Сторінка 4. УЗД органів черевної порожнини в Києві

Знайдено 356 клінік

Сб Нед Цілодобово
Віталина
Сьогодні була на прийомі у лікаря. Спочатку робили узд чоловіку, а потім чоловік пішов на прийом до терапевта.Загалом мені все сподобалось. Лікарі уважні,доброзичливі,дівчата на рецепшені привітлеві обстановка приемна.Ціни приемно здивували.Жалкую що раніше сюди не ходила. Буду усім рекомендувати цю клініку. Дякую працівникам Біомеду
Диана
Елена Борисовна один из лучших специалистов Киева.
Ірина
Чудовий лікар, майстер свого діла. Оперував мого батька (тазостегновий суглоб). Дуже чуйна людина. Рекомендую.
Мария
Хочется всем рассказать о замечательном докторе Филоновой Ирине Викторовне, которая помогла мне справиться с гипертонической болезнью, которая мучала меня много лет. Спасибо за вашу отзывчивость и профессионализм.
Геннадий
СПЕЦИАЛИСТ! ПРОФЕССИОНАЛ! Помощь всегда грамотна и вовремя!
Виктория
Очень хороший доктор, лишних анализов не назначит, назначением гормонов не злоупотребляет. Я осталась очень довольна приемами, врач заметила проблемы, которые никто не видел годами.
Сеть клиник "Биомед"
Київ пр-т Володимира Маяковського, 27/1 (Троєщина) , Троєщина
р.Деснянський
Медичний заклад МЦ "Біомед", розташований на проспекті Маяковського, надає такі послуги: різноманітні ультразвукові дослідження, функціональна діагностика серцево-судинної системи (моніторування за Холтером, велоергометрія, ЕКГ), дуплексне сканування судин, артерій і вен, кольпоскопія, дослідження нашкірних новоутворень (родимок, гемангіом, базаліом,...
Київ вул. Михайла Коцюбинського, 8а
м.Університет14 10 м.Золоті ворота15 6 м.Театральна16 14
Медична клініка "Інститут проблем терапії" - багатопрофільний медичний центр, який спеціалізується на діагностуванні і лікуванні широкого спектру хвороб. Клініка була заснована в 2007 році. В медичному закладі працюють такі фахівці: гінекологи, урологи, кардіологи, невропатологи, дієтологи, гастроентерологи, ендокринологи, терапевти, дерматовенерологи,...
6,2
Київ вул. Шовковична, 34в
р.Печерський
Багатопрофільна лікувально - діагностична клініка сімейної медицини "Здоров'я столиці" - це приватна амбулаторія високого стандарту обслуговування, орієнтована на максимальну зручність для клієнта, що надає широкий спектр медичних послуг на власній базі з залученням професійних, досвідчених фахівців різних спеціальностей.
Київ м. Вишневе, вул. Святошинська, 27б (вхід з вулиці Лесі Українки)
Багатопрофільний центр "Прайм-плюс" — це приватна сімейна клініка, що надає широкий комплекс послуг. В установі функціонує власна служба швидкої допомоги.
Київ вул. Ревуцького, 44а
м.Харківська4 1 м.Позняки18 3
Міжнародна медична клініка "Нью-лайф" є багатопрофільною. Фахівці клініки проводять лікування різних захворювань в області гінекології, стоматології, психіатрії, дерматології. Клініка оснащена сучасною апаратурою (SonoScape, Olympus, Юкард і т.д.). Використовуються унікальні методики лікування деяких поширених патологій.
Працює з
Пн: 08:00-20:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-16:00
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки10 3 м.Славутич19 5 м.Позняки20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні...
Київ вул. Волоська, 50/38 (вхід з боку вул. Введенській)
м.Контрактова площа7 3 м.Тараса Шевченко10 5
Багатопрофільна клініка "Моя сім'я" спеціалізується на проблемах гінекології та урології, виконує діагностику та лікування різних захворювань за 17 основними напрямками. У штаті клініки є гінеколог, уролог, ендокринолог, психіатр-психотерапевт, невропатолог, кардіолог, гастроентеролог, дерматолог, педіатр, ортопед-травматолог, дитячий психоневролог,...
Багатопрофільний медичний центр "Євроклініка" надає кваліфіковану медичну допомогу для дорослих і дітей. Консультування та призначення лікування фахівцями різних профілів. УЗД діагностику з використанням новітнього діагностичного обладнання експертного класу. Виклик додому.
Київ вул. Підвисоцького, 19
м.Звіринецька11 6 м.Либідська31 13
Спеціалізований медичний центр "Авен Про" - заклад, в якому виявляються діагностичні та лікувальні послуги різного профілю, а також надається сприяння для консультації або лікування за кордоном, якщо в цьому виникає необхідність. Фахівці клініки мають багаторічний досвід лікарської практики. Основна спрямованість клініки - пластична хірургія.
Київ вул. Олени Пчілки, 4
м.Позняки27 8 м.Харківська34 8
Багатопрофільний діагностичний центр "ВІП ТЕСТ" спеціалізується на діагностиці і лікуванні інфекційних та запальних процесів. За роки свого існування він значно удосконалив свою діагностичну базу.