Рентген (рентгенографія) в Хмельницькому

Прицільна рентгенографія 200 грн.
6,0
Знайдено 5 клінік

Анна Грищук
Не можу не поділитися! У мене був запущений пародонтит, і всі казали тільки протези. Але в VA Clinic лікар Аліна Анатоліївна зробила диво зберегла мої зуби! Через пів року гарна посмішка, здорові ясна і впевненість у собі. Тепер роблю реставрацію і ставлю коронки. Запишіться хоча б на консультацію ви відчуєте різницю з першої хвилини!
Кирил
Стоматологія VA Clinic справила чудове враження! Сучасне обладнання, чистота, комфорт, привітний персонал. Тут дійсно лікують зуби якісно, а не просто «для галочки». Видно, що команда працює з любов’ю до своєї справи.
Інна
Мене направили до пародонтолога Аліни Анатоліївни через рухомість зубів. Думала, вже нічого не врятує, але після лікування ясна стали щільні, біль зник. У VA Clinic усе на рівні чисто, сучасно, без черг. Лікар дійсно слухає і пояснює, що відбувається. Це рідкість зараз.
Ліля
Найкраща стоматологія, де я коли-небудь була! Усе на найвищому рівні від адміністратора до лікарів.
Ганна
Дуже сподобалось у VA Clinic! Лікувала зуби, робила гігієну, відбілювання та коронки. Олена Петрівна і Аліна Анатоліївна справжні профі, все зробили ідеально
Павло
Був на прийомі у VA Clinic у Хмельницькому, лікар Аліна Анатоліївна проводила чистку та огляд. Робота відмінна швидко, акуратно, з поясненням кожного кроку. Дуже сподобався рівень сервісу: від рецепції до завершення прийому все на найвищому рівні. Так і має виглядати сучасна стоматологія.
Хмельницький вул. Панаса Мирного, 18Б
Стоматологія VA Clinic – це сучасна клініка, яка забезпечує високоякісне лікування зубів із застосуванням новітніх технологій. Ми дбаємо про комфорт задоволення і пропонуємо широкий спектр послуг: терапія, протезування, естетична стоматологія. Наш досвідчений лікар гарантує професійний підхід та індивідуальні рішення для кожного.
Анна Грищук, 12 ноября '25г.

• Прицільна рентгенографія 200
5,5
Хмельницький вул. Зарічанська, 57/1
Стоматологічний центр "Дент Хелп" почав роботу у 1998 році, надає весь спектр стоматологічних послуг у лікуванні зубного ряду. Фахівці клініки постійно вдосконалюють свої навики на тематичних курсах та семінарах.
5,3
Хмельницький вул. Курчатова, 1
Медичний центр "Діагностикум" працює 17 років, проводить точну діагностику захворювань та лікування без застосування медичних препаратів.
5,3
Хмельницький вул. Проскурівського підпілля, 112
Медичний центр "Діагностикум" спеціалізований в сфері виявлення розладів організму, допомагає встановити точний діагноз.
Хмельницький вул. Степана Разіна, 1
Медичний центр "Діагностикум" займається сучасними методами діагностики організму, проводить лікування безмедикаментозними методами.