Рентген (рентгенографія) в Черкасах

Рентген грудини в одній проекції 215 грн.
Іригоскопія цифрова 730 грн.
Іригоскопія (до 11 години дня+підготовка) 1130 грн.
Гайморографія цифрова 150 грн.
Гайморографія на плівці (7ми поверхівка, 6й поверх) 230 грн.
Рентген ключиці з однієї сторони 205 грн.
Рентген ключиці з двох сторін 325 грн.
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Світлана
Дуже задоволена роботою клініки. Завжди привітний персонал.Свою роботу виконують професійно. Рекомендую
Сидоренко Олена Сергіївна
Дуже задоволена візитом до лікаря, Тюріна А.О. Отримала відповіді на всі запитання, з приводу своєї проблеми. Ще жоден лікар не надавав мені більш повного розʼяснення з цього питання.
Крамар Світлана Василівна
Задоволена прийомом лікаря
Кравець Дарина Ігорівна
Все сподобалось, швидко і якісно.
валентина
Ціни не смішні як написала одна пацієнтка. Ціни стандартні.Плюс що працюють в вихідний. А загалом нормально. Просто якщо хочуть більше пацієнтів зменшіть ціни хоть на 100 грн і буде в вас черга.
Владислава
Нещодавно відвідала діагностичний центр щоб зробити комп'ютерну томографію щелеп. Що найперше сподобалось: сучасне обладнання, кваліфіковані відповіді на усі запитання , швидке і якісне обслуговування . Діагностика в ЕкоСвіті дійсно високого рівня. У мене залишились тільки позитивні враження
9,3
Черкаси вул. Верхня Горова 36/1
"Ваш лікар поруч" – це багатопрофільний медичний центр, який надає пацієнтам широкий спектр медичних послуг: консультації дорослих та дитячих спеціалістів, консультації лікарів онлайн, виїзд лікаря додому, ультразвукова діагностика, денний стаціонар, широкий спектр лабораторної діагностики, вакцинація дорослих та дітей, сучасне діагностичне обладнання....
  • Рентген органів грудної клітки (дві проекції) 400
  • Подвійне контрастування стравохода при рентгенографії 595
  • Рентген шлунка з контрастом 635
5,8
Черкаси вул. Надпільна, 289/1
Діагностичний центр "Екосвіт" пропонує пацієнтам безпечні та інформативні дослідження за допомогою сучасного комп’ютерного томографу.
Черкаси вул. Дахнівська, 52
Медіскан груп Черкаси — діагностичний центр, спеціалісти якого надають кваліфіковані послуги з проведення інструментального обстеження. Центр оснащений сучасним обладнанням експертного класу, що дозволяє візуалізувати патологічний осередок на початковій стадії розвитку. Рання діагностика вкрай необхідна для своєчасного початку лікування, попередження...
  • Консультація рентгенолога 300
  • МРТ шийного відділа хребта+артерій та вен шиї 2 800