Сторінка 8. Лікарі в Києві (метро Дарниця)
Наукова ступінь
Категорія
Віра
Хороший, кваліфікований лікар! Якось одного разу, сімейний лікар направив мене до неї на обстеження. Прийшовши, я одразу зрозуміла, що потрапила в надійні руки. Лікар дійсно знає що робить. Мені все дуже сподобалося. Рекомендую!
Дуже хороша людина! Була у неї на прийомі, все дуже сподобалося! Лікар привітна, та ввічливо розмовляє. Говорили ми довго, точно не можу сказати скільки, але безумовно продуктивно. Все пояснила та порадила ліки. Усім задоволена.
Зіновій Косоноцький
Дуже вдячний Наталії Ярославівні Ковальчук, високопрофесійному, уважному, ввічливому лікарю-офтальмологу Інституту серця в Києві.
Коли я відчув серйозні проблеми з зором, я вперше за останні 20 років звернувся до лікаря-офтальмолога і отримав повне скрупульозне обслідування очей, складний і тяжкий діагноз, фахову консультацію, рекомендації і курс лікування.
Надіюся що з цій сучасній Клініці серця, де працюють такі чудові фахівці своєї справи, як Наталія Ярославівна, в по-сучасному хороших, чистих кабінетах з широким спектром лікувального обладнання, в мене є всі шанси отримати якісне лікування і здолати свої проблеми очей і не втратити зір.
Ще раз дякую Вам, Наталіє Ярославівно, за Вашу дуже важливу працю і допомогу хворим.
Тамара Игнатьевна
Болею давно, но к окулисту обращаюсь редко. Этот врач понравился своим профессиональным пододом.
12 жовтня '16 г.
Використання сучасних методик діагностики (комп’ютерна периметрія, оптична когерентна томографія, флуоресцентна ангіографія, ультразвукова діагностика). Спеціалізація: лазерне та медикаментозне лікування органу зору (діабетична та посттромботична ретинопатія, глаукома, вторинна катаракта). Лікування судинних захворювань сітківки та зорового нерву (гіпертонічна та діабетична ретинопатія, гострі та хронічні оптикоішемії). Лікування «сухого ока», глаукоми, катаракти, міопії. Профілактика захворювань ока.
Рентгенолог
Ольга Миколаївна є експертом високого класу з рентгенологічної діагностики. Веде прийом дорослих і дітей. Проводить цифрову рентгенографію хребта, суглобів, органів грудної клітки, органів черевної порожнини, ребер тощо
Консультація від 540
Невропатолог
У компетенції фахівця надання невідкладної допомоги хворим з ураженням ЦНС, планове лікування хронічних захворювань НС, ведення хворого з ураженням периферичної НС, консультація пацієнтів. Виконує маніпуляції: паравертебральні блокади, купірування при тунельний синдром, люмбальна пункція, постановка назо-гастрального зонда.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-10-24
Олександра Михайлівна акушер гінеколог другої кваліфікаційної категорії. Надає консультативні послуги з діагностики та лікування гострих і хронічних кровотеч, запальних патологій статевих органів. Використовуючи сучасні методи, проводить лікування фонових процесів шийки-матки. Допомагає пацієнтам при кліматичних розладах, молочниці
Мамолог, Онколог
Лікар займається комплексним лікуванням доброякісних та злоякісних новоутворень молочної залози. Виконує хірургічні втручання, призначає курси хіміотерапії. Проводить біопсію молочної залози під контролем УЗД. Лікує фіброаденоми, гінекомастію, мастопатію, гіпертрофію молочної залози та інші хвороби.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Тарасенко Юлія Володимирівна, спеціаліст вищої категорії. Пропонує пацієнтам консультації акушера-гінеколога щодо підготовки до вагітності і її проходження. Курирує процес родової діяльності і спостерігає пацієнтку в післяпологовий період. Проводить лікування ерозії шийки матки, кіст яєчників, пухлин, діагностує і лікує інфекційні захворювання і ЗПСШ, хвороби матки.
Лікар-невролог Канівець Руслан Васильович займається лікуванням вегетосудинної дистонії, дорсалгій, мігрені. Також до лікаря слід звернутися у разі виникнення запаморочень, при емоційних розладах, порушеннях пам'яті, порушеннях кровообігу.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-10-24
Терапевт, сімейний лікар
Сімейний лікар загальної практики надає кваліфіковану лікувально-діагностичну допомогу в усіх випадках захворювань (ГРВІ та різні простудні захворювання, хвороби серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту, неврологічні проблеми і т. д.). Визначає і застосовує об'єктивні методи обстеження
Епілептолог
Врач – эпилептолог. Является опытным специалистом по ведению поликлинических и стационарных больных с различными заболеваниями нервной системы. Занимается прогнозом терапевтического эффекта при лечении психических (депрессии, тревожные расстройства, шизофрения) и нейропсихиатрических расстройств (эпилепсия, пароксизмальные состояния). Владеет методами фунциональной диагностики.
Консультація 1900 грн.
Гастроентеролог, дієтолог
Олена Володимирівна має великий досвід у діагностиці та лікуванні захворювань травних органів: печінки та жовчовивідних шляхів, шлунку, кишківника. Постійно підвищує професійний рівень, відвідуючи конференції та семінари. Допоможе підібрати індивідуальну раціональну дієту, консультує з лікувального харчування при різних захворюваннях, у тому числі при проблемах зі шкірою