Генетики в Харкові

Консультація генетика в кліниці «Клініка лікаря Сотникова» 400
Антонина
Обращалась к ней за консультацией, когда была беременна. Прислушалась к ее рекомендациям, что позволило родить здорового малыша.
09 червеня '16 г.
Оксана и Никита
Эта чудестная женщина очень помогла нам на этапе ожидания ребенка.
07 серпня '16 г.
Психіатр
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою психічних розладів у дорослих і дітей. Лікує неврози, депресію, епілепсію, панічні атаки, безсоння, втрату апетиту та тривожність. Приймає дітей з затримкою мовного розвитку та аутизмом.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
УЗД-фахівець, генетик
Спеціалізується на пренатальної діагностики вагітності, включаючи вагітність після ЕКЗ, проводить генетичне УЗД.
Ембріолог, Генетик
Спеціалізується на приготування чашок для культивування ембріонів, ооцитів на пункціях, культивування ембріонів, вітрифікації ембріонів, проведення спермограми, заморозки і розморозки сперми. Закінчила Харківський національний університет ім. Н. Каразіна.
Генетик
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні генетичних причин безпліддя, інтерпретації результатів пренатальних та неонатальних скринінгів. Має досвід роботи з пацієнтами, що мають мітохондріальні хвороби та інші спадкові патології. Проводить генетичне консультування для визначення ризиків передачі захворювань і планування вагітності.
Харків просп. Героїв Харкова, 270-В м.Індустріальна74