Знайдено 2 лікаря
Категорія
Тамила
Врач от Бога
Иванна
Цей лікар консультував мене з приводу моєї проблеми. Все дуже сподобалося, лікар говорить все чітко та по суті. На всі питання відповідає кваліфіковано та з глибоким знанням своєї справи. Дуже рекомендую цього спеціаліста. Кращого не знайдете!
Толя
Тривалий час хворію варикозним розширенням вен нижніх кінцівок. Досить часто консультуюся у цього лікаря. Дуже хороший спеціаліст, подобається абсолютно все, як він веде прийом, як розмовляє з пацієнтами. Таких лікарів ще варто пошукати.
Чудовий лікар! Врятувала мене від назначеної операції, яка мені була зовсім непотрібна. Йшла до лікарі з думками і надією вилікувати проблему без операції, а з'ясувалося, що проблеми і не було! Лікар пояснила причину, яка була в слабкому тонусі після вагітності, і порадила робити вправи по зміцненню. Фактично напруження з інтервалами. За два тижні результат не дає себе чекати, покращення значні. Дуже дякую лікарю.
Флеболог, Хірург, УЗ-діагност, Судинний хірург
Лікар займається лікуванням апендициту, варикозу, варикозного розширення вен стравоходу, перитоніту, тромбофлебіту та травм живота. Виконує склеротерапію, тромбектомію, флебектомію та біопсію печінки. Проводить дуплексне сканування артерій і вен кінцівок, УЗД органів черевної порожнини, передміхурової залози та м'яких тканин.
Проктолог, флеболог, судинний хірург
Лікар-флеболог, проктолог, хірург вищої категорії. Володіє терапією патологічних процесів в судинах нижніх кінцівок, включаючи хронічну венозну недостатність, варикоз, тромбофлебіт, тромбоз і т.д. Є автором кількох статей в медичному журналі «Хірургія України».