Лікування тривожності і нервозності у Львові (Галицький (Центр) район)

Можливо, вас цікавлять лікарі психологи в Галицькому районі (Центр)
4,0
Знайдена 1 клініка

Ярина
Дійсно допомгла у важкій життєвій ситуації
Люда
Обращалась к Зоряне Николаевне, очень понравился ее подход. Врач знает что делает, она очень осторожна в своих высказываниях. Это очень важно! Люди, страдающие каким-либо психологическим расстройством очень восприимчивы. Спасибо что смогли найти подход к моему брату и спасти его!
Вера
Зоряна Николаевна помогла мне вернуться к привычной жизни. Я не хочу освещать всю проблему, но ранее я сильно увлекалась спиртными напитками. Врачу удалось открыть мне глаза и бросить пагубную привычку. Не понимаю, как я сама не могла осознать что просто убиваю собственный организм?
Валерия
Несколько сеансов психотерапии, и я взглянула на жизнь по другим углом. Стала замечать новые возможности и пользоваться всеми привилегиями жизни. Спасибо вам, Зоряна! Не думала что психотерапевт способен полностью поменять мировоззрение.
4,4
Львів вул. Василя Стуса, 2 (каб. 5)
р.Галицький (Центр)
Індивідуальне психологічне консультування Скибінської Зоряни — це психологічна допомога у дослідженні життєвої ситуації, аналізі додаткових сил людини для знаходження виходу зі складних обставин.

Лікування тривожності і нервозності в лікарнях в інших районах Львова

Львів вул. Кульпарківська 93
р.Франківський
Приватний кабінет психолога Середяк надає кваліфіковану психологічну допомогу. Пацієнтів приймає лікар-психотерапевт, психолог. Приймає лікар: Середяк Христина Василівна
Львів вул. Лазаренка 2
р.Франківський
Приватний кабінет психолога Шевчук Олесі надає всебічну психологічну допомогу і підтримку пацієнтам в складних ситуаціях. Прийом веде дипломований психолог, психотерапевт за методом Символдрами. Член громадської організації "Інститут розвитку символдрами та глибинної психології".
Львів вул. Пилипа Орлика, 4
р.Шевченківський
Медичний центр NOVO впродовж 11-ти років надає високотехнологічні діагностичні послуги для людей різних вікових категорій. Завдяки інноваційним технологіям, фаховості спеціалістів та сучасному обладнанню експертного класу фахівці Центру максимально ефективно забезпечують консультативні та лікувальні послуги для дітей і дорослих, виконують МРТ, КТ, ультразвукову діагностику, ендоскопічні дослідження, масаж для усієї родини та лабораторну діагностику. Пріоритетом діяльності є насамперед здоров’я і відмінне самопочуття наших пацієнтів.