Приватні лікарі в Полтаві

Фільтр: (Знайдено 193 лікаря 21 відгук) Сортування: (Відгуки)
Неля
Чудовий лікар, професіонал своєї справи! Рекомендую !!!
Диана
Сьогодні була у лікаря на узд,приємна людина,пояснив все спокійно,заспокоїв мене.Я задоволена побільше б таких лікарів.Ви молодець ))))
Виктор Леонтьевич, очень хороший и внимательный доктор. Знаю его более двадцати лет, рекомендую со сто процентной уверенностью.
Дуже чуйний , кваліфікований спеціаліст, спостерігаюся у нього не перший рік, імпонує в ньому те що лікар ніколи не призначає непотрібних ліків, допоміг мені розібратися і усунути мою проблему. Рекомендую!
Акушер-гінеколог, Онколог
Лікар вищої категорії Петрук Віктор Леонтійович спеціалізується в області гінекології та онкології. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу жінкам з запальними та онкологічними захворюваннями внутрішніх та зовнішніх статевих органів. Лікар займається лікуванням міоми матки, запальних та грибкових захворювань шийки матки, онкологічних патологій. Спеціалізується на виявленні онкомаркерів раку молочної залози, шийки матки, яєчників.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Лікар другої категорії Мартиненко Андрій Анатолійович працює за напрямками акушерство, гінекологія та ультразвукове дослідження. Спеціалізується в наданні консультації, зборі гінекологічних мазків та розшифровці результатів аналізів, проводить біопсію шийки матки. Виконує УЗД молочних залоз, матки, органів черевної порожнини, органів малого тазу. Видає довідки з інформацією про дослідження.
Полтава вул. Соборності, 60 А
Лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії. Займається діагностикою та лікуванням сечовидільної системи у чоловіків. Проводить збір анамнезу, первинне обстеження зовнішніх статевих чоловічих органів, призначенням необхідних досліджень та аналізів, УЗД.
Полтава вул. Сінна, 37
Лікар вищої категорії Жогова Наталля Іллівна спеціалізується в області дерматовенерології. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам з захворюваннями шкіри, венерологічними захворюваннями. Лікар займається терапією запальних та грибкових захворювань шкіри, лікуванням псоріазу, розацеа, псоріазу та вітіліго. Спеціалізується на проведенні дерматоскопії, мікродермабразії, терапії гонореї, хламідіозу, трихомоніазу та сифілісу.
Полтава вул. Степового фронту, 29
Лікар Малашенко Галина Володимирівна спеціалізується в області неврології. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам з захворюванням центральної та периферичної нервової системи. Лікар займається терапією вегетосудинної дистонії, лікуванням неврозів, невритів лицьового та трійчастого нервів, гострих та хронічних порушень мозкового кровообігу. Спеціалізується на проведенні паравертибральних блокад, люмбальної пункції.
Полтава вул. Степового фронту, 29
Лікар Єрошенко Игор Олександрович отримав кваліфікаційне підвищення до рівня лікаря першої категорії в галузі урології. Займається наданням медичної допомоги хворим на аденому простати, простатит, цистит. Обстежує пацієнтів з каменями у нирках, призначає лікування. Визначає діагноз способом проведення цистоскопії (для чоловіків), цистометрію. Лікує проблеми із сече вивідною системою, нирками.
Полтава пр-т Віталія Грицаєнка 18-А (пр-т Першотравневий)
Лікар-отоларинголог Лобурец А. В. Надає консультації та лікує захворювання вуха, горла, носа. Проводить процедури продування вуха по Політцеру, промивання носа по Проетцу, туалет вушних та носових порожнин, вливання ліків у гортань.
Полтава вул. Сінна, 37
Лікар вищої категорії Слинчук Руслан Володимирович спеціалізується в області отоларингології. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам з захворюванням горла, вух та носа у дорослих та дітей. Лікар займається видаленням стороннього тіла з носа, вух, горла, досліджує слух за допомогою камертона. Спеціалізується на продуванні вух, промиванні вух, терапії запальних захворювань слизової горла та мигдаликів, отиту, синуситу, назофарингіту, риніту.
Полтава вул. Гетьмана Сагайдачного, 8 Б
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Лікар вищої категорії Шиян Світлана Василівна спеціалізується в області акушерства та гінекології. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу жінкам з запальними захворюваннями внутрішніх статевих органів та вагітним. Лікар займається лікуванням кіст яєчників, дисфункції яєчників, запальних захворювань шийки матки, аднекситу, кандидозу (молочниці). Спецалізується на взятті гінекологічних мазків на виявлення патогенної мікрофлори.
Полтава вул. Степового фронту, 29
Лікар першої категорії Шевченко Людмила Іванівна спеціалізується в області терапії. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам з захворюваннями внутрішніх органів різної етіології. Лікар займається лікуванням гострої респіраторної інфекції, бронхіту, гострих та хронічних гастритів, колітів, виразкової хвороби шлунка, сечокам’яної хвороби. Спеціалізується на оформленні лікарняного листа, проведенні вакцинації та виписуванні довідок.