Сторінка 6. Гінекологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 495 лікарів 1155 відгуків) Сортування: (Досвід)
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Ембріолог
Доктор Мельник Наталія Володимирівна спеціалізується в області ембріології. Надає послуги культивування, кріоконсервації ембріонів, переносу і редукції ембріонів.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Акушер-гінеколог надає послуги по редукції ембріона, ведення вагітності. Займається лікуванням запальних захворювань, проводить УЗД матки, фолікулометрія моніторинг дозрівання фолікула.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Гінеколог займається проведенням ультразвукових досліджень матки, скринінговим УЗД. Надає послуги з проведення біопсії шийки матки, екстракорпарального запліднення, наглядом за вагітністю.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Осауленко Н. А. спеціалізується в акушерстві та гінекології, їй присвоєно вищу лікарська категорія. Проводить консультації вагітних, приймає пологи, виконує процедури з усунення патологій матки і терапії інфекційних хвороб. Володіє методиками проведення УЗД, кольпоскопії, біопсії, аргоноплазменной аблації.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Лікар Дядечко Ірина Миколаївна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується в області гінекології. Надає якісне лікування пацієнтам з ерозією шийки матки, міому матки, і порушеним менструальним циклом на тлі гормональних змін. Лікує вульвит, вагініт, ендометрит, полікістоз яєчників і злоякісні захворювання жіночих статевих органів.
Київ с. Ходосовка, вул. Березова, 2 м.Видубичі2055
Гінеколог
Доктор займається діагностикою та лікуванням гінекологічних патологій. В роботі використовує сучасні та традиційні методики. Проводить пластичні операції на піхві. Лікує кісти, фіброміоми, патології маткових труб і ендометріоз.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор спеціалізується в області гінекології та ультразвукової діагностики. Виконує установку контрацептивного кільця і внутрішньоматкової спіралі. Здійснює ведення вагітності. Проводить конизацию шийки матки, пластику статевих губ і гіменопластику.
Консультація от 900 грн.
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається усуненням ускладнень при вагітності. Приймає пацієнток з ендокринологічні проблемами (раннім клімаксом і синдромом виснажених яєчників). Виконує кольпоскопію.
Гінеколог
Лікар займається виявленням, лікуванням гінекологічних захворювань і веденням вагітності. Виконує УЗД плоду на різних термінах вагітності. Консультує з питань контрацепції. Проводить кольпоскопію, кріохірургічні втручання. Лікує ерозію і дисплазію шийки матки консервативними та оперативними методами.
Консультація от 580 грн.
Лікар-гінеколог. Веде консультативний прийом акушера-гінеколога. Займається діагностикою та лікуванням запальних і інфекційних захворювань жіночої репродуктивної системи, в тому числі захворювань шийки матки. Проводить кольпоскопію, гістероскопію, виконує інтимну пластику.
Київ вул. Сім'ї Ідзиковський (М. Мішина), 3 м.Вокзальна4113м.Деміївська6618