Рентген (рентгенографія) в Хмельницькому

Прицільна рентгенографія 200 грн.
6,0
Знайдено 5 клінік

Маша
Прийшла за рекомендацією подруги. Мені встановили коронки тотал, бо свої зуби вже не можна було врятувати. Дуже вдячна Аліні Анатоліївні робота виконана акуратно, зуби виглядають як справжні. Клініка чиста, персонал ввічливий. Можу сміливо радити друзям та знайомим.
Руслана
Звернулася у VA Clinic Хмельницький через зуб мудрості, який почав боліти. Дуже хвилювалася, але лікар Аліна Анатоліївна заспокоїла і провела видалення швидко та безболісно. Після процедури дала чіткі рекомендації, і все загоїлося добре, без ускладнень. Тепер знаю, де знайти хорошого стоматолога у Хмельницькому.
Амелія
Дуже задоволена роботою клініки. У мене була складна ситуація із зубами, тому вирішили робити тотальне протезування коронками. Лікар Аліна Анатоліївна підійшла до всього дуже уважно все пояснювала та враховувала мої побажання. Коронки виглядають натурально, і тепер я можу сміятися без сорому. Дякую всій команді VA Clinic за підтримку та якість роботи.
Олександр
Відвідую стоматологію VA Clinic вже не вперше, і щоразу залишаюсь задоволений якістю послуг та рівнем сервісу. Клініка сучасна, обладнана новітньою технікою, тут дотримуються високих стандартів стерильності та безпеки. У VA Clinic працюють уважні та досвідчені лікарі, які складають детальний план лікування та завжди пояснюють кожен етап. Мені робили як профілактичні процедури, так і більш складне лікування все пройшло безболісно та з чудовим результатом. Окремо хочу відзначити комфортну атмосферу та турботу про пацієнтів. Це стоматологія, де не страшно лікувати зуби, а результат перевершує очікування. Рекомендую VA Clinic всім, хто шукає надійних стоматологів та якісне лікування зубів!
Ірина Макарова
Величезне спасибі VA Clinic та лікарю Аліні Анатоліївні! Лікувала у неї пародонтит, встановлювали коронки та робили відбілювання зубів. Все на найвищому рівні від атмосфери в клініці до професіоналізму лікаря. Моя посмішка тепер ідеальна! Рекомендую всім!
Юрій
Шукав сучасну стоматологію в Хмельницькому для всієї родини і за рекомендацією знайомих прийшов у VA Clinic. Дуже сподобалося ставлення до пацієнтів чисто, затишно, все обладнання нове та сучасне. Запис відбувається без черг, все чітко та організовано. Тут можна отримати повний спектр послуг від професійної гігієни та лікування карієсу до імплантації та протезування. Тепер це наша сімейна стоматологія, всім рекомендую!
Хмельницький вул. Панаса Мирного, 18Б
Стоматологія VA Clinic – це сучасна клініка, яка забезпечує високоякісне лікування зубів із застосуванням новітніх технологій. Ми дбаємо про комфорт задоволення і пропонуємо широкий спектр послуг: терапія, протезування, естетична стоматологія. Наш досвідчений лікар гарантує професійний підхід та індивідуальні рішення для кожного.
  • Прицільна рентгенографія 200
5,8
Хмельницький вул. Зарічанська, 57/1
Стоматологічний центр "Дент Хелп" почав роботу у 1998 році, надає весь спектр стоматологічних послуг у лікуванні зубного ряду. Фахівці клініки постійно вдосконалюють свої навики на тематичних курсах та семінарах.
5,3
Хмельницький вул. Курчатова, 1
Медичний центр "Діагностикум" працює 17 років, проводить точну діагностику захворювань та лікування без застосування медичних препаратів.
5,3
Хмельницький вул. Проскурівського підпілля, 112
Медичний центр "Діагностикум" спеціалізований в сфері виявлення розладів організму, допомагає встановити точний діагноз.
Хмельницький вул. Степана Разіна, 1
Медичний центр "Діагностикум" займається сучасними методами діагностики організму, проводить лікування безмедикаментозними методами.