Карженкова Тетяна Олегівна
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар вищої категорії
Лікар проводить консультативний прийом. Володіє широким спектром оперативної і консервативної допомоги в акушерстві та гінекології, репродуктології. Має безліч сертифікатів, курсів удосконалення спеціальності і звичайно ж позитивних відгуків від своїх пацієнток. Професійні навички: Консультація, огляд, взяття мазків.
Діагностика та лікування фонових процесів шийки матки
Діагностика та лікування ЗПСШ.
Діагностика і лікування запальних процесів органів репродуктивної системи, органів малого таза.
Лікування порушень менструального циклу.
Діагностика та лікування гормональних розладів в репродуктивному і клімаксі.
Діагностика та лікування хронічних і гострих кровотеч.
Радіохвильове і ДЕК лікування патологій шийки матки, використання кріодеструкції.
Діагностика і лікування інфекційно-запальних захворювань жіночих статевих органів, гормональних захворювань, доброякісних новоутворень.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Віталіна
15 січня '20р.
Мені дуже сподобалася лікар. Дуже уважна та кваліфікована. Я думала, що після прийому мені напишуть дороговартісні ліки, але Дякувати Богу все за доступною ціною. Дуже приємна і уважна. Обов'язково прийду ще раз на прийом. Рекомендую!
- Консультація гінеколога
- Консультація репродуктолога
- Лікування захворювань шийки матки
- Профілактика ЗПСШ
- Кольпоскопія
- Запорізький державний медичний університет
- Спеціалізація з акушерства та гінекології при Запорізькому медичному університеті
- Спеціалізація з акушерства та гінекології, присвоєння вищої категорії Національна медична академія післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика МОЗ України
Курси підвищення кваліфікації
- 2017 "СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКІ ЗУСТРІЧІ ПРОФЕСІОНАЛІВ: материнсько-плодова медицина"
- Науково практичний тренінг ADVANCE COURSE: менеджмент пацієнток з суперечливими результатами цитології, гістології, кольпоскопії.
- 2018 "Мультидисциплінарні аспекти у хірургії анестезіології гінекології та урології"
- 2018 "Код жінки, або гормональна рівновага. Як гормони впливають на наше життя"
- 2018 "Чоловік в житті жінки. Погляд гінеколога"
- 2018 Туреччина, Анталія "Запалення та репродуктивне здоров’я жінки"
- 2018 Майстер-клас "WORKSHOP IN OVARIAN CFNCER IN UKRAINE"
Схожі спеціалісти: