Знайдено 104 лікаря
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Юля
Побывала у Татьяны Владимировны, посещением и отношением довольна. Она подобрала для меня индивидуальный курс по восстановлению кожных покровов. Теперь я выгляжу отлично! Спасибо вам огромное!
Мира
Татьяна Владимировна очень хороший косметолог. Я обращалась к ней с ужасным состоянием кожи. Она привела меня в порядок, даже не верится что это моя кожа! Девочки, не экспериментируйте в домашних условиях, сразу идите к специалисту!
Вита
В дочери была травма головы. Татьяна Ивановна смогла помочь нашему ребенку, избавила от головных болей. Её методы лечения реально действуют. Сейчас здоровье нашей дочери в безопасности. Огромное спасибо за помощь.
26 червеня '18 г.
Оля
Тетяна Іванівна допомогла мені позбутися мігрені, що турбувала мене багато років. На відміну від інших фахівців, Козачок підійшла до проблеми комплексно і лікувала не тільки симптоми, а і причину хвороби. Зараз мене не турбує цей жахливий біль, а все завдяки Тетяні Козачок.
Доктор Козачок Тетяна Іванівна - невролог. Лікар вищої категорії на протязі 33 років надає кваліфіковану допомогу в питаннях усунення неврологічних порушень. Лікує захворювання центральної нервової системи, ураження головного мозку, мігрень. Володіє навичками точкового масажу.
Косметолог
Тетяна Володимирівна спеціалізується в області дерматокосметології. Проводить експрес-діагностику в трихолог, естетичні процедури по тілу. Є сертифікованим консультантом компанії Simone Trichology - DermaSave.
Ендоскопіст
Лікар спеціалізується на проведенні діагностичних заходів. За допомогою сучасних методів діагностики визначає наявність поліпів у кишечнику, пухлин органів шлунково-кишкового тракту, патологічних відхилень в кишечнику. Прийом веде за індивідуальним графіком.
Волинець Надія Іванівна
20 травня '25р.
Латюк Леся Василівна,дуже дякую вам за ваш професіоналізм і компетентність.Рекомендую.Лікар від Бога.
Гастроентеролог
Лікар займається лікуванням захворювань стравоходу, шлунка, жовчного міхура, печінки, товстого кишечника. Проводить амбулаторний прийом пацієнтів.
Дитячий офтальмолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням офтальмологічних захворювань у дітей. Проводить корекцію аномалій рефракції. Лікує амбліопії, косоокість, астигматизм, міопію і інші патології очей. Надає допомогу при травмах очей різного походження. В роботі використовує сучасні та традиційні методики.
Психолог, Психотерапевт
Катерина Олександрівна спеціалізується на психології та психотерапії і надає широкий спектр консультаційних послуг для дорослих та підлітків від 16 років. Веде індивідуальні консультації, парні (сімейні) сесії, а також проводить консультації онлайн. Катерина Олександрівна допомагає пацієнтам справлятися з різними психоемоційними розладами, такими як невроз, фобії, вегето-судинна дистонія, панічні атаки та безсоння. Особливу увагу приділяє питанням емоційного вигоряння, стресу, агресивності та неконтрольованих емоцій, а також підтримує у складних життєвих ситуаціях: розлучення, розрив відносин, втрата роботи, кризи середнього віку та кризи в сімейному житті.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-28
Консультація 2000 грн.
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні стоматологічних захворювань. Виконує чистку зубів методом Air Flow. Займається художньою реставрацією та видаленням зубів. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, стоматитом, гінгівітом та пародонтитом. В роботі використовує сучасні методики.
Лікар займається діагностикою та терапією захворювань зубів і ясен. Виконує чистку зубів ультразвуком та методом Air Flow. Лікує пародонтит, всі види карієсу, пародонтоз, стоматит, гінгівіт та пульпіт. Консультує з приводу вибору зубних паст та правильної гігієни ротової порожнини. Бере активну участь в конференціях та майстер-класах.
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні стоматологічних захворювань. Займається художньою реставрацією та протезуванням зубів. Встановлює керамічні та металокерамічні коронки, вініри. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, стоматитом, пародонтозом та пародонтитом. Виконує видалення зубного каменю.
Лікар спеціалізується на діагностиці та комплексному лікуванні захворювань зубів та ясен. Виконує видалення зубного каменю, лазерне відбілювання зубів. Займається знімним протезуванням зубів. Лікує всі види карієсу, пульпіт, стоматит, гінгівіт, пародонтоз, пародонтит та інші патології.