Лікарі педіатри в Києві (метро Арсенальна)

Лучший врач. Вела меня лет с шести, потом моего ребёнка. Очень грамотный специалист.
Олеся
Наш найкращий лікар! Компетентний у всіх питаннях педіатрії, уважна та відповідальна. Рекомендую однозначно!
Замечательный педиатр, очень внимательный и компетентный, потеряла ее из виду, ищу новое место работы, готова возить детей именно к ней.
Очень внимательный доктор. Обращает внимание на все детали.
Сімейний лікар, педіатр
Доктор Журлова Галина Анатоліївна, спеціаліст першої категорії. Проводить консультації дорослих і дітей. Здійснює комплексну діагностику здоров'я людини, оформляє лікарняний лист, збирає анамнез. Займається профілактичними заходами, розпізнаванням і лікуванням простудних захворювань, гострих респіраторних вірусних інфекцій, захворювань нирок і надниркових залоз, шлунково-кишкового тракту і серцево-судинної системи, проблеми неврологічного характеру.
Педіатр
Веде прийом дітей з народження, займається діагностикою та лікуванням захворювань, профілактичними оглядами, оглядом перед вакцинацією.
Педіатр
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області педіатрії. Займається діагностикою та лікуванням органів дихання і шлунково-кишкового тракту у дітей від періоду новонародженості до повноліття. Проводить консультативні прийоми з питань грудного вигодовування та харчування дітей до 1 року, а також правил догляду за дитиною.