Сторінка 2. Рентген (рентгенографія) у Львові

Знайдена 31 клініка

Сб Нед Цілодобово
Лікую там дитині зубки від 4ох років, всі обстеження тільки там, задоволення якістю наданням послуг, увагою персоналу)) Доктор Леся найкраща фея для нашої дівчинки, дитина жодного разу не капризувала при поході до стоматолога. Раджу всім тільки цю клініку в жодну іншу б не повела.
Євген
Прекрасний лікар!
Христина
Спеціаліст дуже хороший! На початку нашоі терапіі я абсолютно не вірила в остеопатію, а наприкінці була шокована результатом. Окрім виправленого суглобу і асиметріі обличчя, зникли болі в одній ділянці шиі, які не минали після масажів роками (до речі, про цей симптом лікар одразу зазначив на початку лікування, але я була настроєна скептично). Дуже рекомендую лікаря і рада, що потрапила саме до нього.
Іванна
Синочку робили зубки(введення в сон).Дуже вдячна за професійно проведену роботу, особливо дитячого стоматолога Цибко Юлію.Дякую за чудову клініку-адміністрації Когут і Когут.
Іванна
Лікували синочку зубки (введення в сон) і хочу сказати дуже класна клініка, привітний працюючий персонал, адміністатори. Лікар стоматолог дитячий Юлія Євгенівна Цибко (окремо дякую), лікар-анастезіолог та їх асистенти досвідчені фахівці та надзвичайно турботливі люди. Вдячна їм за роботу. Дякую Богові, що дарував нам таких лікарів! Хочу ще подякувати адміністрації клініки за те, що Ви робите для нас!
Лідія Угляр
Підгородецький Руслан Миколайович - лікар-стоматолог вищого міжнародного рівня.
5,2
Львів вул. Тершаковців, 1 Б
р.Личаківський
Стоматологічна клініка "Перфект-Дент" з 1985 року займається лікуванням зубів, особливо у галузі ортодонтології, повертаючи пацієнтам усмішку та естетичну привабливість. Фахівці закладу пройшли навчання та стажування в Україні та за кордоном, провідний лікар - професор, головний ортодонт МОЗ Драгомирецька Мирослава.
5,2
Львів вул. Герцена, 6/1 А
р.Галицький (Центр)
Клініка стоматології "Когут і Когут" створена у 2007 році, надає повний спектр високоякісних послуг в сфері лікування зубів та ясен. У штаті лікарні фахівці працюють на високотехнологічном обладнанні провідної японської компанії.
Львів вул. Єфремова, 75
р.Франківський
Медичний заклад "Клініка естетичної стоматології" Романа Гімона — це сучасна стоматологічна клініка, яка надає весь спектр лікувально-діагностичних послуг для всієї сім’ї. В клініці працюють досвідчені фахівці: стоматолог-терапевт, хірург, імлантолог, ендодонт, дитячий стоматолог, ортодонт.
Львів вул. Генерала Чупринки, 33
р.Франківський
Стоматологічна клініка "Галдентс" відкрита у 1993 році, пропонує безболісне сучасне лікування зубів. Персонал та лікарі закладу вільно володіють англійською та польською мовами.
Львів вул. Пасічна, 36 А
р.Личаківський
Центр стоматологічної імплантації та протезування "ММ" почав роботу у 1991 році, надає висококваліфіковані послуги в галузі дентальної імплантації, заміни втрачених зубів, а також всі види стоматологічних послуг.
Львів вул. Раппапорта, 2
р.Шевченківський
Надання первинної, вторинної та спеціалізованої медичної допомоги.
4,0
Львів вул. Пилипа Орлика, 2
р.Шевченківський
Центр медичної 3D діагностики на Орлика — сучасна клініка, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні щелепи. Основний напрямок дії – докладна діагностика з високоточним результатом.
5,3
Львів вул. Чернігівська, 18
р.Личаківський
Центр медичної 3D діагностики пропонує проведення якісної та безпечної рентгендіагностики пацієнтів для досконалого огляду щелепно-ліцевої зони.
4,4
Львів вул. Сахарова, 82/17
р.Франківський
Клініка стоматології Глушко займається естетичним протезуванням та імплантацією, хірургією та ендодонтичним лікуванням зубів. Фахівці клініки мають багаторічний досвід, пройшли навчання за кордоном.
4,4
Львів вул. Дудаєва, 19/2
р.Галицький (Центр)
Медичний центр "Корал" заснована у 1994 році, спеціалізується у галузі стоматологічного лікування зубів та ясен.