Педіатр і Я

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі
  • Статті

Спеціалізований медичний дитячий центр "Педіатр і Я" заснований в 2012 році. Основний напрямок це медична допомога дітям з народження, реабілітація малюків з різними патологіями: неврологічними, ортопедичними та ЛОР. У центрі працюють 20 лікарів дитячої спрямованості, які мають багаторічний досвід практичної роботи.

"Педіатр і Я" надає медичну допомогу батькам і дітям з:

• гастроентерології,
  • ендокринології,
  • психології,
  • реабілітології,
  • приймає лікар УЗ-діагностики,
  • виконують процедури кріозакаліванія в якості профілактичних заходів при захворюванні верхніх дихальних шляхів,
  • планова вакцинація малюків імпортними вакцинами за індивідуальним графіком.

Лікарі ведуть прийом маленьких пацієнтів в ігровій формі. Існує попередній запис, батькам не треба стояти у чергах з малюками, діє комплексний підхід і система знижок. Можливий виїзд педіатра додому за необхідності.

Медичний центр зручно розташований поблизу двох станцій метро в Голосіївському районі Київа.

Педіатр і Я, вартість послуг:

дивитися усі ціни

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Доплерографія судин шиї 790
  • Доплерографія судин голови 790
  • Нейросонографія 690
  • УЗД молочних залоз 740
  • УЗД органів черевної порожнини комплексне (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка, нирки) 740
  • УЗД органів черевної порожнини комплексне з жовчогінним сніданком 810
  • Консультація гастроентеролога д.м.н. (онлайн) 1 300
  • Консультація дерматолога 1 300
  • Консультація дерматолога (онлайн) 1 300
  • Первинна консультація дитячого дієтолога, д.м.н. (60 хв) 2 100
  • Консультація дитячого дієтолога “оцінка харчування і складання раціону дитини” (45 хв) 2 400
  • Повторна консультація дитячого дієтолога за результатами аналізів та/або корекцією раціону (30 хв) 1 300
  • Онлайн курс (для батьків) з АВА-терапавтом (1 заняття) 1 300
  • Промивання сірчаних пробок (1 вухо) 490
  • Продування слухової труби по Політцеру 920
  • Консультація педіатра (30 хв) 990
  • Консультація педіатра дитини до року (60 хв) 1 720
  • Консультація педіатра/отоларинголога повторна по результатам обстеження в межах одного клініч.випадку протягом 14 днів 840
  • Повторна консультація сімейного лікаря по результатам обстеження в межах одного клініч.випадку протягом 14 днів 840
  • Консультація педіатра, д.м.н. 1 300
  • Консультація спеціаліста з грудного вигодовування в клініці (1 год) 1 720
  • Консультація лікаря-педіатра вдома в межах 10 км м.Києва 3 600
  • Консультація лікаря-педіатра вдома в межах 10-30 км м.Києва 4 500
  • Консультація лікаря-педіатра вдома двох дітей з однієї сім`ї (за другу дитину) 1 300
  • Консультація психіатра дитячого, к.м.н 2 500
  • Томатіс Курс 3 - (діагностика+ 8 занять по 2 години) 12 700
  • Томатіс Курс 4 - (діагностика+ 8 занять по 2 години) 12 700
  • Томатіс Курс 1 (1 заняття) 1 030
  • Консультація сімейного лікаря 990
  • Оформлення довідки для визначення групи здоров`я перед дитячим садочком і школою ( форма № 086) 1 300
  • Дослідження на педикульоз з оформленням довідки 840
  • Оформлення довідки в басейн 840
  • Оформлення довідки в дитячий табір (форма 079/у) по готових результатах обстеження 970
  • Складання виписки з амбулаторної карти дитини 1 700
  • Складання виписки з карти щеплень (форма 0-63/0) 370
  • Складання виписки з карти щеплень (форма 0-63/0) на англ.мові 560
  • Консультація вузького спеціаліста повторна по результатам обстеження в межах одного клініч.випадку протягом 14 днів 1 050
  • Додаткова консультація вузького спеціаліста ( в рамках пакету) 1 050
  • Консультація ортопеда-травматолога, кандидат медич.наук 1 630
  • Анестезія місцева 350
  • Внутрішньошкірна проба на місцевий анестетик(алергологічна) 210
  • Перев’язка рани, промивання та обробка антисептиками 650
  • Зняття швів, гіпса 650
  • ПХО рани(ті ,що потребують накладення швів) розмірами до 3 см без урахування анестезії 900
  • ПХО рани(ті ,що потребують накладення швів) розмірами більше 3 см без урахування анестезії 1 200
  • Накладення вторинних швів на рану без урахування анестезії 1 500
  • Видалення чужерідних тіл м’яких тканин (ті,що не потребують анестезії) 650
  • Видалення чужерідних тіл м’яких тканин (ті,що потребують анестезії) без урахування анестезії 850

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Людмила
22 вересня '20р.
Хороший лікар. Уважна, ретельно проводить огляд. Отримали відповіді і рекомендації на всі свої запитання. Рекомендую.
Алексей С.
31 липня '20р.
Алексей Петрович оперировал и спас нашего сына. Пренатально обнаружили опухоль средостения, близко к сердцу. С первой минуты жизни ребенка, с родильного зала, и до выписки из больницы после операции (а это больше четырех месяцев) Алексей Петрович все время был рядом с нами. Не только проводя лечение, манипуляции и организацию процесса, но и решая попутно все текущие проблемы с пребыванием в реанимации, в стационаре, прохождения лечения у других специалистов, постоянно лично контролируя состояние ребенка и находя в себе силы поддерживать также и родителей. Профессионализм, организация, человечность и порядочность. Операция прошла успешно, опухоль оказалась доброкачественной, ребенка спасли. За что мы всегда будем благодарны Алексею Петровичу.
Алексей
31 липня '20р.
Яна
16 березеня '20р.
Обращалась не раз мне очень нравится подход к ребёнку и доченька любит Диану Ивановну,до этого ходили в поликлинику сразу антибиотики и савдеп терапия,а у Дианы Ивановны современные методы.
Андрей
13 червеня '19р.
Уже 11 лет пользуюсь бесценным опытом и знаниями этого врача: консультируюсь у него в области аллергии и дерматологии - полностью ему доверяю и всем рекомендую. Умеет не навредить и чётко знает что и как нужно лечить/делать. Приводил знакомых, друзей, родственников - все довольны, нареканий нет.
Василий
08 травня '19р.
Алексей Тарасович решил несколько моих проблем, одну из которых не могли точно диагностировать, внимание, 12 других дерматологов на протяжении 6 лет. Назначенное лечение дало результат через 3 дня. Благодарю врача. Сам он, как человек, совестный и внимательный. Слушает и пытается понять проблему. Рекомендую.
14 березеня '19р.
Климок Наталья Федоровна наш педиатр. Она вела сначала первого ребенка, а потом и второго к ней записала. Дети ее не боятся, она дает хорошие советы по уходу за детьми, лечению и профилактике болезней, отвечает на все поставленные вопросы. Буду всем ее советовать.
Артур
14 березеня '19р.
У племянника постоянные риниты. Обращались к докторам, все назначали сосудосуживающие препараты. Потом, случайно попали к Ярковской. Прежде чем назначить очередные препараты Людмила Николаевна предложила сдать анализы. Диагноз: аллергический ринит. Адекватное лечение назначено. Спасибо за профессионализм!
Алеся
05 лютого '19р.
Отличный врач! Умеет найти подход к ребенку. Все очень доходчиво объясняет.
Ирина Владимировна,очень замечательный врач и опытный специалист.С ребенком, лет 5 ходим , только к ней на консультацию.Всегда она внимательна к любому пациенту,четкий диагноз и правильное лечение.Спасибо Вам Большое Ирина Владимировна!
Тамара
15 грудня '18р.
У Натальи Федоровны много лет :) все диагнозы правильные. Жаль далеко от нас находится и попасть тяжело :(
Алена
08 листопада '18р.
Добрый день. Были на приеме у Ирины Николаевны 06.11 с ребенком. Доктор весьма внимателен, детально осмотрел ребенка, дал рекомендации. По результату осмотра назначил доп. исследования. Я получила ответы на все вопросы которые меня интересовали идя к неврологу. До этого были у других неврологов и есть с чем сравнить если чесно. Теперь только к Ирине Николаевне
Мария
15 липня '18р.
Инфекционист Елена Викторовна первокласный специалист. После отпуска на коже появились подозрительные роздражения. Обратилась к Елене Викторовне, сейчас прохожу курс личения но результат уже виден. Спасибо.
28 червеня '18р.
Олабина Елена Викторовна, детский имунолог. После перехода на кормление смесями заметили высыпание у ребенка. Елена Викторовна в кратчайшие сроки определила алерген. Разработала индивидуальную схему питание. Посоветовала хорошые имуноподдерживающие препараты. Спасибо большое.
Злата
11 червеня '18р.
Была на приеме у этого врача и ОЧЕНЬ довольна ! Все по сути, четко, понятно, ничего лишнего!Четко прописал анализы, определил диагноз, назначил лечение. Как пройду курс - напишу о результате! Впечатления положительные !!!
02 грудня '17р.
Врач от бога. Неравнодушный,человечный,добрый. Профессионал. Вылечил моего мужа .
12 жовтня '17р.
Замечательный доктор. Страдала угревой сыпью, и по врачам ходила и по бабулькам, и по косметологам. Все говорили, что демодекоз, назначали лечение, и все безрезультатно. Случайно попала к Алексею Тарасовичу, сказал, что это акне, и назначил лечение, которое мне наконец то помогло!
27 квітня '17р.
Врач - от Бога! СПАСИБО за профессионализм!
05 квітня '17р.
Я благодарна Марьяне Васильевне за ее неутомимую заботу о своих пациентах, она всегда готова предоставить консультацию. Мы с мужем неопытные родители, потому часто обращались за советом, а она нам с радостью отвечала на наши вопросы. Спасибо большое!
Галина
31 березеня '17р.
Самое лучшее и внимательное отношение к ребенку можно получить только в этой клинике
Виктория
04 лютого '17р.
Постоянно ходим на осмотры к Марьяне Васильевне. Она настоящий профессионал, кроме того, прекрасно ладит с детьми. Ну а для меня несомненным плюсом есть расположение клиники, в которой она работает. В общем, одни плюсы.
Виктория
Обратились к Ирине Владимировне. Врач сделала ЭКГ и назначила лечение нашему малышу. Сейчас все нормально. Спасибо.
Алексій
09 січня '17р.
У сина була підозра на дерматит, звернулись до лікаря і не пожалкували. Це справжній професіонал, знайшов підхід до дитини, до батьків, навіть до дідуся, який дуже нервував. Висип пройшов, син почуває себе краще.
Саша
09 січня '17р.
Консультировала нас с дочкой, хорошая врач, все очень подробно объяснила и рассказала. К счастью, у нас ничего серьезного, но если что вдруг, точно знаю к кому обращусь
Надежда
07 січня '17р.
Спасибо доктору, он умничка. Консультировал нашего сыночка, когда у него внезапно обнаружили проблемы. Я так рада, что все обошлось. Благодаря отличному доктору и верному диагнозу все обошлось.
Инна
07 січня '17р.
Наш любимый доктор! Оба сына любят бывать у нее на приеме, не плачут, что само по себе чудо. Отличный педиатр, всегда выручает, подсказывает, мы ей всецело доверяем.
Дарина
06 січня '17р.
Отличным выбором линз обязана доктору. Теперь зрение у меня на высоте))
Тетяна
Дочці назначили діагностику і ми звернулися до Остапенко. Все пройшло добре, дитина не хвилювалась. Лікар мені все пояснювала, відповіла на питання. Я задоволена візитом та ставленням до нас. Рекомендую усім.
Ірина
05 січня '17р.
Величезне спасибі Наталі Федорівні за уважність і доброзичливе ставлення до моєї дитини. Лікування у Чернеги виявилося для нас корисним, ми одужали. Залишилися дуже задоволені!
Святослав
01 січня '17р.
Мы с женой не долго искали педиатра для нашего первенца - сразу выбрали Диану Ивановну. Она хоть и молода, но очень внимательна к детям, умеет найти к ним подход. И придерживается современных методов лечения, а не устаревших "бабушкиных" вариантов. Наши взгляды на здоровье ребенка совпадают, что очень важно.
Кристина
30 листопада '-1р.
Филатова знающий, внимательный, опытный врач-невролог. Спасибо Ирина Николаевна, что грамотно и быстро помогли мне справиться с моей болезнью! Как вы и рекомендовали, скоро запишусь к вам на контрольное обследование.

Лікарі клініки Педіатр і Я

• Педіатр
  • Психолог
очистити

Статті про клініку

Думка педіатра: чи потрібна вакцинація (Мнение педиатра: нужна ли вакцинация)
Думка педіатра: чи потрібна вакцинація (Мнение педиатра: нужна ли вакцинация)
Также один из самых популярных мифов: "Прививаться должен только абсолютно здоровый ребенок". Стоит учесть, что при некоторых заболеваниях, особенно хронических, необходимость в вакцинации еще больше, чем у абсолютно здорового малыша. Например, дети с сердечно-сосудистыми заболеваниями, хроническими болезнями бронхо-легочной системы, аутоиммунными состояниями еще больше нуждаются в прививке. У них изначально ослаблен иммунитет. Они не могут полноценно бороться с той же ветрянкой, с тем же

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Багатопрофільна медична клініка "Viva" на Виноградарі надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг пацієнтам будь-якого віку. У клініці працюють фахівці більше 30-ти напрямків медицини, серед них лікарі вищої та першої категорії, багато хто отримали наукові ступені.
Пн — Пт: 00:00-24:00 Сб: 00:00-24:00 Н: 00:00-24:00
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" з 2012 року займається діагностикою та лікуванням за 18 напрямами. У штаті центру 19 лікарів вищої та першої категорій.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:30-17:00
Медичний заклад Ваш доктор (Медицинская практика) є багатопрофільним. Він має три головні спеціалізації: гінекологія, стоматологія та ультразвукова діагностика.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-15:00
Широкопрофільна клініка Viva (Віва) на Подолі розташована у центрі Києва. Зі своїм багаторічним досвідом роботи і з командою професійних лікарів, клініка відкриває свої двері всім пацієнтам, які потребують сучасного підходу до лікування та профілактики гострих і хронічних захворювань за всіма медичними напрямками.
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 08:00-21:00 Н: 08:00-21:00