Коломієць Людмила Олександрівна

Ведущий специалист
Лікар першої категорії
Консультація 1100/1600 грн.
Викликати додому
Лікар спеціалізується на контролі за дітьми першого року життя, проводить планові огляди, ставить щеплення за індивідуальним графіком. Спеціаліст тісно взаємодіє з сучасними гомеопатичними методиками, роблячи позитивний вплив на організм. Використання практик дозволяє відновлювати нервову систему, опрацьовувати хвороби шлунково-кишкового тракту і серцево-судинної системи.

або звертайтеся за телефоном:

Графік роботи фахівця: Час роботи фахівця:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нед

<< >>
Лікар працює в клініці:

Людмила
27 грудня '19р.
О гомеопатии наслышанна давно. Но только вот недавно, смогла убедиться в ее эффективности на личном примере. Коломиец Людмила Александровна, используя этот метод смогла вылечить мою дочь полностью. Я счастлива, что обратилась к ней. Теперь, она наш постоянный педиатр.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1999 р. — закінчила Національний медичний університет ім. Богомольця.

Курси підвищення кваліфікації

• 2000–2001 рр. — спеціалізація по педіатрії на базі кафедри педіатрії №2 КМАПО ім. П. Л. Шупика.
  • 2004 р. — спеціалізація з дитячої неврології на базі кафедри дитячої неврології КМАПО ім. П. Л. Шупика.
  • 2005 р. — спеціалізація по гомеопатії на базі інституту "Протос".
  • Учасник міжнародних конференцій з питань "Актуальні питання захворювань верхніх дихальних шляхів у дітей раннього віку", "Лікування та діагностика атопічного дерматиту у дітей".