Сторінка 3. УЗД суглобів в Києві в неділю

Очень благодарна врачу Кристапсон Виолетте Витальевне! Всей семьей знаем ее очень давно и являемся ее пациентами!Она очень хороший врач и просто золотой человек!Врач от Бога! Рекомендую! Спасибо Вам огромное за помощь!!!
loli girl fuck
loli girl fuck foto video cp pthc https://fn.tc/P0LY
Євген
Дуже сподобалося, те, як лікар оглянула дитину. Більш широко бачить суть проблеми ніж здавалося. В принципі, лікар нікуди не підганяла і не поспішала. Я задоволена призначенням. Вони підбиралися коректно. Лікування допомагає. Дякую!
Ксения
Нам все сподобалося. Хороший доктор! Рекомендуємо! Лікар дуже уважна, все дізналася у нас, розпитала. Вона з турботою поставилася до дитини, дуже приємна. Дійсно цікавилася нашим здоров'ям. Обов'язково прийдемо ще. Рекомендую!
Щербина Т.В
Выражаю благодарность врачу Кристапсон Виолетте Витальевне. Я и моя семья являются пациентами Виолетты Витальевны уже много лет.За годы наблюдения у Виолетты Витальевны ни разу не было нареканий на методы ее лечения и сомнений в её профессионализме. Спасибо за лечение! Главное за неравнодушие! Хочется отметить внимательный подход, чуткое отношение. Вопреки своей занятости она поддерживает своих пациентов онлайн!!! Ставит точные диагнозы, даёт ценные назначения. Такой врач на вес золота! Врач с большой буквы! Побольше таких врачей! Огромное спасибо! С УВ Щербина Т.В
Наталия
Фтизиатр Берлинец Юрий Антонович - профессионал своего дела. Большое Вам спасибо за консультацию! (Амеда на Оболони)
Мережа клінік Амеда
4,0
Київ пр-т Повітрофлотський, 51
м.Вокзальна50 13 м.Політехнічний інститут62 15 м.Олімпійська27
Клініка Амедіа на Пр.Воздухофлотскій надає послуги: медичне обстеження, ЕКГ, УЗД, забір матеріалу для досліджень, реабілітація різного роду патологій у дітей, маніпуляції, спостереження за дітьми, що часто хворіють, фітотерапія, гомеопатія.
Мережа клінік Амеда
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Мережа клінік Viva
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3)
м.Нивки40 11
Клініка ВІІВА на НИВКАХ - ще одна клініка в мережі ВІВА. Зручне розташування, повний робочий графік, широкий спектр фахівців - ми впевнені, нова філія стане улюбленим медичним закладом у Подільському спальному мікрорайоні.
  • УЗД двох парних суглобів (кульшові, колінні, гомілково-ступневі, плечові, променево-зап’ясткові, суглоби пальців кисті і стопи) 990
  • УЗД одного суглобу (кульшового, колінного, гомілково-ступневого, плечового, променево-зап’ясткового, суглоба пальця кисті або стопи) 790
  • УЗД кульшових суглобів за Графом 890
Мережа клінік Viva
Київ вул. Антоновича, 155
м.Палац Україна8 2 м.Либідська5 2
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
  • УЗД кульшових суглобів за Графом 890
Київ вул. Велика Васильківська, 54 Б
м.Олімпійська4 1 м.Палац спорту10 5 м.Площа Українських героїв8 4
Медичний центр "ІНГО" на Великій Васильківській - сучасна багатопрофільна клініка для всієї родини. Основні напрямки роботи центру – педіатрія, функціональна діагностика, кардіологія, гінекологія, мамологія, онкологія, травматологія та ортопедія, стоматологія, неврологія, ендокринологія та інші. Установи оснащено найновішим обладнанням, завдяки чому лікарі...
  • УЗД двох парних суглобів 881
  • УЗД дрібних суглобів стопи, Перша категорія складності 1 059
  • УЗД кульшових суглобів (діти) 946
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героїв Дніпра4 м.Мінська6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова...
  • УЗД кульшових суглобів (діти до 1 року симетрично) 600
Київ вул. Героїв Полка Азов, 27/23
м.Мінська14 2 м.Оболонь12 3
Медем (MEDEM) — це спеціалізований багатопрофільний медичний центр амбулаторного типу. Основний напрямок діяльності — надання послуг по всіх клінічних напрямками. Ключова перевага центру — широкий спектр опцій для пацієнтів будь-якого віку.
  • УЗД суглобу (одного) 500
  • УЗД кисті руки 700
СДС
Київ вул. Дегтярівська, 17 В
м.Лук'янівська8 2 м.Політехнічний інститут22 10
Спеціалізований діагностичний центр "Сучасні діагностичні системи" займається всебічним скануванням внутрішніх органів для визначення причини захворювань. Основні послуги — ультразвукова діагностика, магнітно-резонансна томографія, комп`ютерна томографія.
  • УЗД двох парних суглобів верхніх чи нижніх кінцівок (колінні, кульшові, плечові, інші) 650
  • УЗД променево-запясткового суглобу (оглядається ділянка від основи великого пальця) 650
Дніпролаб
Київ вул. Гетьмана Полуботка, 7 (Попудренко)
м.Лівобережна26 6 м.Чернігівська16 5 м.Дарниця3 1
Сучасний діагностичний центр на м. Дарниця "Дніпролаб" спеціалізується на проведенні високоточних ультразвукових та ендоскопічних досліджень, дуплексному скануванні організму. Спеціалісти даного закладу проводять більш ніж 500 видів діагностичних досліджень.
  • Ультразвукове дослідження суглоба (пара) 1 000
  • Ультразвукове дослідження суглоба 700