Сторінка 6. Гінекологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 495 лікарів 1155 відгуків) Сортування: (Популярність)
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Уролог, Сексолог, Андролог
Лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії, андролог, сексолог, займається лікуванням хвороб сечостатевої системи у чоловіків і жінок, в тому числі сечокам'яної хвороби, еректильної дисфункції, запальних процесів. Володіє навичками хірургічного лікування патологій, радіохвильової терапією, малоінвазійними техніками ведення операцій. У роботі Володимир Тарасович застосовує індивідуальний підхід, зберігає конфіденційність. Можливі консультації англійською мовою.
Дерматовенеролог, Уролог, андролог
Лікар-дерматовенеролог, уролог, спеціалізується на діагностиці, лікуванні інфекцій, що передаються статевим шляхом, а також шкірних хвороб, інфекцій сечовидільної системи. Звертатися до лікаря Опанасенко необхідно при різних виділеннях зі статевих органів у чоловіків, при висипаннях на шкірі, при свербінні, палінні під час сечовипускання, неприємні відчуття під час статевого акту. Також Юрій Степанович займається питаннями чоловічого безпліддя, лікує еректильну дисфункцію і інші патології. Має авторські напрацювання, займається профілактикою захворювань, застосовує індивідуальний підхід до пацієнтів.
Гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-26
Мамолог, акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар-мамолог, акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗ-діагностики Демишева І.В. проводить діагностику багатьох захворювань репродуктивної системи у жінок. Звернутися до лікаря слід при патологічних змінах грудних залоз, безплідді, гормональні порушення.
Київ пр-т Володимира Маяковського, 27/1 (Троєщина) р.Деснянський
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар проводить консультативний прийом. Володіє широким спектром оперативної і консервативної допомоги в акушерстві та гінекології, репродуктології. Має безліч сертифікатів, курсів удосконалення спеціальності і звичайно ж позитивних відгуків від своїх пацієнток. Професійні навички: Консультація, огляд, взяття мазків. Діагностика та лікування фонових процесів шийки матки Діагностика та лікування ЗПСШ. Діагностика і лікування запальних процесів органів репродуктивної системи, органів малого таза. Лікування порушень менструального циклу. Діагностика та лікування гормональних розладів в репродуктивному і клімаксі. Діагностика та лікування хронічних і гострих кровотеч. Радіохвильове і ДЕК лікування патологій шийки матки, використання кріодеструкції. Діагностика і лікування інфекційно-запальних захворювань жіночих статевих органів, гормональних захворювань, доброякісних новоутворень.
Лікар займається виявленням та лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує лапароскопічні та порожнинні хірургічні втручання. Консультує з питань планування сім'ї та контрацепції. Надає психологічну підготовку до пологів.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, лікар УЗД
Врач-гинеколог, эндокринолог. Предоставляет консультации по диагностике и лечению воспалительных, инфекционных и онкологических заболеваний женских репродуктивных органов, а также отклонений в половом развитии, сбоев менструального цикла и других гинекологических нарушений у детей и подростков. Владеет техникой проведения различных диагностических мероприятий: УЗИ органов малого таза, кольпоскопии, знаниями и практическими навыками в области лапароскопических и гистологических исследований.
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Лікар акушер-гінеколог, основні напрямками в роботі, є: лікування запальних процесів статевої сфери, безпліддя, безопераційне лікування доброякісних пухлин матки і яєчників, порушення менструального циклу, ерозій шийки матки (радіохвильовий метод лікування), дисгормональні захворювання молочних залоз. Регулярно відвідує наукові конференції та семінари.
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В м.Шулявська52
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор займається виявленням та лікуванням гінекологічних патологій. Виконує ультразвукове дослідження для вагітних. Проводить радіохвильове лікування ерозії шийки матки, кольпоскопію, установку і видалення внутрішньоматкової спіралі.