Сторінка 7. Лікарі в Києві (метро Дарниця)

Професіонал з великої літери! Добра та чуйна людина!
Віра
В кінці листопада 2022 року мені пощастило потрапити на прийом до Наталії Віталіївни. Після лікування, яке вона прописала, мій стан став покращуватися буквально на 3-й день. Дуже уважна і чуйна, вислухала всі мої проблеми зі здоров'ям, призначила необхідні обстеження, які проводила особисто. 100 - відсотково професійна і компетентна в своїй галузі. Шановні пацієнти, звертайтеся до кращих лікарів! Щиро рекомендую Новікову Наталію Віталіївну!
Скринник Лилит Ашотовна
Самый лучший специалист УЗИ очень хороший достойный врач Андрей Анатольевич очень рекомендую
Раиса
Дуже хороший фахівець! Неодноразово приходила до неї на консультацію. Лікар дуже добре ставиться до пацієнтів. Уважно їх слухає, та обстежує. Я не є виключенням. ЇЇ призначення, завжди ефективно мені допомагають. Рекомендую!
Кардіолог, сімейний лікар
Лікар Новікова Наталія Віталіївна спеціалізується на виявленні та лікуванні хвороб серцево-судинної систем. Займається розшифровкою результатів ЕКГ, УЗД серця. Займається лікуванням таких хвороб, як ІХС, гіпертонічна хвороба, серцева недостатність. Проводить планове лікування декомпенсації серцевої діяльності. Також займається діагностикою та лікуванням порушень ритму.
УЗД-фахівець
Лікар ультразвукової діагностики, кандидат медичних наук, спеціалізується на обстеженні внутрішніх органів і систем організму. Працює на сучасному обладнанні, досконало володіє методами УЗД, здійснює допплерографічні дослідження. У компетенції Андрія Анатолійовича детальна діагностика на підставі скарг пацієнта, складання лікарського висновку, направлення до профільного фахівця у міру потреби. Виконує діагностику, визначає основні параметри, виявляє патології, новоутворення, запальні процеси, наслідки травм або ефективність лікування.
Використання сучасних методик діагностики (комп’ютерна периметрія, оптична когерентна томографія, флуоресцентна ангіографія, ультразвукова діагностика). Спеціалізація: лазерне та медикаментозне лікування органу зору (діабетична та посттромботична ретинопатія, глаукома, вторинна катаракта). Лікування судинних захворювань сітківки та зорового нерву (гіпертонічна та діабетична ретинопатія, гострі та хронічні оптикоішемії). Лікування «сухого ока», глаукоми, катаракти, міопії. Профілактика захворювань ока.
Сімейний лікар, гастроентеролог
Здійснює амбулаторний прийом і диспансерне спостереження за пацієнтами будь-якого віку, займається оглядом, вивченням анамнезу, призначенням і інтерпретацією результатів додаткових досліджень та підбором ефективного лікування.
Олександра Михайлівна акушер гінеколог другої кваліфікаційної категорії. Надає консультативні послуги з діагностики та лікування гострих і хронічних кровотеч, запальних патологій статевих органів. Використовуючи сучасні методи, проводить лікування фонових процесів шийки-матки. Допомагає пацієнтам при кліматичних розладах, молочниці
Дитячий стоматолог, стоматолог-терапевт, ендодонт
Спеціалізується на терапевтичній стоматології. Володіє новітніми сучасними методиками, які використовуються в дитячій стоматологічній практиці. Надає послуги в області невідкладної стоматологічної допомоги та естетичної реставрації зубного ряду. Займається ендодонтичною терапією.
Консультація безкоштовно
Мамолог, Онколог
Лікар займається комплексним лікуванням доброякісних та злоякісних новоутворень молочної залози. Виконує хірургічні втручання, призначає курси хіміотерапії. Проводить біопсію молочної залози під контролем УЗД. Лікує фіброаденоми, гінекомастію, мастопатію, гіпертрофію молочної залози та інші хвороби.
Офтальмолог, Офтальмохірург
Керівник хірургічного відділення Центру Ока, рефракційний хірург, провідний фахівець із діагностики та лікування короткозорості, далекозорості та астигматизму. Виконує усі різновиди лазерної зору, (Lasik, Lasek, Streamlight, PRK); проводить лазерне лікування патології сітківки та глаукоми, YAG – лазерні втручання
Консультація від 800 грн
Невропатолог
У компетенції фахівця надання невідкладної допомоги хворим з ураженням ЦНС, планове лікування хронічних захворювань НС, ведення хворого з ураженням периферичної НС, консультація пацієнтів. Виконує маніпуляції: паравертебральні блокади, купірування при тунельний синдром, люмбальна пункція, постановка назо-гастрального зонда.
Судинний хірург, флеболог, УЗД-фахівець
Владислав Валеріанович володіє сучасними методами діагностики, консервативного та оперативного лікування захворювань судин. Пріоритетний напрям – варикозне розширення вен, телеангіектазії (судинні сіточки), тромбофлебіти. Успішно практикує малоінвазивні методи оперативного лікування.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-02