Сторінка 2. Стоматологи в Харкові

Лариса
Елена Александровна — прекрасный специалист, которая помогла мне избавиться от довольно неприятного заболевания ротовой полости. Большое спасибо за оказанную помощь.
08 вересня '16 г.
Денис
Рекомендую. Очень вежливый врач, все делает аккуратно и безболезненно.
01 травня '16 г.
Геннадий
Я очень доволен результатом. Жаль только, что не решился сходить к стоматологу раньше.
08 травня '16 г.
Нина
У Толкунова меня устраивает все – отношение, качество, стоимость услуг. Александр, если уж берется, то делает работу на совесть. Поверьте, я знаю что говорю - не один раз на приеме у этого стоматолога побывала.
Алексей
Шикарный врач, буду рекомендовать родственникам.
29 липня '16 г.
Ульяна
Отличный доктор. После знакомства с ним я перестала бояться ходить к стоматологу.
10 вересня '16 г.
Стоматолог, Терапевт, Пародонтолог
Проводить профілактичний огляд ротової порожнини, виконує лікування захворювань зубного ряду, захворювань ясен.
Харків вул. Дмитра Коцюбайло (Державінська), 38 м.Метробудівників51м.Спортивна71
Стоматолог-терапевт, пародонтолог, гігієніст
Доктор стоматолог-пародонтолог, терапевт, займається установкою фотополімерних і стеклоїономерних пломб, вектор-лікуванні захворювань ясен, проводить ендодонтичне лікування і художню реставрацію зубів. Закінчила Харківський державний медичний університет, стоматологічний факультет.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-гігієніст
Олена Олегівна спеціалізується в області гігієнічної стоматології. Лікар проводить гігієнічні маніпуляції з чищення зубів з використанням професійних паст, відбілювання зубів. Доктор використовує в своїй практиці різноманітні сучасні методики. Володіє технікою озонотерапії. Розробляє індивідуальні схеми профілактики карієсу.
Стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед
Лікар спеціалізується на стоматології. Надає такі послуги, як: професійна гігієна порожнини рота, відбілювання та реставрація зубів, протезування: вініри, коронки часткові та знімні зубні протези, видалення, у тому числі зубів мудрості та атипові, гінгіво- та вестибулопластика, лікування запальних процесів тощо.
Стоматолог-ортопед, хірург
Руслан Григорович спеціалізується в галузі стоматологічної ортопедії і хірургії. Займається протезуванням на імплантатах, видаленням ретінірованних і дістапірованних зубів. При необхідності проводить хірургічне лікування тканин пародонту.
Стоматолог-ортодонт
Оксана Ярославівна спеціалізується в області ортодонтії. Надає консультаційно-діагностичні послуги. Лікар проводить підбір кап, установку брекет-систем, елайнеров Invisalign. Займається виправленням дефектів прикусу і аномалій зубо-щелепного апарату.
Маргарита Вікторівна Савватеева спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Займається лікуванням каріозних і некаріозних уражень, захворювань м'яких тканин. Проводить консультативно-діагностичний прийом і виконує всі необхідні терапевтичні процедури. Крім того, лікар володіє методиками реставрації зубного ряду.
Харків пр-т. Аерокосмічний (Гагаріна), 174 м.Метробудівників458м.Левада5310
Ольга Юріївна спеціалізується в області дитячої терапевтичної стоматології. Лікар проводить діагностику і терапію захворювань молочного і постійного прикусу каріозного і некаріозного характеру. Займається озонової герметизацією фісур і реминерализирующей терапією.
Ортопед, щелепно-лицьовий хірург
Стоматолог-хірург, имплантолог
Руслан Володимирович спеціалізується в галузі хірургії та імплантології. Займається проведенням кістково-пластичних операції. Виконує імплантацію зубів різної складності. Проводить хірургічне лікування пародонтиту. Лікар виконує видалення ретінованих і дистапірованих зубів.
Харків пр-т. Аерокосмічний (Гагаріна), 174 м.Метробудівників458м.Левада5310