Сторінка 11. УЗД наднирників в Києві

Знайдено 211 клінік

Сб Нед Цілодобово
Прием прошёл отлично. Доктор Сычёв Юрий Витальевич профессионал своего дела. Уделил максимально много времени, все в малейших подробностях объяснил. Внимательно выслушал и дал ответы на все вопросы. Очень приятный в общении, рекомендую однозначно!!
Галина
Проходила УЗИ всего организма по купону. Спасибо, осталась довольна. Диагностировали два доктора гинеколог и все остальные органы другой специалист. оба очень внимательные, никуда не спешили, все комментировали по ходу обследования. в конце я получила печатные протоколы обследования. Результатам доверяю. Клинику рекомендую.
Владислава
Спасибо Оксане Николаевне. Удалила в клинике на Позняках невус скальпелем на лице. Шрама практически не осталось. Все эстетично. Перед удаление провела полную диагностику родинки. Во время операции была максимально внимательна, все время поддерживала разговор - отвечала на мои вопросы.
Оксана
Очень благодарна Дмитрию Андреевичу за профессионализм, быстро и правильно поставленный диагноз, назначенное лечение и рекомендации сыграли огромную роль. Так как своевременное лечение помогло избежать непоправимого. С нашим диагнозом очень важно именно своевременно или потом не исправить. Отдельно отмечу внимательность и доброту, всем рекомендую.
Евгения
Наблюдаемся у Дуды с бронхиальной астмой. Специалист квалифицированный, назначает эффективное лечение. Благодаря ей, сейчас ребенок чувствует себя на много лучше.
Если у вас проблемы в области гинекологи, рекомендую Сычеву Дарью Васильевну. Она не раз спасала мое "женское здоровье".
Київ пр-т Повітрофлотский, 52
м.Вокзальна38 10 м.Політехнічний інститут50 8 м.Шулявська47 6
Медичний центр "Медіана" - медичний заклад, що спеціалізується на наданні широкого спектру послуг європейського рівня. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє швидко діагностувати патології та призначати ефективне лікування.
Київ вул. Маршала Тимошенка, 29 , Оболонь
м.Мінська10 5
КДС (Клініка Доктора Сичова) надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки медичного центру - ультразвукова і функціональна діагностики, косметологія, дерматологія, отоларингологія, гастроентерологія, неврологія, проктологія, урологія, гінекологія і терапія. У клініці також можна записатися на прийом до кардіолога, сімейного лікаря,...
Київ вул. Закревського, 85
р.Деснянський
Медичний центр "МЕДПРОФ" на Закревського спеціалізується на проведенні медичних оглядів і оформленні довідок. В установі приймають лікарі за наступними напрямками: терапія, масаж, кінезіотейпування, неврологія, дерматологія, офтальмологія, оториноларингологія, хірургія, наркологія і психіатрія.
ADONIS
Київ наб. Дніпровська, 26 К
м.Осокорки2 1 м.Славутич12 4
Медичний центр сімейного здоров’я "Адоніс" спеціалізується на лікуванні безпліддя, гінекології та дитячій медицині. Серед співробітників центру багато лікарів вищої категорії, відомих також і за кордоном.
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки11 5 м.Сирець35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
Київ пр-т, Берестейський, 67
м.Нивки
Медичний центр "Діверо" - сучасний багатопрофільний заклад, що надає комплекс медичних послуг для дітей та дорослих. Центр поєднує традиційні протоколи лікування з інноваційними технологіями та пропонує пацієнтам цілісний підхід до діагностики та терапії. Основні напрямки роботи включають алергологію, імунологію, дерматологію, отоларингологію, педіатрію,...
  • УЗД наднирників 350
  • УЗД нирок та наднирників 400
Працює з
Пн: 08:00-18:00 Вт: 08:00-18:00 Чт: 08:00-18:00 Пт: 08:00-18:00 Сб: 09:00-17:00 Нд: 09:00-15:00
Багатопрофільний медичний центр "Євроклініка" надає кваліфіковану медичну допомогу для дорослих і дітей. Консультування та призначення лікування фахівцями різних профілів. УЗД діагностику з використанням новітнього діагностичного обладнання експертного класу. Виклик додому.
Київ вул. Старокиївська, 9
м.Політехнічний інститут9 10 м.Лук'янівська22 9
Багатопрофільна клініка "Валерія" - це приватний медичний центр, який почав функціонувати в 2002 році. Специфіка установи - педіатрія. Тут був відкритий перший в Україні дитячий стаціонар приватного типу. Клініка також веде прийом і дорослих пацієнтів. Серед працівників центру - кандидати медичних наук.
Моя клініка
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки10 3 м.Славутич19 5 м.Позняки20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні...
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарниця42 10 м.Лівобережна31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
  • УЗД наднирників у дітей 400