2012 спеціалізації "Ендоскопія" ДНМУ ім. М. Горького м. Донецьк
  • 2011 атестований на II лікарську категорію з хірургії
  • 2015 атестований на I лікарську категорію з хірургії
  • 2015 атестований на II лікарську категорію з ендоскопії
  • 2015 атестований на II лікарську категорію з організації та управління в охороні здоров'я
  • 2018 атестований на I лікарську категорію з ендоскопії
  • 2020 атестований на I лікарську категорію з організації та управління в охороні здоров'я
  • 2020 атестований на вищу лікарську категорію з хірургії

• 2015 курси з організації та управління в охороні здоров'я ЛДМУ м. Рубіжне
  • 2016 курси з "Дитячої ендоскопії" НДСЛ "ОХМАТДИТ" м. Київ
  • 2017 курси з ендоскопії НМУ імені О.О. Богомольця м. Київ
  • 2018 курси з ендоскопії МОУ Українська військово-медична академія м. Київ
  • 2018 курси з ендоскопії Центр хірургічних інновацій НІХіТ імені О.О. Шалімова м. Київ
  • 2019 курси з організації та управління в охороні здоров'я МОУ Українська військово-медична академія м. Київ
  • 2019 курси з хірургії МОУ Українська військово-медична академія м. Київ
  • 2020 курси "Медичне право для лікарів" Центр безперервної медичної освіти Adonis

Участь в асоціаціях

• Асоціація ендоскопістів України

Лікар-ендоскопіст, хірург надає послуги

• дитяча та доросла ендоскопія
  • консультативний прийом пацієнтів
  • відеогастродуоденоскопія
  • відеогастродуоденоскопія з анестезією (медикаментозний сон)
  • відеоколоноскопія з анестезією (медикаментозний сон)
  • відеоректосигмоскопія
  • ендоскопічна ph-метрія шлунка
  • експрес діагностика хелікобактерної інфекції шлунка
  • хромоендоскопія
  • ендоскопічна біопсія тканин шлунка і товстого кишечника для патоморфологічного дослідження
  • ендоскопічна поліпектомія шлунка і товстого кишківника (петльова електроексцизія, "холодний" метод)
  • видалення сторонніх тіл шлунка
  • видалення сторонніх тіл прямої кишки і товстого кишківника
  • відеокапсульна ендоскопія кишківника (повне дослідження шлунково-кишкового тракту)
  • ендоскопічне балонування шлунка для схуднення
  • ендоскопічна постановка зондів для ентерального харчування
  • ендоскопічне встановлення гастростом для харчування