Трихологи в Полтаві

Первинна трихологічна консультація очно в кліниці «Клініка лікаря Катерини Манжули (Dr. Kateryna Manzhula Clinic)» 1450
Андрій
Дадонова Олена Миколаївна - дерматологія. Звернувся з метою визначення типу новоутворення та можливості його видалення. Отримав консультацію з вичерпними аргументами, можливість видалення практично безболісним шляхом, рекомендації щодо догляду за новоутворенням. Прийомом лікаря задоволений
Богдан
Прекрасний компетентний лікар. Проконсультувала з кількох питань, включаючи і не зовсім прямо по своїй спеціалізації. Нічого не "впарювала". Разом, розібрали усі питання, які мене цікавили. Дуже задоволена результатами лікування.
Т.Р.О.
Дуже приємний фахівець. Дуже чітко все пояснює. Лікар розповідає про "підводні камені", які можуть зустрітися під час лікування, та як правильно діяти в тій чи іншій ситуації. Прийомом залишилася задоволена. Обов'язково прийду ще! Дякую!
Дерматолог, трихолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних патологій, захворювань волосся і шкіри голови. Приймає пацієнтів з себорейним дерматитом, лупою, алопецією, вугровою хворобою, розацеа, акне, дерматозом. В індивідуальному порядку розробляє програму лікування, підбирає лікарські препарати та фізіотерапевтичні процедури.
Полтава пр-т Віталія Грицаєнка 18-А (пр-т Першотравневий)
Дерматовенеролог, трихолог, косметолог
Турбота про здоров’я шкіри та волосся — це не лише питання зовнішнього вигляду, а й важлива складова загального стану організму. Наш лікар дерматовенеролог, трихолог і косметолог допоможе вам розібратися з причинами проблем і підібрати ефективне рішення. У своїй роботі ми використовуємо безпечні, доказові та сучасні методи лікування, враховуючи особливості кожного пацієнта. Консультація проходить у комфортній атмосфері, де ви можете відкрито обговорити свої запити та отримати зрозумілий план дій. Наша мета — не лише усунути зовнішні прояви, а й досягти стійкого результату та допомогти вам почуватися впевнено. Запрошуємо вас на консультацію — будемо раді допомогти вам зберегти здоров’я шкіри та волосся.
Консультація від 950
Трихолог
Доктор спеціалізується в області трихології. Займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри та шкіри волосистої частини голови. Виконує підбір мезотерапевтичних препаратів з точки зору клінічної ефективності. Проводить дерматоскопію та трихоскопію.
Полтава вул. В'ячеслава Чорновола, 24 Б
Дерматовенеролог, Дерматолог, трихолог
Шукаєте надійного спеціаліста із захворювань шкіри та волосся? Наш дерматовенеролог, трихолог з багаторічним досвідом надає високоякісні послуги з діагностики та лікування шкіри та волосся. Ми використовуємо сучасні методи та технології для досягнення найкращих результатів. У комфортній та безпечній обстановці ви отримаєте індивідуальний підхід та професійні рекомендації. Дбайте про своє здоров'я та красу — запишіться на консультацію вже сьогодні!
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-06
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог
Турбота про здоров'я шкіри вашої дитини це важливе завдання, і наш дитячий дерматолог готовий допомогти вам у цьому! Спеціалізуючись на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань у дітей, ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити комфорт та безпеку маленьких пацієнтів. Наші послуги включають діагностику екземи, алергічних реакцій, акне та багатьох інших проблем шкіри, з якими можуть зіткнутися ваші діти. Ми використовуємо лише щадні та безпечні методи лікування, враховуючи особливості дитячої шкіри. Кожна консультація проходить у дружній та турботливій атмосфері, де ми уважно вислуховуємо вас та вашу дитину. Дайте своїй дитині можливість рости з упевненістю та без шкірних проблем! Запишіться на прийом до нашого дитячого дерматолога.
Консультація 950/1450 грн.