Сторінка 12. Дуплексне сканування в Києві

6,0

Ганна
Зверталась до Павла Олександровича з приводу своєї проблеми. Як кажуть лікар від Бога. Оглянув, призначив аналізи, виявив причину моїх проблем та підібрав лікування. Після лікування я забула про свою хворобу. Дуже хороший лікар.
Таня
Сейчас зима и я каталась на лыжах и упала, нужно было сделать срочно рентген, обзвонила много клиник, но только в Шаритель отреагировали сразу и нашли время для меня , рентген сделан на новом оборудовании, врач очень приветливый, цены отличные, не было налички с собой, так у них можно оплатить онлайн. Рекомендую всем
Герман
Це найкращий лікар, за весь час мого спілкування з гінекологами. Цього лікарю, та людині з великої літери, я можу довірити і тіло, і душу. Побільше б таких високопрофесійних лікарів. Консультуюся та лікуюся лише у неї. Щиро вдячна!
Ринат
Прийом тривав цілу годину, лікар ретельно вивчила всі мої аналізи, УЗД, після чого дуже докладно описала ситуацію. Такого докладного пояснення мені ще ніхто не робив. Лікар викликає прихильність до себе і підносить інформацію з позитивної сторони, що для мене дуже важливо.
Коля
Приємна у спілкуванні лікар. Ми дуже душевно з нею побесідували, поки вона виконувала свої професійні обов'язки. Детально все пояснивши, вона запитала у мене, чи залишилися ще якісь запитання. Звісно в мене їх не було, лікар надала повну інформацію що мене цікавила. Рекомендую!
Дуже хороша людина, та кваліфікований лікар!. Якось, прийшла до неї за описом знімка. Все дуже сподобалося. Часто буває, що лікарі просять почекати пацієнта на коридорі, поки вони описують знімок. Але тут зовсім не так. Лікар покликала мене з собою та все детально розповіла. Рекомендую!
Київ вул. Січових Стрільців, 42 (оф. 16)
м.Лук'янівська14 5 м.Контрактова площа32 16
Діагностичний центр "Шаритель" створений в 2002 році, надає допомогу у всебічному обстеженні, встановленні діагнозу і призначення лікування за різними напрямками.
Сеть клиник "Медиком"
5,4
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 6д
м.Оболонь25 4 м.Почайна32 11 м.Мінська33 8
Поліклініка для дітей і дорослих - представництво мережі "Медіком", пропонує широкий вибір амбулаторних послуг, у тому числі і завдяки відкриттю нових відділень: консультації профільних фахівців, променева діагностика (комп'ютерна томографія та цифровий рентген), клінічна лабораторія, вакцинація, спеціальні програми зі спостереження за розвитком дітей,...
5,2
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1
м.Палац Україна 6 2 м.Печерська 16 6 м.Звіринецька 21 10
Консультативний центр лікування та діагностики "Адепт Лелека" розпочав свою діяльність у 2000 році на базі медцентру "Адепт", пропонує пацієнтам повний комплекс ультразвукової діагностики організму. Проводить прийом дітей з народження, в тому числі дитяча гінекологія.
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерська6 5 м.Звіринецька14 10 м.Палац Україна31 17
Медичний центр "Здравиця" — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і...
Вита Медикал
5,2
Київ вул. Зої Гайдай, 5
м.Мінська13 3 м.Героїв Дніпра17 2
Київський медичний центр "Віта Медікал" є багатопрофільним, в ньому ведуть прийом лікарі багатьох спеціальностей, серед яких доктори медичних наук, лікарі вищої категорії. Пацієнтам надаються послуги наступних категорій: електрокардіограма з розшифровкою; апаратне вимірювання пульсу і тиску; добове зняття електрокардіограми; фіброколоноскопії; ФГДС;...
7,6
Київ вул. Анни Ахматової, 31
м.Позняки8 5 м.Осокорки24 10
Сучасний медичний центр "ВІзіум" надає кваліфіковану медичну допомогу для всієї родини, що включає інструментальну і лабораторну діагностику, вакцинацію, амбулаторне оперативне лікування, маніпуляції і медичні процедури, виклик лікаря додому до пацієнта.
  • ДОПЛЕР СУДИН ШИЇ 650
  • ДОПЛЕРОГРАФІЯ ВЕН ТА АРТЕРІЙ ВЕРХНІХ КІНЦІВОК 800
6,2
Київ вул. Шовковична, 34в
р.Печерський
Багатопрофільна лікувально - діагностична клініка сімейної медицини "Здоров'я столиці" - це приватна амбулаторія високого стандарту обслуговування, орієнтована на максимальну зручність для клієнта, що надає широкий спектр медичних послуг на власній базі з залученням професійних, досвідчених фахівців різних спеціальностей.
Київ вул. Сирецька, 32 , Куренівка
м.Сирець36 9 м.Почайна43 16
Амбулаторно-хірургічна клініка "Леомед" розташована в центрі на Подолі. Спеціалізація медзакладу — оперативна терапія за системою "хірургія 1 дня". Компонентами структури медустанови є: консультаційні та маніпуляційні кабінети, діагностичне відділення, операційний блок амбулаторного хірургічного втручання, палати обслуговування у денному стаціонарі.
Працює з
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-19:00 Ср: 08:00-19:00 Чт: 08:00-19:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 09:00-18:00
ADONIS
Київ вул. Раїси Окіпної, 8 Б
м.Лівобережна9 2 м.Дарниця25 16
Багатопрофільний медичний комплекс "Адоніс" на м. Лівобережній включає в себе кілька спеціалізованих відділень (стоматологічне, педіатричне, гінекологічне тощо). Штат спеціалістів центру складається у тому числі з лікарів вищої категорії.
Київ вул. Богомольця, 4
м.Палац спорту16 14 м.Кловська17 11
Неврологічна клініка доктора Яценко спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань різної етіології. Вищий медичний персонал клініки складається з восьми лікарів. Спеціалісти приймають як дорослих, так і дітей.