Сторінка 35. Лікарі в Києві (метро Харківська)

Мирослава
У нашої маленької донечки є досить неприємна проблема. Ми постійно консультуємося у лікарів неврологів. Але якогось суттєвого ефекту ми не помічали. Неодноразово чули хороші відгуки про Оксану Миколаївну. І ось одного разу вирішили звернутися з нашою проблемою. Були приємно здивованні професіоналізмом та підходом лікаря. Уважна, чуйна та висококваліфікований спеціаліст. Завдяки Вам, ми майже подолали нашу проблеми. Дякуємо!
25 грудня '19 г.
Эльвира
Прекрасный врач! Понравился его индивидуальный подход, провел детальные исследования, прежде чем назначать лекарства, которые бы не только вылечили, но и показали максимальный результат терапии и не навредили другим системам организма
08 грудня '16 г.
Невролог дитячий
Доктор проводить профілактичні огляди дітей дошкільного віку. Спеціалізується на пренатальній неврології, затримках у розвитку дітей до 5-ти років. Займається лікуванням головного болю, тиків, травм голови. Лікує неврологічні патології у дітей будь-якого віку.
Педіатр, кардіоревматолог
Лікар-педіатр, спеціалізується в областях кардіології та ревматології. Доктор медичних наук, спеціалізується на веденні малюків, які страждають хронічними патологіями суглобів і серця. У роботі завжди враховує індивідуальну вікову специфіку захворювань, підбирає щадне оптимальне, але ефективне лікування. Надає медичну допомогу також і при гострих станах. Займається розробкою власних індивідуальних методик і новаторських підходів в терапії.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Стоматолог-терапевт, гігієніст
Лікар проводить професійне чищення зубів, видалення зубів, відновлення зуба після лікування кореневих каналів, профілактику захворювань ротової порожнини, профілактику стоматологічних захворювань, лікування не каріозних уражень порожнини рота, підбір правильних засобів індивідуальної гігієни ротової порожнини, відбілювання зубів.
Гінеколог, УЗД спеціаліст
Лікар займається лікуванням запальних захворювань жіночих статевих органів. діагностику та лікування гормональних порушень менструального циклу, підбір методу контрацепції, введення/видалення внутрішньоматкового пристрою, діагностику та лікування патології шийки матки, видалення кондилом жіночих статевих органів радіохвильовим методом.
Педіатр
Інна Миколаївна - кваліфікований лікар-педіатр з досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні дитячих захворювань, широкого спектру станів – від респіраторних інфекцій та алергій до більш складних патологій, дотримується сучасних рекомендацій щодо вакцинації та прагне до формування здорових звичок у дітей
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Дитячий отоларинголог
Масажист
Стоматолог-ортопед
Віталій Олександрович Зайцев є лікарем стоматологом ортопедом із понад семирічним досвідом клінічної практики. Він спеціалізується на протезуванні на імплантах, естетичних і тотальних відновленнях, реставраціях та відбілюванні зубів. У роботі лікар дотримується системного підходу, поєднуючи функціональну логіку лікування з продуманою естетикою. Пацієнти відзначають аргументованість рішень, уважність до деталей і комплексний погляд на роботу жувальної системи. Для лікаря важливо, щоб кожне ортопедичне втручання було стабільним у часі та відповідало довгостроковому прогнозу. Саме тому він приділяє значну увагу діагностиці, аналізу прикусу та плануванню лікування в межах загальної функції.
Ортодонт, ортодонт-гнатолог
Андрій Віталійович спеціалізується на комплексній ортодонтичній діагностиці, плануванні лікування та веденні пацієнтів різного віку. Лікар орієнтований на якісний довгостроковий результат і високий рівень сервісу.