Рентген (рентгенографія) в Хмельницькому

Прицільна рентгенографія 200 грн.
6,0

Олена
Я проходила комплексне лікування зубів, включно з реставраціями та відбілюванням. Все на найвищому рівні без болю, з детальним поясненням, професійно і дуже уважно. Моя посмішка стала ідеальною!
Максим
Майстри своєї справи працюють для людей. Дуже був вражений, що дбають про людей. Піклуються щоб зробити якнайкраще.
Кіра
Дійсно звернулась з протезуванням за рік маю гарні зуби правильний привкус і приходжу до них тільки на гігієну.
Ярослав
Хочу поділитися враженнями: пів року тому проходив комплексне лікування – реставрацію, відбілювання та встановлення імплантів. Зуби виглядають чудово, усмішка стала впевненою! Окрема подяка Аліні Анатоліївні та В’ячеславу Олександровичу це стоматологи, яким можна довіряти.
Тамара
Va Clinic – сучасна стоматологія з високим рівнем сервісу. Все чисто, комфортно, обладнання нове, лікарі професіонали. Дуже задоволена візитом!
Павло
Довго шукав стоматологію у Хмельницькому і обрав VA Clinic. Тут мені зробили реставрацію, відбілювання зубів, лікування каналів (ендо) та поставили коронки. Робота лікаря Вакульчук Аліни Анатоліївни на найвищому рівні, результат перевершив усі очікування. Усмішка тепер виглядає ідеально, дякую клініці за професіоналізм!
Хмельницький вул. Панаса Мирного, 18Б
Стоматологія VA Clinic – це сучасна клініка, яка забезпечує високоякісне лікування зубів із застосуванням новітніх технологій. Ми дбаємо про комфорт задоволення і пропонуємо широкий спектр послуг: терапія, протезування, естетична стоматологія. Наш досвідчений лікар гарантує професійний підхід та індивідуальні рішення для кожного.
  • Прицільна рентгенографія 200
5,5
Хмельницький вул. Зарічанська, 57/1
Стоматологічний центр "Дент Хелп" почав роботу у 1998 році, надає весь спектр стоматологічних послуг у лікуванні зубного ряду. Фахівці клініки постійно вдосконалюють свої навики на тематичних курсах та семінарах.
5,3
Хмельницький вул. Курчатова, 1
Медичний центр "Діагностикум" працює 17 років, проводить точну діагностику захворювань та лікування без застосування медичних препаратів.
5,3
Хмельницький вул. Проскурівського підпілля, 112
Медичний центр "Діагностикум" спеціалізований в сфері виявлення розладів організму, допомагає встановити точний діагноз.
Хмельницький вул. Степана Разіна, 1
Медичний центр "Діагностикум" займається сучасними методами діагностики організму, проводить лікування безмедикаментозними методами.