Лазерне видалення бородавок у Львові (Залізничний район)

Можливо, вас цікавлять лікарі дерматологи в Залізничному районі
Лазерне шліфування рубців на обличчі та тілі 1 см3 1300 грн
Знайдена 1 клініка

Сб
Тетяна
Подобається
Анастасия
Хотіла я перевірити свою дитину, як зараз говорять Check- Up і звернулася саме в цей медичний центр. І зовсім не шкодую! Наскільки там привітні дівчата! Такі милі, гарні, приємні! І підтримають і можуть пожартувати. І звичайно, хочу відмітити лікаря , який робив УЗД обстеження . Приємний чоловік, який пояснив мені все на людській мові. І з дитиною був дуже уважним. До такого лікаря, я мабуть і сама прийду на перевірку))) Так що, на майбутнє ми йдемо тільки сюди.
Головко Анна
Дуже сподобалась клініка, привітні адміністратори, що дуже приємно.
Ганна
Все просто пояснять і допоможуть зрозуміти!
Львів вул. Залізнична, 7
р.Залізничний
Медичний CenterUP – це сучасний медичний заклад, який пропонує комплексний підхід до забезпечення здоров'я та добробуту вашої родини. Ми працюємо за принципами любові до людей, високого професіоналізму, щирості та доказової медицини, щоб забезпечити вам та вашим близьким якісний медичний догляд.
  • Лазерне шліфування рубців на обличчі та тілі 1 см3 1 300
  • Лазерне шліфування рубців розміром 10х10 - 2 900
  • Лазерне видалення бородавки на шкірі 1 шт. 650

Лазерне видалення бородавок в лікарнях в інших районах Львова

6,5
Львів вул. Сахарова, 82
р.Франківський
Медичний центр НОВОДЕРМ — сучасна клініка, яка вже понад 10 років спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань. Основні напрямки роботи медичного закладу: дерматологія, дерматовенерологія, дерматоонкологія, косметологія, мікологія, трихологія. У центрі також можна записатися на прийом до гінеколога, ендокринолога та хірурга.
  • Лазерне видалення новоутвору, до 1 см от 550
  • Лазерне видалення підошвенної бородавки 950
6,1
Львів пр-т Червоної Калини, 29 А
р.Сихівський
Дерматологічний центр «ЛеоДерм» відкритий вже 4 роки. Фахівці клініки займаються діагностикой, лікуванням та профілактикою захворювань шкіри.
  • Лазерне видалення бородавок до 0.5см Ø 900
  • Лазерне видалення бородавок від 0.5см до 1см Ø 1 400