Врачи наркологи в Одессе (Хаджибейский район)
Наталя
Лікар компетентний, видно, що дуже освічений, знає свою справу.Хороша, приємна жінка, лікар допомогла мені, вирішила мої питання, виписала правильне лікування, головне вислухала мене. Мені дуже все сподобалося. Обов'язково ще повернуся до цього лікаря.
Сергій
Отримав онлайн консультацію від компетентного лікаря, спілкування пройшло нормально, зауважень не маю.
Олег
Візит пройшов добре. Лікар поліна петрівна сподобалась.
Мій візит до лікаря-невролога Чернєвої Поліни Петрівни залишив у мене лише позитивні враження. Вона проявила себе як справжній професіонал з глибокими знаннями в своїй галузі. Від початку до кінця прийому Поліна петрівна була дуже уважною та чуйною, ретельно вислухала всі мої скарги та детально розпитувала про симптоми.Під час огляду лікар була дуже обережною і делікатною, пояснюючи кожен свій крок і даючи зрозумілі рекомендації. Після проведеного обстеження мені було призначено комплексне лікування, яке швидко принесло полегшення і значні покращення.Поліна Петрівна також надала корисні поради щодо подальшого підтримання здоров'я і профілактики можливих проблем. Її доброзичливість та уважність створили комфортну атмосферу, що дуже допомогло мені почуватися спокійніше.Я з впевненістю можу рекомендувати поліну Петрівну Чернєву як висококваліфікованого і дбайливого фахівця. Якщо вам потрібен невролог, звертайтеся до неї – ви будете в надійних руках.
Психиатр, Невропатолог, Невролог
Нарколог, терапевт
Врач нарколог первой категории, оказывает услуги по лечению различных зависимостей. Вадим Борисович постоянно участвует в различных научных конференциях. Врач терапевт с 1998, нарколог с 2004.
Лечение алкоголизма, лечение наркомании, выведение из запоя, кодирование от алкоголизма, алкоблокада, подшивка от алкоголя, подшивка от наркотика, реабилитация наркозависимых, психотерапия
Консультация от 100 грн