Сторінка 2. Клініки психології у Львові

Знайдено 26 клінік

Сб Нед Цілодобово
Вікторія
У нас професійно працюють лікарі. І приділяють увагу більше ніж. Був один випадок з проблемою відміни консультації, але це лише випадок, один на мільйон.
Олена
В мене ужасне враження про цю людину, лікарем її взагалі складно назвати та й людиною також((( 1 бал це для неї надто багато Отже: записала я малого 3 міс на тиждень наперед, сказали прийти на 9, але можливо прийдеться трошки зачекати. Ми приїхали на 9:20, ледве додзвонилися до неї і заходимо, зустрічає нас воно заспане і не в гуморі... в кабінеті, де мають роздівати і оглядати моє немовля чуть тепліше ніж на вулиці. Я запитую, ви тут будете роздівати, оскільки дуже холодно?На що отримую відповідь «а шо ви пропонуєте, можемо зачекати поки батарея нагріє приміщення?» Я в ужасі дивлюся на неї, на що вона продовжує «я взагалі можу відмовитися вас приймати і відмовляюся». Це після того як ми 1,5 год їхали по корках((( Моєму обуренню не було меж! Ми покинули приміщення звичайно і поїхали шукати іншого лікаря. Люди нікому не раджу відвідувати цей нещасний ЦЕНТР ВІКТОРІЯ, тому що нормальні люди так себе не поводять!
Наталія
На жаль дуже розчарована! Простояла 40 хв на морозі, нікого не було, двері були зачинені і нікого не було. По телефону сказали що Вам мали зателефонувати і повідомити що лікар не зможе прийти. Ніхто не дзвонив. Дуже безвідповідальне ставлення.
Супер
5,3
Львів вул. Академіка Андрія Сахарова, 44/65
р.Франківський
Клініка неврології та нейрохірургії, терапії та сімейної медицини та регенеративного відновного лікування
ЛЦ Виктория
5,2
Львів вул. Академіка Сахарова, 44
Лікувально-оздоровчий центр "Вікторія" понад 30 років займається діагностикой, лікуванням та профілактикой патологій неврологічного характеру.
Львів вул. Кульпарківська 93
р.Франківський
Приватний кабінет психолога Середяк надає кваліфіковану психологічну допомогу. Пацієнтів приймає лікар-психотерапевт.
Львів вул. В. Великого 18
р.Личаківський
Приватний кабінет психолога Шевчук Олесі надає всебічну психологічну допомогу і підтримку пацієнтам в складних ситуаціях. Прийом веде дипломований психолог, психотерапевт за методом Символдрами. Член громадської організації "Інститут розвитку символдрами та глибинної психології".
Львів вул. Щирецька, 36
р.Залізничний
Приватна клініка «Vita-Pueri» заснована у 2004 році, спеціалізується як педіатричний медичний заклад. У штаті лікарні кандидат медичних наук, лікарі вищої категорії.
Львів вул. Тадеуша Костюшка, 4
р.Франківський
Медичний дієтологічний центр здоров’я клініка доктора Бровко «ДієтЦентр» існує понад 13 років, лікує пацієнтів за авторською методою у галузі оздоровлення організму та корекції ваги.
Працює з
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-19:00 Нд: 10:00-19:00
4,7
  • Повторна (контроль) консультація дитячого психолога 785
  • Онлайн консультація психолога 800
Львів вул. Романчука, 14
р.Личаківський
Приватний кабінет психолога Климентович Ольги Богданівни надає всебічну психологічну допомогу та підтримку пацієнтам (підліткам і дорослим) в складних ситуаціях.
Львів
Платформа тверезості, наркологічна клініка у Львові пропонує психосоціальну адаптацію та лікування пацієнтам з нарко і алкозалежністю, допомагає військовим, які брали участь у військових діях.
4,4
Львів вул. Василя Стуса, 2 (каб. 5)
р.Галицький (Центр)
Індивідуальне психологічне консультування Скибінської Зоряни — це психологічна допомога у дослідженні життєвої ситуації, аналізі додаткових сил людини для знаходження виходу зі складних обставин.